Skip to main content

Un spot radio cu Monica Tatoiu, oprit de CNA

 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualul a oprit de la difuzare două spoturi, unul radio, cu Monica Tatoiu în rol principal, şi altul TV, pentru suplimentele Supramax şi Uractiv.

În cazul spotului Supramax, difuzat exclusiv pe radio, s-a considerat încălcarea legii ce interzice promovarea de tratamente medicale şi suplimente de către personalităţi.

În plus, membrii CNA au considerat că spotul Supramax încalcă un articol privind promovarea produselor alimentare din Codul Audiovizual. Conform legislaţiei europene, suplimentele sunt încadrate ca produse alimentare. Articolul invocat prevede că „informaţiile referitoare la produsele alimentare nu trebuie să atribuie unui produs alimentar proprietăţi de prevenire, de tratament şi de vindecare a unei boli umane şi nu trebuie să evoce astfel de proprietăţi".

În plus, spotul Uractiv a fost interzis tot pentru că încalcă legislaţia privind promovarea produselor alimentare. În clip, se precizează că Uractiv este "rapid, eficient vizibil în infecţiile urinare"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Şi pe 1 şi pe 2 cântă Tatoiu din cimpoi
  • Pitikus Aureus Pitikus Aureus
    si de produsele de slaba calitate, gen oriflambat, avun, cooty, pi and ji, etc
  • LOL LOL
    Bine ca scapam macar la radio de aceasta specialista, ptr. ca altfel, e omniprezenta la toate posturile TV :)))

Trimite un comentariu

sus