Skip to main content

CLICK CU ORICE PREŢ. Live text neinspirat de la înmormântarea lui Iurie Darie pe Adevarul.ro

 

Publicitate

GOANA DUPĂ CLICKURI. Adevarul.ro a făcut ieri un live text neinspirat de la ceremonia de înmormântare a actorului Iurie Darie. Reporterul Adevărul, trimis la faţa locului să relateze "tot ce vede", a respectat întocmati "directivele": a transmis TOT. Aflăm astfel că actorul Ion Dichiseanu „acordă un interviu, la vreo şapte metri de coşciug”, iar după ce îşi termină interviul, actorul îşi aprinde o ţigară.

Totodată, „Fotograful Fane Jeg se caţără cu greu pe un monument pentru a face nişte poze de sus cu publicul care asistă la slujbă. Când se destabilizează, cineva îi spune Fii atent, mă, că te duci şi tu după ăla!”

„Informaţiile” oferite de reporterul Adevărul despre Anca Pandrea ating absolutul: „Toate camerele de fotografiat sau de filmat ale televiziunilor sunt îndreptate spre Anca Pandrea. Acum este spectacolul ei”.

„Anca Pandrea îşi bagă degetul în gură şi-l unge cu propria-i salivă pe cel decedat. Apoi, îl sărută pe gură de mai multe ori şi-l cheamă pe Ducu Darie lângă ea.”

La ora publicării acestui material, textul a fost curăţat de toate exprimările neinspirate.

Mai multe capturi de la live-textul original au fost surprinse de blogul scorpiadeserviciu.wordpress.com

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • UE UE
    Acest Vlad Iepurescu este cel mai slab jurnalist din presa romana. A fost sluga lui Daniel Nazare, care l-a promovat pentru prima oara ca sef la adevarul.ro (el fiind la vremea respectiva director editorial, in conditiile in care habar n-avea cum se publica o stire pe site-urile pe care le pastorea). Ulterior, Iepurescu si Nazare au fost dati afara in suturi, iar adevarul.ro a inceput sa creasca sub comanda unui jurnalist extrem de valoros, Malin Bot. Prin readucerea lui Iepurescu, Cristi Burci dovedeste ca patronii de presa sunt inca foarte usor de pacalit. Daca nu stie cine e de fapt Iepurescu, ii recomandam sa dea un telefon la Gazeta Sporturilor, sa i se spuna ca era cel mai slab jurnalist de pe Dinamo, de care radea cu gura pana la urechi toata presa sportiva.
  • Giovanni Giovanni
    Bravo leule! Arde l pe Razvan Ionescu ca merita. Nu se pricepe leule! Ce vrei?
  • alt sclav alt sclav
    @Dorin Chiotea
    Nu ar fi trebuit sa il bagi in seama pe Razvan Ionescu. E ca si cum del Bosque s-ar certa cu Hizo, asta ca sa vorbesc pe limba ta. Mai Dorine tu ai un mare RESPECT in Adevarul Holding in timp ce pe Ionescu il uraste toata lumea!
  • sfinx sfinx
    au problema grave !
  • bahmuteanca bahmuteanca
    vai de mine, cine a scris toate chestiile astea, vreo juna studenta la Jurnalism, ucenica de week-end prin redactia ADH. probabil asa a fost "sfatuita" la plecare, sa "spioneze"si sa transmita tot ce vede...asa ca vina o poarta si cel/cea care a trimis-o pe "teren" si cel care a aprobat postarea pe site a timpeniilor; doar la Adevarul nu e ograda fara ciine in care fiecare face ce vrea si cind vrea...
  • un sclav destept un sclav destept
    La Premium News se lucreaza cu inteligenta, sub conducerea duetului Ionescu - Epurescu, de prin februarie. Intre timp, Felix Baumgartner a sarit de doua ori din stratosfera, James Cameron a coborat in Groapa Marianelor, Obama a fost reales, Basescu a fost suspendat etc. Mult-asteptata lovitura pe online a celor doi smecherasi e inca asteptata, se lucreaza mai ceva ca la CIA & Mossad. Mult, mult si fara rost, ca doar Burci plateste generos 26 de insi veniti in ADH, culmea, dupa ce exact 26 au fost dati afara sa li se faca loc acestora! Nu ne mira daca siteul va fi gata dupa ce omul va pasi pe Marte, cand Apocalipsa va fi trecut de mult peste noi.
  • insider insider
    Dupa cum spuneam: PREMIUM NEWS, by Ionescu&Epurescu. Respect Dorin Chiotea! PS. Ia uitati-va in sati la rezultatele de sambata si duminica, au cazut sub rtv.net. In doua zile l-au coborat doua pozitii.
  • un cititor un cititor
    Textul e o mostra de ineptie crasa, demn de un copil vag alfabetizat, nu de un jurnalist. Perlele de la Bac, alea de care rad ziarele, sunt glumite pe langa enormitatile scrise aici. In mod normal, specimenul care a publicat asa ceva ar trebui dat afara din tara, iar aia care l-au angajat ar trebui concediati. Asta e rezultatul politicilor de austeritate cu orice pret, de pe urma carora au fost dati afara din presa oameni buni (cu salarii mai mari) si au fost adusi in loc analfabeti doar de dragul economisirii unor fonduri. O asa presa isi merita soarta!
  • force one force one
    E INCREDIBIL, dar adevarat! La un asa trust decedat un asa live comentariu. Nimic nou sub soare...
  • sandra sandra
    Wow. Neinspirat este putin spus! Merita dat afara si sa nu-si mai gaseasca locul in presa
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Cand m-a dat afara de la Adevarul Holding, Razvan Ionescu mi-a aruncat in fata si un motiv penibil, intre alte gaselnite puerile: anume ca pe site, la rubrica sport, o stire sportiva desprte Otelul Galati nu era pusa pe primul, ci pe al treilea loc. Asta se intampla in ziua in care Click contabiliza cea mai mare reclama editoriala posibila vreodata in istoria presei de la noi, pe toate televiziunile, datorita prestatiei mele. Prietenii stiu de ce...
    Ei bine, acesta este jurnalismul quality la care lucreaza Razvan Ionescu, pe bani gramada de la Cristi Burci, de luni de zile. Astia sunt oamenii alesi de el, care-l definesc - pana la urma - pe el ca manager, dar mai ales ca pacalici de presa!
    Bafta!
  • Pavel Pavel
    Cred că era nițel ciupit reporterul de la Adevarul.
  • Marco Marco
    La ce te poti astepta cand la adevarul.ro a revenit Vlad Epurescu?

Trimite un comentariu

sus