Skip to main content

Site-ul Adevărul.ro se relansează cu conceptul National Post

 
burci qmagazine
burci qmagazine

Publicitate

Site-ul Adevărul.ro se va relansa în următoarea perioadă, însă cu designul National Post şi cu conceptul propus de acesta (un fel de Huffington Post local).

National Post, proiectul online al al lui Cristi Burci, coordonat de Răzvan Ionescu, nu se va mai dezvolta separat de Adevărul.ro.

Când a preluat Adevărul de la Dinu Patriciu, Cristi Burci declara pentru Paginademedia.ro că National Post şi Adevărul.ro vor funcţiona ca două proiecte diferite.

În noua formulă, nu mai apare un proiect de sine stătător cu numele National Post, iar site-ul Adevărul.ro se va relansa după conceptul şi designul făcut de echipa lui Răzvan Ionescu.

Fost director editorial la Adevărul Holding, Răzvan Ionescu este director Premium News, firma sub care s-a dezvoltat conceptul National Post şi totodată compania prin care Cristi Burci a preluat Adevărul de la Dinu Patriciu.

Echipa National Post (care funcţiona într-un alt sediu) s-a mutat deja în clădirea din Pipera a grupului Adevărul Holding.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Ok, dragilor, hai sa ne calmam si sa nu sarim in sus cand trebuie sa stam la locurile noastre. Nu vreau sa te deziluzionez, "din piata", dar am o veste proasta pentru tine si pentru toata urzeala ta. Acel celebru LIVE TEXT a fost facut de un jurnalist foooooarte quality din redactia aia martira care a suferit atatea nenorociri. Asa ca hai sa nu martirizam fara sa fie cazul. Ah, si tot n-am inteles acesti vitregiti ai sortii de ce n-au plecat? I-a legat cineva de birouri?
  • insider insider
    Si dupa plecarea lui Epurescu au ramas toti iar site-ul a ajuns primul in top sati, si la unici si la afisari. Si a stat acolo pana a aparut Ionescu director editorial, apoi a scazut. In ultima saptamana s-a dus sub rtv.ro, ceea ce e jenant!
  • Citizen Kane Citizen Kane
    Despre Vlad Epurescu ar fi bine sa readucem in actualitate o postare facuta ultima data cand a plecat de la Adevarul Holding.

    Asta e angajatul lui Burci si creatia lui Razvan Ionescu.
    Asadar, postarea:

    Acest anunt al demisiei lui Epurescu a provocat un adevarat boom in Adevarul Holding.

    Personal, nici acum nu-mi vine sa cred ca unul dintre putinii PROFESIONISTI ramasi in AH e pe cale sa paraseasca aceasta companie.

    Daca s-ar aproba demisia lui, atunci mi s-ar confirma inca o data ca traim niste vremuri tulbure.

    Pentru cei care nu-l cunosc, Vlad Epurescu este unul dintre PIONIERII ON-LINE-ULUI in Romania!

    Numele lui impune respect. E un brand.

    E un om care si-a dedicat viata internetului.
    Pentru asta a facut multe sacrificii, inclusiv a renuntat la viata personala!

    In ultimii ani, Vlad Epurescu a avut in cap un singur lucru: adevarul.ro!

    De notorietate ramane un episod in care a venit atat de devreme la munca incat paznicul i-a refuzat accesul in cladire pe motiv ca n-a inceput programul!

    Stiti care a fost justificarea lui Epurescu?
    “Azi trebuie sa plec mai devreme. De aceea, am venit mai devreme. Altfel, nu o sa indeplinesc toate task-urile pe care le am pentru ziua de azi”.

    Sincer acum, cati oameni cunoasteti cu o asemenea atitudine si dedicatie?

    Eu sper ca domnii Cartianu si mai ales Imre sa citeasca acest mesaj si sa realizeze, macar pe ultima suta de metri, ce fel de om e pe cale sa piarda Adevarul Holding.

    O companie respectabila NU ARE VOIE sa piarda un profesionist, un meserias pana la urma, de talia lui Vlad Epurescu.

    Pur si simplu, NU ARE VOIE!

    In plus, daca, doamne fereste, Vlad Epurescu va fi de neclintit si nu-si va schimba decizia de a demisiona, atunci nu vad deloc bine viitorul la adevarul.ro!

