Skip to main content

Nicoleta Luciu prezintă Vocea României alături de Pavel Bartoş. Eagle Eye Cherry, invitat să cânte la prima ediţie live

 

Publicitate

Nicoleta Luciu va fi, de mâine, 27 noiembrie, co-prezentatoarea emisiunii Vocea României, alături de Pavel Bartoş, cu ocazia începerii ediţiilor live ale show-ului.

În prima ediţie live, antrenorii îşi vor arunca în luptă câte trei din cei şase membri ai echipei lor.

Cum se votează? După ce vor cânta concurenţii unuia dintre antrenori, se va da start votului. Perioada de votare va fi de câteva minute, după care se opreşte şi începe evoluţia concurenţilor din următoarea echipă. Primul clasat din fiecare echipa merge direct în ediţia următoare, iar antrenorul va putea salva un concurent din cei clasaţi pe locurile doi şi trei.

Invitatul special al serii va fi artistul Eagle Eye Cherry, celebru pentru hit-utile “Save tonight” sau “Can’t get enough”!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    Chiar nu aveam nevoie de una care nu stie sa lege 2 cuvinte, pe post de prezentator si nu numai. Daca emisiunea era despre sex oral in direct, atunci nu existau critici sau cine stie..
  • poporul roman poporul roman
    emma vosbesti sa te aflii in treaba ai vazut ce invitati straini au avut cei de la x factor?fa o comparatie si dupa vorbeste eu doar am zis ca de unde l au mai gasit si pe asta ca nu mai cinta de cind eram eu in generala si a trecut destul d emult timp de atunci ( vreo 16-17 ani)
  • danB danB
    Desi sunt fan "Vocea", nu-mi place deloc faptul ca prezinta Luciu. Bartos face toti banii si tot farmecul si nu are nevoie de o pitzi langa el...In plus, fiind implicata la "Dansez" cred ca trebuiau sa o lase acolo si sa nu o promoveze si in alte emisiuni (cred ca u-i corect fata de ceilalti concurenti).... Dar, mai nou mi se pare ca PROTV o promoveaza la greu pe fata asta (vezi periajele pe care le primeste la "Dansez", desi danseaza ca un batz).
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am modificat. Multumim pentru precizare
  • Alex Boiciuc Alex Boiciuc
    Aveţi un "d" în plus. Numele corect e "Eagle Eye Cherry". :)
  • emma emma
    ahaha mergi la chix factorul tau sau a.k.a. Surprize,surprize ;)) Sau voi erati in trend cu East 17 si Touch & Go?? Vocea Romaniei va da lectii de audienta !!!!!!!!
  • poporul roman poporul roman
    ce artist in voga aduce pro tv nu pot sa cred esti nebun cum de l au mai gasit pe asta?

Trimite un comentariu

sus