Skip to main content

Sherlock Holmes şi Dr. Watson, din 15 noiembrie, pe AXN

 

Publicitate

Postul AXN va difuza, în România, cel mai recent serial Sherlock Holmes şi Dr. Watson (Elementary), începând cu 15 noiembrie, de la 21:00.

Noul serial, care îi are în roluri principale pe Jonny Lee Miller şi Lucy Liu, va rula în fiecare zi de joi, pe AXN, de la ora 21:00.

Despre Sherlock Holmes şi Dr. Watson

Plecând de la subiectul romanelor poliţiste scrise de Sir Arthur Conan Doyl, producătorul Rob Doherty îl recreează pe Sherlock Holmes în versiune contemporană şi îl pune alături pe Dr. Watson, de această dată în variantă feminină.

Această dramă modernă aduce în prim plan inedita pereche de detectivi ce rezolvă crime şi intervine în cele mai dificile cazuri ale NYPD.

Serialul dramă îşi mută acţiunea din Londra în tumultuosul oraş american, New York.

Serialul Sherlock Holmes şi Dr. Watson a fost lansat în Canada în luna septembrie a acestui an, unde a atins o audienţă de 13,3 milioane de telespectatori.

Distribuţie:

  • Jonny Lee Miller – Sherlock Holmes
  • Lucy Liu – Dr. Joan Watson
  • Aidan Quinn – Capt. Tobias “Toby” Gregson
  • Jon Michael Hill – Detectivul Marcus Bell
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tasu' lu' bahmuteanca Tasu' lu' bahmuteanca
    Este foarte inteligent acest serial. Plus ca nu stiu ce reluari ai vazut tu daca este abia la primul sezon episodul 12 ;)
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Daca in Canada a avut o audienta de abia 13,3 milioane de telespectatori va dati seama care este calitatea acestei productii care nu are nicio legatura cu ispravile celebrului detectiv londonez, serial pe care AXN l-a difuzat in varianta "ca la carte" si reluat de multe-multe ori...

Trimite un comentariu

sus