Skip to main content

Money.ro TV, pe toate reţelele de cablu înainte de meciul Bute – Grachev

 

Publicitate

Noul post Money.ro TV se va vedea, de mâine, vineri, 2 noiembrie, pe toţi operatorii de televiziune prin cablu, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Mihai Tatulici, manager de proiect.

Reţelele care vor transmite noul post de televiziune, deţinut de Sorin Freciu, se numără, printre altele, UPC şi RCS&RDS.

Într-o primă fază, Money.ro TV apare ca preluare pe frecvenţele Giga TV. Ulterior, de anul viitor, postul Giga TV va fi relansat într-o nouă formulă. Noua televiziune, ce va înlocui Giga TV va fi dezvoltată tot de echipa Money.ro TV, condusă de Mihai Tatulici.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, pe 11 octombrie, solicitarea firmei Media Advertising & Sales (deţinută de Sorin Freciu în proporţie de 95%) de a modifica licenţa generalistă  pe care o deţinea deja într-una cu profil de news şi economic sub numele Money.ro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Money.ro TV, care are drept slogan „Păzitorul banului public”, are drept obiectiv controlul banului de stat. „Statul este cel mai mare investitor. Această televiziune va analiza cheltuirea banului public protejând cetăţeanul de abuzurile care se fac”, a declarat Mihai Tatulici în cadrul şedinţei CNA din 11 octombrie.
Intrarea Money.ro TV pe toate companiile de cablu şi DTH are loc cu doar două zile înainte de meciul Bute – Grachev, ce va fi difuzat de postul de televiziune duminică de la ora 04.00, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Meciul va putea fi văzut şi la Dolce Sport.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    dupa observatiile tale, sau mai bine zis, dupa insiruirea de cuvinte lipsite de rost, se observa faptul ca urmaresti acest post, si inca foarte atent, felicitari. habar nu ai ce vorbesti, nici in privinta programelor, nici in privinta vreunui contract. chiar nu iti dai seama ca esti doar o persoana conflictuala??? tu cauti sa contrazici orice, asa doar de dragu' conflictului.
  • mosh teaca mosh teaca
    cum ziceau baietii de la Tele 7, domnu' Mihai...munca mea presupune computer deschis :D deci lasati textele astea comuniste cu "la munca ,baaa" ; chiar asta fac.
    in rest iata lovitura la vaccin : cum atingeti cotele de audienta din contract cu gunoaiele astea din program (care se si vad sub orice standard ) ?
    ca de aici ne-am luat - cand eu tot intreb si asta ma tot injura ca intreb :)))))
  • andrei andrei
    mosh teaca, tu jignesti prin "prezenta" la fiecare articol sau fiecare comentariu care se posteaza pe acest site. incerc sa nu te jignesc, nu de alta dar Petrisor Obae este un baiat mai mult decat ok, un adevarat profesionist care nu merita sa asiste sau sa gazduiasca astfel de comentarii. ar trebui sa iti gasesti si tu un job, astfel nu vei mai avea atata timp sa comentezi orice, in felul tau de doi bani. inca ceva, iti permiti sa comentezi la adresa unor persoane la nivelul carora tu nici macar visand nu te vei ridica. asa ca, un sfat amical, apuca te de ceva serios, munca,spre exemplu, ar fi un inceput. numai bine
  • mosh teaca mosh teaca
    am citat din alex (vezi printre primele comentarii;am citat tocmai pentru ca pe el nu l-a contrazis/amenintat nimeni cu efectele juridice ).deci e un citat nu o calomnie.sunt atent...
    te intreb insa : de ce mai moderezi comentariile daca permiti injuraturi repetate? ca asta a ramas nedeslusita de 3 zile.apropo de produsul jurnalistic.ceea ce nu mai atrage nici un fel de efect,nu?
  • trud trud
    Pentru ca il vad pe domnul Obae foarte afectat de certitudinile altora, imi permit si eu sa intervin, oarecum mirat de propriiile sale certitudini. Sa luam de exemplu urmatorul pasaj: "...Ulterior, de anul viitor, postul Giga TV va fi relansat într-o nouă formulă. Noua televiziune, ce va înlocui Giga TV va fi dezvoltată tot de echipa Money.ro TV, condusă de Mihai Tatulici".
    As fi foarte curios, pe baza caror informatii "verificate si corecte", va intemeiati mai sus-citatul "produs jurnalistic", stimate domn Obae?
    Nici macar domnul Tatulici, in nemarginita sa intelepciune, nu a indraznit sa afirme asa ceva in comunicatul postat pe propriul site - http://www.money.ro/money-ro-tv---pe-toate-retelele-de-cablu_1232172.html.
    Daca afirmatia lui mosh teaca, chiar si sub forma de comentariu, o catalogati drept calomnie, inventarea unor informatii, chiar si sub forma unei stiri pe propriul site, cam ce ar fi? Evident, daca informatia pe care o vehiculati este "verificata si corecta", va dau voie sa ma incadrati si pe mine la calomnie. Mersi de atentie...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ mosh teaca

