Skip to main content

10 Decembrie. OTV a continuat campania electorală şi în ziua votării. Abaterile vor fi sancţionate

 

Publicitate

CAMPANIE ŞI ÎN ZIUA VOTĂRII. OTV a continuat campania electorală şi în ziua votării, fapt interzis de legislaţia audiovizualului, unele abateri de la prevederile legislaţiei în vigoare fiind constatate şi la alte posturi TV, spune CNA, precizând că toate abaterile vor fi sancţionate în următoarea şedinţă a Consiliului, scrie Mediafax.

"Consiliul Naţional al Audiovizualului a monitorizat posturile de radio şi de televiziune şi după încheierea campaniei electorale în audiovizual, inclusiv în ziua votării, urmând să analizeze sesizările primite astăzi (duminică, n.r.) - de la mai mulţi competitori electorali şi de la telespectatori - şi să sancţioneze eventualele abateri de la respectarea prevederilor legale", se spune într-un comunicat al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).


ALEGERI PARLAMENTARE - CNA: OTV a continuat campania electorală şi în ziua votării. Abaterile vor fi sancţionate


THE DAILY, ÎNCHIS DIN MARTIE 2013. Grupul News Corp., controlat de miliardarul Rupert Murdoch, va închide publicaţia online pentru tablete The Daily, care nu a reuşit să adune suficienţi abonaţi pentru a supravieţui, cei 126 de angajaţi urmând să fie disponibilizaţi, scrie Mediafax.

The Daily se va închide pe 5 martie, potrivit documentelor transmise de companie autorităţilor statale din New York. Închiderea The Daily face parte din strategia News Corp. de a despărţi operaţiunile de publishing de cele de divertisment.
Publicaţia electronică a fost lansată anul trecut pentru a monetiza popularitatea tot mai mare a tabletelor.
News Corp. închide publicaţia pentru tablete The Daily, care nu a reuşit să strângă destui abonaţi


FINANCIAL TIMES ÎŞI ÎNCHIDE O EDIŢIE. Ziarul Financial Times Deutschland, deţinut de grupul Bertelsmann şi aflat pe pierdere o perioadă îndelungată, a fost închis vineri după restrângerea semnificativă a tirajului şi a veniturilor din publicitate, pe fondul migraţiei cititorilor către online.
Cotidianul financiar de limbă germană, înfrăţit cu ziarul englezesc Financial TImes, a publicat vineri ultima ediţie, nereuşind să facă profit în cei 12 ani de existenţă..

Un alt cunoscut ziar german, Frankfurter Rundschau, a intrat în insolvenţă în luna noiembrie, iar în octombrie agenţia de presă DAPD, care era responsabilă şi pentru serviciul de limbă germană al Associated Press, a cerut protecţie în faţa creditorilor sub legea falimentului.
Financial Times Deutschland se închide după 12 ani de pierderi


WASHINGTON POST VREA TAXĂ PE CONŢINUT. Washington Post, una dintre cele mai importante publicaţii americane, plănuieşte să introducă o taxă pe conţinutul de pe site-ul său, sistemul de plată urmând să fie implementat anul viitor, conform Mediafax care citează AFP.

Washington Post se numără printre puţinele ziare mari americane ale căror site-uri încă mai pot fi consultate gratuit. Situaţia ar urma însă să se schimbe în câteva luni, pentru că publicaţia intenţionează să introducă o taxă de acces la conţinutul său online..
Washington Post plănuieşte să introducă o taxă pe conţinutul său online


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceA MirceA
    Demnitate ? La Dan Diaconescu ?!
  • corect corect
    Trebuia sa spuna asta, pentru ca el a luat locul si electoratul lui Vadim.
    Asa este discursul lor.
  • cand era bacalaureat pe bune cand era bacalaureat pe bune
    Inchideti nu se scrie cu cratima in acest caz.
    Elena Basescu, te-am recunoscut, chiar daca te-ai semnat Dan.
  • dan dan
    inchide-ti bre careva latrina zerotv
  • bahmuteanca bahmuteanca
    domnu DD dezinforma grav aseara; in timp ce sondajele de opinie ii dadeau vreo 70 si ceva procente lui Ponta, la 0TV a stat afisat ore in sir DD 53 % ... omul asta e chiar bolnav; sa accepte cu demnitate infringerea, nu sa spuna ca a fost furat...
  • paul s paul s
    la fel a facut B1 tv.
    Toata ziua croncaneau despre "ramanem in Europa, sau ne ia dracu", ca plagitaorii, ca Ponta nu curata zapada, etc.
    Am vazut odata un hot de buzunare pe care l-au prins oamenii in autobuz. Nu spunea decat "vai, dar cum va permiteti sa ma jigniti", "va dau in judecata pentru calomnie", etc.
    Asa sunt si basistii, "vai dar vin bolsevicii", "var dar valorile Europei", "dottore a plagiat", "felix si nastase sug sangele copiilor", etc, etc.
    Trebuie sa li se puna catusele si gata, ca nu se ajunge nicaieri vorbind prostii de-asta inventate de ei.
    Aseara, fata neagra a lui Turcescu ii oglindea frustrarea, tristetea, furia, neputinta.
    Nu e frumos sa te uiti la altul cum se chinuie, dar aseara am stat doar pe B1.
    Era multa sobrietate acolo.

Trimite un comentariu

sus