Skip to main content

VIDEO. Mesaj pe programele Discovery: „Este posibil să pierdeţi acest canal”. Site special de protest

 

Publicitate

Războiul Discovery - RCS&RDS. Postul Discovery a lansat un site special pentru abonaţii reţelei RCS&RDS. Pe pagina dedicată rulează şi bannere cu cele mai cunoscute emisiuni ale posturilor Discovery. Ideea mesajelor este simplă: uitaţi ce pierdeţi dacă rămâneţi fără posturile Discovery.

„Ne pare rău să vă anunţăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks şi RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negociere de luni de zile, aceştia au respins toate ofertele noastre”, au explicat reprezentanţii postului pe site-ul prietenii.discovery.ro.

”(...) Dacă vreţi să ne ajutaţi să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimaţi-vă punctul de vedere - contactaţi RCS&RDS”, au mai precizat aceştia.

Mesaj pentru public pe programele Discovery: Este posibil să pierdeţi acest canal

Discovery îşi îndeamnă telespectatorii să acţioneze. Postul TV rulează pe program un text prin care îşi îndeamnă publicul să prevină pierderea canalului Discovery.

Textul rulează în partea de jos a ecranului:

“În atenţia abonaţilor RCS&RDS: Este posibil să pierdeţi acest canal. Acţionaţi acum pentru a preveni acest lucru, intraţi pe Prietenii.Discovery.ro şi sunaţi la numerele de telefon: 031.400.4414 (Bucureşti), 03XX.400.414 (Alte oraşe)”

