Skip to main content

Pilotul Titi Aur, “profesor” la Academia de test drive de la Naţional TV

 

Publicitate

Alexandra Ungureanu şi Crush sunt invitaţii primei emisiuni Academia de test drive, care începe duminică, la Naţional TV.

Programul îl are “la volan” pe pilotul Titi Aur, care este gazdă alături de manechinul Alex Stanciu şi de Marius Coandă – “Sică” (cunoscut din show-ul Taxi Driver, tot de la Naţional TV).

Ce se întâmplă în prima emisiune?

După o cursă pe un teren accidentat cu un Range Rover Evoque şi un Range Rover Sport, cei implicaţi vor face schimb de impresii la un grătar.

Date despre Academia de test drive:

  • Se difuzează în fiecare duminică, de la ora 12.00, la Naţional TV. Prima ediţie: în această duminică (4 noiembrie).
  • În fiecare ediţie, personalităţi din viaţa publică apar în ipostaza de şoferi sau pasionaţi de maşini.
  • Vedetele intră în competiţie fiind determinate să-şi demonstreze abilităţile în arta şofatului, pe o pistă de raliu, sub atenta observaţie a lui Titi Aur.
  • Publicul vizat de emisiune: telespectatori între 18 şi 55 de ani, cu studii medii şi superioare, cu venituri medii şi mari.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poporul roman poporul roman
    f bine glumeam doar sper ca nu te ai suparat si eu il admir mult pe domnul titi aur sa auzim numai de bine
    cit pentru motoraddicted era o gluma dar esti prea praf sa o intelegi numai de bine si tie
  • motoraddicted motoraddicted
    @poporul roman
    aoleeeeeuuu!!! nu te mai semna, frate, cu "poporul roman" daca scrii astfel de imbecilitati. sau, daca vrei sa-ti pastrezi acest nume, scrie si tu ceva pertinent. ori "e grele pentru tine"???
  • motoraddicted motoraddicted
    in sfarsit o emisiune romaneasca, in domeniu, care promite. abia astept sa ma uit la ea! sper, in sfarsit, sa vad teste si scrasnete de roti cu celebrul titi aur. respect!
  • aidan aidan
    pentru ca-i deja luat si mai e si fericit asa luat.d'aia! si l-am laudat pentru ca la noi sunt din ce in ce mai putini oameni de laudat. cand dai de unul care se ridica prin propriile forte si abilitati macar sa-l lauzi. sunt ele laudate toate scursurile societatii si sa nu-l laud pe unul ca titi aur?
  • poporul roman poporul roman
    dc nu l ceri si in casatorie?
  • aidan aidan
    titi aur: si pilot de curse si om de AUR! au ales un nume care va aduna telespectatori. a fost o onoare pentru mine sa cunosc un asemenea om! destept, talentat si modest! numai de dragul lui si o sa ma uit duminica.

Trimite un comentariu

sus