    Cel putin zece oameni dintre cei care se ocupa de adevarul.ro au anuntat deja, cel putin la nivel verbal, ca il vor urma pe Vlad Epurescu, in cazul in care acesta va pleca.

    Se pare ca demisia lui Vlad a fost cauzata si de faptul ca el pune la cale un MEGA PROIECT pe on-line.

    Si, are nevoie de oameni!
    Asa ca e lesne de inteles ca isi va lua cu el si ECHIPA LUI, daca va pleca de la adevarul.ro.

    Are o echipa bine sudata, poate cea mai omogena din on-line-ul autohton.

    E o echipa care domina categoric .ro de ani de zile si e poreclita, pe buna dreptate, “Diavolii lui Epurescu”.

    Inca o data, sper ca Imre sa-l intoarca pe Vlad la sentimente mai bune fata de Adevarul Holding.

    Aici ar trebui sa se foloseasca si de influenta lui Patriciu. Banuiesc ca, daca el ar sta de vorba cu Vlad, sansele ca el sa nu mai plece, vor fi ceva mai mari.

    Urmatoarele ore vor fi decisive pentru viitorul site-ului adevarul.ro.

    Dupa anuntul demisiei lui Vlad in redactie e o atmosfera extrem, extrem de tensionata.

    Lumea asteapta cu sufletul la gura ultimele vesti.
    Vlad, suntem alaturi de tine, iar ca sa citez un alt URIAS al presei, Sabin Borcan, dupa plecarea lui Cornete: “Baietii sunt gata de orice!”.

    Asteptam un semn de la tine, Maresalule!
  • un sclav (tot) neplatit un sclav (tot) neplatit
    Cristi Burci, suntem convinsi ca tu si oamenii tai, adica noul management care a inceput realtiv bine mandatul (scapand de incompetenta ticaloasa Oana Barbu) cititi toate aceste comentarii. Sigur ca o sa spuneti ca sunt exagerari sau frustrari ale unora neplatiti sau dati afara, dar daca mentineti actuala stare de lucruri situatia se va inrautati (si asa AH e pe marginea prapastiei).
    1. Echipele de conducere editoriala ale tuturor produselor AH sunt formate din oameni care nu exista pe piata. Un redactor sef, adjunctii lui sau un director editorial trebuie sa aiba nume, idei, relatii, sa fie cunoscut de VIP-uri si, mai ales, de publicul larg. NIMENI nu intruneste aceste calitati, inclusiv dintre toti pacalicii de la noul site, drept dovada live-ul sub orice critica postat mai sus, de la moartea lui Iurie Darie. Cartianu e cunoscut, dar drept un penibil care merge doar la emisiunile controversatului Ivanovici pe DigiSport si la Nasul TV unde bate campii despre Ceausescu, iar ca manager a ingropat Adevarul + Divizia Carte. Cum crezi ca poti fi mare sef, cum poti avea responsabilitati imense pentru un produs media cand tu n-ai facut nimic senzational in cariera?! De pe vremea lui Patriciu si pana azi, singurii ziaristi completi pe care i-a avut AH au fost Ion M Ionita, Chiotea, Bogdan Oprea si Bot. Primul e inca in curtea AH dar ocupa un post marunt si in schimb e vedeta mare la Realitatea TV, al doilea a fost dat afara