Skip to main content

FOTO. Mircea Badea şi Oreste, pozaţi de Mircea Radu în expoziţia Eu citesc. Dar Tu?

 

Publicitate

Sergiu Nicolaescu, Eugenia Vodă, Cristian ŢopescuMircea Badea şi Oreste sunt câteva dintre vedetele fotografiate de o altă vedetă, Mircea Radu, în expoziţia Eu citesc. Dar tu?

Mircea Radu, despre ideea proiectului Eu citesc. Dar tu?

"Mi-a venit pe aleile Parcului Herăstrău. Nimeni din cei aflaţi pe bănci - şi erau destui, căci era ora prânzului - nu avea o carte în mâini. Nimeni nu citea... I-am întâlnit pe prietenii mei Dinu Lazăr şi Vlad Epstein, le-am spus asta şi am convenit că trebuie făcut ceva pentru a schimba această stare de lucruri."

Aşa s-a născut proiectul “Eu citesc. Dar tu?” în care personalităţi, oameni notorii, vedete iubite fac acelaşi lucru: citesc."

Paginademedia.ro vă prezintă fotografiile din ciclul Eu citesc. Dar tu? realizate de Mircea Radu şi expuse la Târgul de carte Gaudeamus:

Mircea Radu nu este la prima "ieşire" fotografică. În februarie 2011, mai multe fotografii realizate de el unor vedete precum Andreea Esca, Horia Brenciu, Robert Turcescu sau Dan Puric s-au vândut într-o licitaţie caritabilă pentru 9.000 de euro. Vedeţi fotografiile, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • semn de carte semn de carte
    Si eu pardon de confuzie. Nu e Doina Cornea, e Ileana Popovici. Ar fi fost prea de tot:-)
  • semn de carte semn de carte
    Slabă pofta de comentat pe subiectul ăsta:-( Dacă nu-i cu lături, nu ne stârneşte, nu?
  • semn de carte semn de carte
    Ce conteaza daca Mircea Badea citeste sau nu ceva? Bine ca le transmite fanilor lui ca merita sa citesti. Fie si James Bond, fie si sub influenta feminina din ceafa:-) E prima data cand il vad indemnand la ceva bun. Felicitari, Mircea RADU!
    Dar uitati-va ce citeste Doina Cornea. Sublim!
  • kiko kiko
    pardon, am vrut sa spun mircea badea...
  • kiko kiko
    eu ma indoiesc ca mircea radu citeste ceva...

Trimite un comentariu

sus