Skip to main content

Antena 3 şi RTV, drept la replică pentru Mihai Răzvan Ungureanu

 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis acordarea unui drept la replică lui Mihai Răzvan Ungureanu la posturile de ştiri RTV şi Antena 3.

Forul a discutat astăzi reclamaţiile lui Mihai Răzvan Ungureanu legate de mai multe emisiuni de ştiri şi de dezbatere difuzate în perioada 17 – 28 septembrie România TV şi la Antena 3. În cazul Antenei 3, a fost vorba despre emisiunile Sinteza zilei (6 ediţii), Subiectiv (4 ediţii), La ordinea zilei (4 ediţii), 100 de minute (o ediţie), Ediţia de weekend (o ediţie), Q&A (o ediţie), Esenţial (o ediţie) precum şi ştirile de pe toată durata zilei de 22 septembrie.

În plus, au fost analizate şi câteva producţii de la România TV: România în 60 de minute(2 ediţii), Ultima Oră (3 ediţii), Breaking News (2 ediţii) şi News Desk (o ediţie).

Ce spune reclamaţia lui Mihai Răzvan Ungureanu:
„(...)Supun atenţiei dumneavoastră situaţia creată prin desfăşurarea pe unele posturi de televiziune, în special Antena 3 şi RTV, începând cu data de 17 septembrie 2012, a unei întregi campanii de denigrare la adresa mea, prin prezentarea de informaţii neadevărate, nedocumentate şi tendenţioase cu privire la presupuse cheltuieli de protocol efectuate în perioada mandatului meu de prim-ministru”.
”Faţă de situaţia expusă, vă rog, domnule preşedinte să analizaţi în cadrul CNA modul în care se desfăşoară această campanie şi să dispuneţi măsurile conforme cu legislaţia în vigoare.”
”Menţionez că posturile de televiziune menţionate nu mi-au solicitat punctul de vedere, lezându-mi astfel în mod grav reputaţia şi imaginea publică.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    imi permit o gluma: asa vorbesc ei, in diminutive. zau asa, fato!regret ca nu pot si da din maini cum fac cei cu "prostioarele". cum sa cumperi creme pentru hemoroizi? sunt institutii unde la cabinet n-au o aspirina si pe lista aia erau bani aruncati cu lopata pe tampenii. auzi la el, prostioare! nu i-ar fi rusine. sume imense aruncate din impozitele noastre! prostioare? bleah!
  • bogdan bogdan
    cine Consiliul National al PDL-ului? :)))
  • nole nole
    Actualizeaza-ti reteta !
  • frodo frodo
    Totusi, de la inceputul scandalului cu protocolul, MRU a avut posibilitatea sa se apere, dar nu a facut-o. De ce? Si acum cere un drept la replica, care nu mai conteaza. Vai de el
  • paul S paul S
    Singularul de la acrii este acriu?
    Pentru tine orice absolvent de scoala profesionala de pe vremea lui Ceasca ar putea reprezenta un model intelectual.
  • Alex Alex
    @mosubibe-> Vaaaaai, iti doresc sa te conduca pe tine asta. Sa il iei de mana, sa ii iei de mana si pe alti "apreciatori" ai domnului, sa va faceti tara voastra si sa va guverneze iluminatu',dupa care sa vreti sa plecati din noua voastra tara in max 6 luni. Ce zici?
  • paul S paul S
    Astia reclamati trebuie sa mearga la CNA cu filmarea in care o reporterita il intreba pe monumentul fara sens de respectivele sulimanuri, iar monumentul care reprezinta nimic a spus: "domnita, astea sunt prostiute".
    Este un soarece de biblioteca, cu perversiune de sociopat la nivel maxim, dar neexersata nemijlocit in viata reala, prin contact direct cu oamenii.
    Cultura si inteligenta nu reprezinta o calitate.
    Sunt o arma teribil de periculoasa daca sunt detinute de o lichea fara caracter.
    Gigi Becali are pentru societatea romaneasca un efect mult, mult, mult mai pozitiv decat Ungureanu..
    Iar asta, ca prim-ministru, a avut trei actiuni mari, care imbraca, fiecare dintre ele, aspecte evidente ale tradarii de tara: cupru, aur, gaze de sist (plus restul metalelor rare din zacamant).
    Si, ca sa ne dam seama de dezastrul in care e Romania ca tara, baiatul asta cult si spontan si cu gusturi rafinate a avut sub control SIE.
    Numit de alalalt, probabil la ordinul celorlalti.
  • tele-nespectator tele-nespectator
    Cu ce anume se ocupa RTV si Antena 3? Sa nu-mi spuneti ca se ocupa de televiziune, caci asta este singurul lucru pe care NU il fac. Am sa caut in globul de cristal de la televiziunea poporului- popor mediocru spre nul-in gandire-- si poate acolo am sa gasesc raspunsul.
  • mosubibe mosubibe
    MEDIOCRU? vai Mircea, ce acrii sunt strugurii!!!
  • Kius Kius
    Cum nu i-au cerut parerea. I-au cerut-o si a spus ca sunt"prostiute".
  • Mircea Mircea
    Lasa-l ma, nu-l mai tot tineti ca pe un pufulet pe MRU ! E un mediocru la care va uitati ca la soare... Chestie tipic romaneasca.
  • Synned Synned
    si daca veneai in studiou la Sinteza Silei..erau aia ca ulii pe tine..nu te lasau sa te aperi..asta e jurnalism..si mai au si scoala de media...o sa avem un viitor cu jurnalisti''obiectivi''...

Trimite un comentariu

sus