de R Ionescu si acum e vedeta tot la Realitatea TV, Oprea e purtator de cuvant la Basescu iar Bot si-a luat campii si a plecat la concurenta, adica la EVZ. In afara de cei patru sa-mi arate careva unul singur care este la nivelul lor: scriitura, relatii, recunoastere pozitiva de catre public etc. Ar mai fi cativa buni sefi de sectii pe care nu-i baga nimeni in seama, care nu pot iesi in fata din cauza gastii de lingai de la conducere. Este incredibil cum Sabin Orcan e mentinut si avansat chiar, dupa ce a girat cea mai mare rusine din istoria presei: tiraj de 375.000 ex la ADS, din care s-au vandut 18.000. Poate intrebi si tu, domnule Cristi Burci, ce si cat au scris toata sleahta de sefi in ultimii zece ani. Si aici nu ne referim la asa-zise editoriale pe care le poate face oricine, ci la vreun interviu ori reportaj acceptabil, care sa te califice ca jurnalist. Oamenii astia n-au facut teren in viata lor, n-au dat un telefon! O sa spuna ca un sef nu are nevoie de toate astea, dar pana sa ajunga sefi cu ce naiba s-au remarcat?
    2. Echipa management e praf, in frunte cu Peter L Imre. El impreuna cu cei mai sus mentionati au dus la tiraje dezastruoase, au cheltuit sume imense pe gogomanii jurnalistice gen biroul de la Bruxelles unde i-au trimis in vacanta pe Nahoi si pe Bianca Toma, au platit bani cu nemiluita pentru Divizia TV, au adus pe bani grei avortoni ai presei gen Chelemen, Amuraritei si Dragotescu - persoane care n-au facut nimic, absolut nimic la ADH. Dar, cel mai important, Imre si atarnatorii din dotare au nenorocit credibilitatea unui trust, balacarind agentiile de publicitate si contractand imprumuturi bancare pt care a girat cu tipografiile, neplatind furnizorii care bateau cu disperare la usi dupa bani etc. Imre n-are nici cel mai mic respect fata de meseria de jurnalist, drept dovada faptul ca propunea in board sefilor sa gasim nunti de oameni cu bani si sa tiparim la comanda ziare dedicate acestora pe care sa le dam nuntasilor.
    Asadar, Cristi Burci stai pe un butoi cu pulbere si daca gandesti vreo secunda ca indivizii astia pe care-i platesti cu galeti de bani sunt oamenii care-ti vor aduce succesul, te inseli amarnic. Pentru ca iti vor aduce succesuri, omule!
  • kiko kiko
    nu pot sa cred... asta a aparut pe site-ul adevarul?????
  • reporter reporter
    a, da... e și iepurescu
    :)
  • dinpiata dinpiata
    PREMIUM NEWS by Razvan Ionescu & Epurescu. Mai jos este live textul de la inmormantarea lui Iurie Darie. Asta e nivelul băieților, vorba unui mare clasc al colectiei de lux Adevarul: overpromising. Sunt ca un titlu tabloid: multe vorbe bombastice si cuvinte atractive, continut zero in spate. Asadar, sa lasam textul sa vorbeasca despre cum arata un continut premium in viziunea celor doi titani ai online-ului.

