Skip to main content

Dan Tăpălagă şi Grigore Cartianu, lansări de carte la Gaudeamus. Mircea Radu va avea expoziţie foto

 

Publicitate

Zilele acestea, târgul de carte Gaudeamus găzduieşte câteva lansări de carte ale oamenilor din media Dan Tăpălagă, Grigore Cartianu, Adrian Cioroianu şi Mircea Radu.

Jurnalistul Dan Tăpălagă, HotNews.ro, va lansa mâine, vineri 23 noiembrie, volumul Dan Tăpălagă în dialog cu Daniel Morar - Preţul adevărului. Un procuror în luptă cu sistemul. Evenimentul va avea loc la 16.30 la standul editurii Humanitas. Cartea-interviu prezintă povestea lui Daniel Morar, momentul în care a decis să devină procuror, cazurile la care a lucrat (spălare de bani, contrabandă cu petrol, cu ţigări sau trafic cu arme) şi momentul când a fost numit procuror-şef la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Grigore Cartianu, director editorial al ziarului Adevărul, a lansat ieri volumul Jurnalul unui puci ratat. Cartea este o colecţie de editorialele pe care jurnalistul le-a scris în această vară în ziarul Adevărul, despre evenimentele din jurul  demiterii preşedintelui Traian Băsescu.

Adrian Cioroianu lansează, la editura Curtea Veche, primul său roman: Adulter cu smochine şi pescăruşi. Este o carte despre un bărbat şi o femeie prinşi într-o capcană a infidelităţii pe care şi-o construiesc singuri.

Tot la Gaudeamus, Mircea Radu va avea, sâmbătă, de la ora 12.00, vernisajul expoziţiei de fotografie Eu citesc. Dar tu? Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu care implică persoane publice din România (Cristian Ţopescu, Dana Deac, Eugenia Vodă, Ileana Popovici, Monica Pop, Mircea Badea, Oreste, Răzvan Mazilu şi Sergiu Nicolaescu) care isi doresc sa redeschidă apetitul oamenilor pentru lectura.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    mircea radu va avea expozitie de fotografii cu el? ca asa pare din fotografia pusa pt. a ilustra textul. zici ca-i alain delon, nu alta, dar nu s-au prea batut pe el regizorii. daca tot citeste atat de mult, poate nu o sa mai citeasca junta in loc de hunta. junta se scrie, hunta se citeste. si asta de curand, saptamana trecuta la stiri. o fi de la cititul prea mult. am inteles, eu citesc junta. Dar tu?
  • Florin Florin
    Ca ca Cartianu nu e nimeni. PDList adica.
  • Sabin Sabin
    Saracul Griguta nu a inteles nimic. El stia doar ca nu trebuie sa se abata nici macar cu un milimetru de pe linia basismului abject. Oricum, orice as spune, nu o pot face mai bine decat baietii de la "Catavencii": http://www.catavencii.ro/7-indicii-ca-esti-grigore-cartianu_0_6381.html

Trimite un comentariu

sus