Skip to main content

X-Factor a încasat-o de la bătăuşii de la Hollywood

 

Publicitate

Bătălia serii de duminică s-a dus între X-Factor (Antena 1) şi blockbusterul Eroi de sacrificiu (Pro TV) în care au jucat marii bătăuşi de la Hollywood: Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke.

Pe intervalul filmului, pe Pro TV se uitau 1,6 milioane de români, dintre care 952.000 din oraşe. Pe X Factor erau 994.000 de români (locul trei pe naţional, după Pro TV şi Kanal D), dintre care 695.000 din oraşe (locul doi pe urban).

Cel mai lung X-Factor: peste patru ore

X-Factor s-a întins aseară pe patru ore şi un sfert (s-a terminat aproape de unu noaptea. Pe cele patru ore, Antena 1 a fost pe locul doi, după Pro TV, atât la nivel naţional, cât şi la nivel urban.

Media de telespectatori pe minut la X-Factor, la nivel naţional, a fost de 844.000 de telespectatori (cu 250.000 mai puţini decât Pro TV).

La nivel urban, X-Factor a atras 600.000 de telespectatori pe minut, cu 46.000 sub Pro TV.

Segmentul comercial: Din publicul X-Factor, 343.000 e telespectatori au fost din segmentul 18-49 de ani (6,2 rating pe segment). Antena 1 a fost pe locul doi, după Pro TV.

Audienţa posturilor TV duminică, 11 noiembrie, în mediul URBAN:

1. Pro TV: 646.000 de telespectatori (6,1 rating)
2. Antena 1: 600.000 (5,7)
3. Kanal D: 366.000 (3,5)
4. Prima TV: 282.000 (2,7)
5. Antena 3: 263.000 (2,5)

Audienţa posturilor TV duminică, 11 noiembrie, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.094.000 de telespectatori pe minut (5,8 rating)
2. Antena 1: 844.000 (4,4)
3. Kanal D: 736.000 (3,9)
4. Prima TV: 583.00 (3,1)
5. Antena 3: 348.000 (1,8)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    postacii protevisti continua sa-si faca treaba aici. Petrisor, comentariile iti devalorizeaza articolele, poate n-ar fi rau sa mai cenzurezi din mizeriile de pe aici

    ps. urmareste plecarile din pro in urmatoarea perioada ca va fi interesant
  • eudor eudor
    auzi la el filmu Eroi de sacrificiu un film ''film plictisitor'', Sylvester Stallone actor de guma si expirat'' si ce este cel mai haios e ca numesti un film vechi acest film care nu a mai fost la tv pana acum...
    da-mi voie sa iti recomand sa il pupi bine de tot pe felix acolo unde stie toata lumea ca il pupati in fiecare zi...
  • Johnny Johnny
    Ha! Concurentii nu sunt buni, cica! Aproape toti sunt mai buni decat la voce! Dar sa ca iti dai seama de asta, tre sa ai si ureche muzicala! Cum poti sa spui ca n-are sare si piper X factor? Pe langa decorul supeerb de care dispune ( nu credeam ca asa ceva e posibil in Romania ) X factor mai are multe atuuri cum ar fi juratii si prezentatorii! De concurenti nici nu mai vorbesc! Juratii de la voce au sare si piper? Aaa da ... tipic romanesc ... Cum vezi p'unu ca se ridica si danseaza ca un nebun pe o melodie de-a lui Justin Beiber, cum sari cu ochii pe el! ...
  • expertul expertul
    din fericire xfactor ramane lafel de jalnic si dupa transferul oamenilor din pro. puteau ei sa nu copieze? au adus si ei un band, in mintea lor poate vor avea audiente comparabile cu vocea romaniei.
  • expertul expertul
    rusine antena1, ati distrus un show de mare audienta.
  • expertul expertul
    @poporul roman, esti doar un jalnic slujitor pe la antene. x factor e un show ratat din pricina producatorilor.
  • poporul roman poporul roman
    ar trebui sa fii scirbit de tine
  • Ne0 Ne0
    Sa iei bataie de la un film de DOI LEI(cred ca si mai putin de doi lei), inseamna ca este un show foarte slab. Tot ce atinge Voiculescu se transforma in "ce ingroapa pisica(motanul)"!
  • expertul expertul
    am prezis, xfactor nu va reusi sa fie lider de piata cu ediitile live. duminica viitoare protv va difuzafilmul mecanicul, care va spulbera x factor.
  • poporul roman poporul roman
    nu era ura era doar obsevare a greselilor
  • poporul roman poporul roman
    asta e film bine bine?omg ce varza ai in cap
  • poporul roman poporul roman
    din cauza prostiei romanesti orice televiziune face ceva e mai rauu vazut decit prost tv de exemplu filmul de aseara de era pe prima nu se uita nimeni dar daca a fost pe prost tv prostii s au uitat
  • marius marius
    dar cei de la VR de pe Pro cum sunt, și mie mi separ fazi prezentatorii și concurenții, chiar și jurații (luându-i separat sunt ok) mi se par măscărici.
  • kla2005 kla2005
    Nu prea are sare si piper show-ul de la A1. Concurentii sunt slabuti, juratii...nu prea au scanteie, iar prezentatorii sunt fazi!
  • mihaita mihaita
    @poporul roman

    AAA, era sa uit, aparent la scolile "inalte" urmate de tine nu s-a predat lectia unde forma corecta este "uita-te".

    Cu stima,
    Un umil comentator ocazional scarbit de poporul roman.

Trimite un comentariu

sus