    Paginademedia.ro este un produs jurnalistic, făcut ca atare, cu informații verificate și corecte. Aici doar publicitatea, care este clar marcată ca atare, se plătește.

    Nu știu ce informații ai tu, dar văd că ai destule certitudini. Dacă ai informații că a plătit Mihai Tatulici, să ne spui și nouă, echipei Paginademedia.ro.

    Este ușor să te arunci după un pseudonim și să arunci cu noroi. În mod normal, o astfel de afirmație (chiar și sub forma unui comentariu) este o calomnie, ceea ce ar atrage efecte juridice.
  • mosh teaca mosh teaca
    PS cind iti revine darul vorbirii explica-le tu tuturor de ce se vede asa de prost money-giga asta si de ce marele meserias Ramolici e varza la continut (asta daca intelegi ce spun eu aici ).recunoaste :te lovesc mereu la operatie,dude...:D :D
  • mosh teaca mosh teaca
    imi pare rau ca esti asa de prost si dl Obae asa de obedient cu sustinatorii Tatuliciului. pe el il inteleg daca e sa iau in seama ce se spune cu subiect si predicat : ca tatuliciul plateste aici.
    pe tine,mai andrei curajos,nu. zici ca nu intri in discutii .ai dreptate.ai venit si ai injurat de 3 ori la rand. DE CE? ce MOTIV ai ? altul decit ca stii maxxx 150 de cuvinte. tre' sa intelegem ca sustinatorii tatuliciului sunt ilogici si prosti gramada,incapabili de argumente si slab vorbitori de limba romana?? ok,am inteles.dar,boule,de ce te bagi atunci? ca nu-i faci nici un bine lui Ramolici... :D
  • andrei andrei
    mosh teaca, nu am de ce sa intru in discutii cu tine sau pe marginea comentariilor tale. esti lipsit de substanta, in comentariile tale gasesti doar prostii, conspiratii demascate doar de tine, oare, si adevarul absolut, crezi tu. ai un mod de adresare infantil, observ ca te erijezi in vocea celor ce scriu pe aici, esti plin de frustrari, vai de tine.a, si ca sa nu uit, inca odata, HAI SICTIR
  • aidan aidan
    erata: scuze! cei care injura
  • aidan aidan
    @mos teaca- se stie ca cine injura nu are argumente si atunci apeleaza la ce poate. oricum ce-i care injura sunt rari pe aici si mor din lipsa de sustinere.
  • mosh teaca mosh teaca
    Obae ,daca tot iti facem trafic ,spune cetateanului andrei ca in general p-acilea toata lumea comenteaza despre oricine si in orice fel. se cheama intrenet. spatiu virtual. daca moderezi atunci fa-o. daca vrei injuraturi -ca asta e nivelul acceptat aici constat -atunci o fac si eu.profesional, inginereste, de o sa va para rau si tie si lui.
  • mosh teaca mosh teaca
    inteligent , educat ,perseverent :D :D :D...doare,ai?! ? :)))))))))))))))))
  • andrei andrei
    mosh teaca, HAI SICTIR, INCA ODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iti permiti sa comentezi despre oricine, in orice fel. e bince cumva, asta te face sa fi si mai mic decat esti. deci, inca odata, HAI SICTIR!!!
  • Alexandru Alexandru
    @Domnii de la Money TV & Giga TV:

    Faceti ceva cu aspectul imaginii! Fie Money TV trece la imagine 16:9 (varianta preferabila), fie Giga TV trece la transmisie 4:3!

Trimite un comentariu

sus