Skip to main content

Top Chef începe astăzi. Cu cine se va bate show-ul de gătit?

 

Publicitate

Show-ul de gătit Top Chef debutează de astă seară la Antena 1, de la ora 20,30. Cei 24 de concurenţi, bucătari profesionişti, vor trece prin judecata arbitrilor Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Gazda emisiunii va fi Alina Puşcaş, cunoscută pentru rolul Narcisei în serialul Narcisa sălbatică, şi care acum prezintă emisiunea Te cunosc de undeva.

Competiţia va fi pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi un stagiu de pregătire în Franţa.

Show-ul Top Chef va concura, în această seară, cu serialele Pariu cu viaţa (Pro TV), Suleyman Magnificul (Kanal D), şi Abisul pasiunii (Acasă TV) şi cu emisiunile Naţiune, te cunosc (Prima TV) şi Prim plan (TVR).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • AlexSipos AlexSipos
    Poate nu ma pricep dar vazand poza , e emisiune de gatit sau de karate ? :)
  • mihaita mihaita
    Nu ca as fi fan Antena 1 insa ciudat cum Joseph Hadad era idolul tuturor cand in calitate de invitat surpriza la Pro iar acum este "penibil"!
  • cotos cotos
    Va manca bataie de la Pro si Kanal...Pacat ca l-au programat asa aiurea...
  • cetatenul cetatenul
    eu sunt mai mult ca sigur ca daca nu din prima emisine, dar din a 2 a, top chef o sa fie lider de audienta pe intervalu orar respectiv.
  • Tim Tim
    Cu prezentatoare penibila si fara pic de personalitate si cu jurati la fel de penibili ca ea....clar ca pana si cutitul lui Suleyman ala mi se pare mai interesant.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    locul trei este garantat...

Trimite un comentariu

sus