Mesajul din timpul programului Cum se fabrică? Captură video: Paginademedia.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    @Dan: patetic e altceva...si nu trebuie sa fii doctor in limba romana. Si, la subiect, nu stiu daca ai remarcat ceva: o parte din, materialul difuzat de noile DIGI sunt preluate. Nu e continut original sau la prima difuzare. Pe de alta pare RCS-ul a inghesuit o gramada de mizerii si cocalarisme in grila. Daca tot suntem obligati sa platim pt ele, prefer sa platesc si pt Discovery. Da, e vorba de normalitate. Sa pot sa refuz plata unui program gen Manele tv sau toate oboselile alea despre pescuit sau prea-multele programe de sport. Asta e normalitate. Nu sa te plingi ca Discoveri are audienta mica si sa-l scoti din grila. Mai sunt si alte posturi cu audienta mica si astea stau acolo nederanjate.
  • matei_a matei_a
    Din pacate nu intelegi nimic Cristiana. Lucrezi la Descoperi cumva si te-a pus sefa la munca pe forumuri?
    Logic ca sunt aceleasi documentare care s-au dat si in alte tari si ca nu sunt facute in RO. Dar e aceeasi idee ca si la HBO Romania. Dau numai ieftineli si vechituri de filme si seriale. La fel face si madam Rosetti cu Discovery RO. La fel de prost e si MTV RO, nimic asemanator cu MTV din alte tari.
  • Andrei M Andrei M
    pe romtelecom, din fericire, sunt toate antenele si posturile "discovery" :)
  • dan dan
    @Alex, ofuscatule, spre deosebire de tine, eu pot face un comentariu si fara sa stau cu DEX-ul deschis. Dar acum, daca tot ai deschis subiectul si implicit DEX-ul, poate-mi spui si mie de ce consideri ca 'patetic' este folosit in mod gresit in comentariul facut de mine mai sus. Si apropo de asta, am observat ca pe internet este la moda sa te dai doctor in limba romana mai ales atunci cand nu esti in stare sa formulezi o replica pertinenta la un comentariu . E mai simplu sa deschizi repede DEX-ul si te apuci de analizat fiecare cuvant in parte in speranta ca vei gasi macar o greseala gramaticala astfel incat sa-i dai peste nas aluia de si-a permis sa comenteze contra ta si a valului de frustrati, in cazul de fata, revoltati ca au ramas fara un post tv. Dar ca sa revin la subiect, am o veste buna pentru tine si pentru restul de revoltati. Exista alternative atat la posturile Discovery cat si la operatorul de cablu tv RCS-RDS. Totul depinde de voi pentru ca trebuie sa faceti un minim efort intelectual si fizic pentru ca vietile voastre sa revina la normal.
  • cristiana cristiana
    Cred ca te inseli matei, programele sunt aceleasi in toate tarile. Am fost eu in State cateva luni si m-am uitat la aceleasi programe pe care le urmaream si aici - curiosity, river monsters, samd. In plus, mi se pare ca exagerezi si ca nu te-ai mai uitat de mult la canalele Discovery, nu numai la discovery channel ci si la Science sau World. Mie mi se pare ca au un amestec bun de documentare stiintifice cu programe mai light. Oricum se vede ca toate sunt realizate profesionist, nu pe genunchi cum suntem noi obisnuiti pe-aici...
  • Mircea Mircea
    Bine ar fi sa te lase fara niciun canal. De ce ? Pentru ca tu crezi ca daca unii au alte opinii, diferite de ale tale, e bine sa fie cenzurati.
    Acum vezi ca se poate aplica si canalelor pe care tu le preferi. Pe exact acelasi sistem.
  • matei_a matei_a
    Voi nu ati observat cat de slab e programul Discovery din RO? Chiar nu isi aminteste nimeni ce lucruri interesante dadeau inainte? Si asta de cand chimista critic de film Ada Rosetti a fost pusa director sef. Eu zic ca daca fanii postului vor sa faca ceva, sa faca cereri sa scape intai de madam Ada si pe urma sa se ocupe de RDS. Asa fac scandal pentru o mizerie de program care doar se cheama Discovery, dar nu e Discovery.
  • Alex Alex
    @Dan-> Mai intai invata ce inseamna patetic in limba romana, englezoitule tu care esti "iubitor de anlofoane". Chiar daca esti ungur de-al rcs-ului, dexul romanesc spune altceva despre cuvantul patetic decat acelasi cuvant folosit in engleza asa ca cel putin respecta-ne limba. Inainte sa postezi poate trebuie sa te documentezi, altfel iti pica orice argumentatie pt ca ti-o invalidezi singur.
    Hai pa !
  • ionutz ionutz
    Usor de spus sa te muti la alta firma dar greu de facut , sunt zone in tara si in capitala in care singura firma cu cabluri este rcs/rds si nu as vrea sa atarn antene parabolice pe bloc si sa investesc in receptoare ... problema ceva ,ai complexa este ca singurele televiziuni la care te poti uita sunt cele de documentare (cu mici exceptii ,mai sunt cateva televiziuni sau programe decente , educative sau informative ) iar atunci cand pierrzi unul este destul de nasol .
  • georgeta moldovan georgeta moldovan
    suntem la cheremul lor, orice ar face... dragut... pe banii nostri. ma simt ca pe vremea lui ceausescu. de ce sa avem o optiune? platim pachete aranjate de ei, indiferent de preferintele noastre, un fel de "take it or leave it". o buna ocazie sa citim mai bine o carte. vanzare buna, rcs-rds! traiasca monopolul!!!
  • George George
    vorbiti fara sa stiti despre ce este vorba. in primul rand, noile canale rds au programe de o calitate net superioara celor de la Discovery, care, ca si National Geographic, au devenit canale de "stiinta tabloid", ca sa zic asa. Cu titluri de-astea:...la un pas de moarte, cu otice pret, de profesie supravietuitor, nu-s mai prejos decat NG cu: dezastre in aer, apocalisa: esti gata? ...etc. Noile programe digi nu sunt "vechituri", asa cum spune cineva mai sus. Sunt programe noi si cu adevarat pe profil, cumparate de la BBC si din alte parti. In plus, esti liber sa te muti daca nu iti convine, dar macar nu mai aberati pe-aici cu dat in judecata, luat pe sus firma. N-ati vrea sa fie asediata de militiile iraniene?:))))) Incercati mai putina frustrare, mai multa logica.
  • c c
    cna stie si e de acord, pana la urma fiecare firma da ce programe vrea doar ei platesc sume mari la unii, adevaru e ca programele pe digi life si world si pe cel care o sa mai fie sunt mult mai bune, de discovery mai mult numa marca a mai ramas
  • Dolores Dolores
    RCS&RDS, "descopera cat mai poti"...."in curand vei pierde cea mai tare televiziune din portofoliu". Insa am vesti proaste, daca erai smecher ii mai tineai putin pana invatai si tu sa faci documentare ;) MAGARILOR!
  • marcel marcel
    cand ai in spate un partid- sau mai multe- ca doar digi 24 sunt mov asa de florile marului, poti sa faci in Romania tot ce-ti doreste pipota. ai boala pe Voiculescu - ia sa-i belim antenele. astia de la discovery vor bani? mars cu ei ca avem noi canalele noastre. dar va intrebati cam ce bani cheltuie ei pe programe? au iesit din contract mai repede? sper ca discovery sa vine cu vreo 3 perechi de cojones de mamut + vreo 5 avoti de peste ocean. proces, niste zeci sau sute de milioane de euro amenda, cumpara UPC sau Romtelecom si bai bai compania care isi respecta clientii minim. ia vorbiti voi la ambasada USA ca doar tot nu vrem noi cu rusii - sunt amenintate interesele unei companii in Romania, Ungaria,etc. si cati bani vor pe Discovery, Animal Planet, World Science? nu cred ca vor mai mult de cativa lei. m-am abonat ca idiotul la RCS si acum astept sa ma lase sa ma uit doar la ce vor ei? pai de sport nu ma intereseaza, asa ca fuguta la UPC ! astia macar ma tratau corect. pffff, ce ma inerveaza astia ! huaaaaaaaaaaaaa RCS. huaaaaaaaa hua hua.
  • marcel marcel
    as vrea sa fiu si eu patetic si sa lucrez la Discovery dar cred ca e mai interesant la DIGI Sport si sa-l ling un pic pe Becali sau sa mi se impuna sa ma uit la niste canale facute cu niste programe vechi de la BBC. iti trece un pic prin vidul care-ti umple balonul dintre urechi cat costa Mythbusters? sau sa cumperi Top Gear? sau sa faci Curiosity, River Monsters? nu cred ca nici prin cap nu-ti trece pentru ca esti un simplu bagator in seama ce traieste doar pe OTV sau esti un simplu mancator de kk de la RCS. de ce nu fac cei de la Discovery un canal pe net pentru o taxa decenta - cred ca undeva la 3-6 lei/luna si sa-mi vad eu programele unde vreau = decenta maxima. si sa ramana RCS sa se lupte cu abonamentele lor de 19 lei. eu sunt satul de ei si am sa-mi reziliez contractul. trec pe UPC si daca nu le merge netul bine, ma abonez la un net de cartier. sunt sigur ca nu o sa-i intereseza sa piarda 3 abonamente - eu, frati'miu si parintii, dar macar scap de mizeriile astea. pa mine m-a intrebat cineva? bine ca am oTV ! Sper sa puna mana Discovery si sa bage 5-10 milioane de euro intr-o campanie cu UPC si Romtelecom si daca o sa inceapa sa piarda niste zeci de mii de clienti :))) @ dan - cum e sa la lucrezi la niste comunisti?

Trimite un comentariu

sus