    UPDATE 15.06 După ce au terminat de dat interviurile, Florin Piersic și Ion Dichiseanu s-au îmbrățișat cu gesturi largi și s-au pupat pe ambii obraji.
    UPDATE 14.45 Sluj
    ba se desfășoară în continuare. În timpul acesta, actorul ion Dichiseanu acordă un interviu. După ce termină interviul, el își aprinde o țigară. La slijbă se aude un cântec închinat Preasfintei Născătoare de Dumnezeu.
    UPDATE 14.37 Fotograful Fane Jeg se cațără cu greu pe un monument pentru a face niște poze de sus cu publicul care asistă la slujbă. Când se dezechilibrează, cineva îi spune "Fii atent, mă!"
    UPDATE 14.30 Până s-au lămurit cum îl cheamă pe actor, a și început slujba.
    UPDATE 14.29 Cei 500 - 600 de oameni veniți la cimitir așteaptă, adunați în jurul sicriului, să înceapă slujba. Niște tineri care au ajuns din alte motive la cimitir își spun: "Uite-l și pe actorul acela...Cum îl cheamă? Ăla cu stripteaseul..."
    UPDATE 13.50 Corpul neînsuflețit al lui Iurie Darie se îndreaptă, în acest moment, spre Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală, unde va fi înmormântat.
    UPDATE 13.38 Anca Pandrea îl mângâie în timp ce fredonează versurile. În timpul acesta mestecă gumă.
    UPDATE 13.25 Anca Pandrea își bagă degetul în gură și-l unge cu propria-i salivă pe cel decedat. Apoi, îl sărută pe gură de mai multe ori și îl cheamă pe Ducu Darie lângă ea. Acesta vine și o îmbrățișează.
    UPDATE 13.21 Cât timp preotul ține slujba, Anca Pandrea mângâie chipul lui Iurie Darie. La un moment dat, ea l-a rugat pe preot să spună slujba mai rar, să o poată urmări.
    Concluzie: La asa continut poti sa faci designul lu peste prajit. Astia sunt un fel de Sassu la pătrat. Sassu macar nu a fost capabil sa construiasca nimic, baietii astia demoleaza ce mai ramasese cat de cat in picioare in ADHO. Burci joaca deja in filmul lui Patriciu. Si e aproape aceeasi distributie.
  • tase tase
    Dar rila-rila nu e in grila? Acum toti sunt onlain ... niste habarnisti, vai de banii patronului naiv. Si eu care credeam ca va semana cu site-ul evz :)) ... Patronul respectiv are nevoie de manageri de web, adica ce stie sa faca Orlando, tipul ala care face tot "interactivul" la Pro. Nu de tipul asta care invata si el acum abc-ul in web. Amatori ... vom vedea.
  • User User
    Asteptati sa vedeti ce urmeaza frustratilor. Stiti ceva despre noua platforma? Stiti cum arata? Stiti ce estenou? Stiti noua structura? Nu. Doar vorbiti aiurea ca aveti ceva personal cu razvan ionescu. Nu lucreaza doar el la platforma asta. Aveti putin respect pentru echipa care lucreaza acolo.
  • lucian lucian
    Ionescu i-a dat lui Burci vrajeala ca-i face site ca-n SUA, cu idei, cu articole pertinente, cu o platforma de blogging, cu materiale de calitate, politica externa analiza fina. Kkturi la care pun botu milionarii. Pe Ionescu il recomanda vocea si talentul lui, caci experienta demonstreaza ca a facut kktu praf la Evz, Jurnalu si Adevarul. De ce n-a pus pe picioare un site de la zero daca e profi?Vine, rebrenduieste Adevaru, il ingroapa si apoi da vina pe altii (criza mondiala). Viutorul presei o on line, dar nu pentru Ionescu. El e papusica, de reviste glossy, poate sa pozeze evental, dar acolo e nivelul lui. E ca valutistii care iti dau ziare in loc de bani sau ca aia cu paharelele de alba neagra. Daca Burci pune botu, e pe banii lui. Daca arata bine, se imbraca bine si vorbeste frumos, e ca in lumea bancilor. Pana afla investitorul ca proiectu stralucitor e praf, bancherii stau la soate cu banii de bonus! Totul e poleiala, e prosteal! Dar spre deosebire de presa scrisa, la online rezultatele se vad. Audienta se masoara la minut. Ionescu ia un brand, un site cu trafic bun si il baga in pamant. Daca nu ma credeti, uiyati-va in CV-ul lui!
  • reporter reporter
    ha. ha!- ce-am mai răs... ce zice burci că a făcut ionescu? vai, dar ce concept, vai, dar ce design avem aici?
    aveți puțină răbdare, o să râdeți cu toții în 2 săptămâni.
    ps - de noul concept de salarii restante, ce se mai aude, stimabililor?
  • Radu Sofia Radu Sofia
    Ideal pentru fiecare patron este ca subalternii sai sa nu puna prea multe intrebari si sa execute la comanda, ceea ce presupun ca face si acest domn.
  • jonny english jonny english
    Ai perfecta dreptate Ana. Acelasi lucru, fara nici o deosebire, decat de context, se poate spune si despre perioada in care RI a venit sa "relanseze" Jurnalul National....
  • monik monik
    Si intre timp mai baga un livetext jenant, penibil, atroce de la inmormantare. Ionescu isi expune incompetenta in toata splendoarea ei. E suficient sa te uiti acum pe acest site pentru a vedea LIVETEXT de la un faliment amuntat. Pot sa ii faca skin de site extraterestru, daca defileaza cu un asemenea continut e, vorba americanilor kkt invelit in staniol.
  • ana ana
    Audienta adevarul.ro o sa se duca in cap. R Ionescu a facut un nou proiect de doi lei, luat de pe afara. Ionescu are papagal si abureste bine, arata bine, dar ca si continut e gol. Nu stie sa construiasca. E la fel de fad ca la televizor. Mesteca aceleasi idei trendy, la moda! Am lucrat cu el la Adevarul. Este un actor desavarsit, dar ca ziarist e gol ca o actrita de filme porno. Urmariti trafic.ro sa vedeti cum se duce adevarul.ro in cap. Cum dracu de numa papagali din astia limbisti ajung sefi in presa? Se pare ca patronilor le place mai mult sa fie linsi in fund de indivizi, dar acolo ajunge in timp si ziarul De sters la fund.

Trimite un comentariu

sus