Skip to main content

14 Decembrie: Cântăreţul Johnny Logan, invitat special la „X Factor“

 

Publicitate

GALA X FACTOR. Cântăreţul irlandez Johnny Logan va fi prezent duminică seară pe scena X Factor. Artistul este invitatul special al semifinalei X Factor difuzată de Antena 1 de la ora 20.30, scrie Adevărul.

Ioana Anuţa, Natalia Selegean, Tudor Turcu, Dragoş Udilă, dar şi trupa RED se vor duela duminică seară pentru un loc în marea finală. Aceştia vor cânta câte două melodii - una din repertoriul internaţional, dar şi un cântec românesc.


VIDEO Cântăreţul Johnny Logan, invitat special la „X Factor“


TRANSFORMĂRI. Anul 2012 a Însemnat multiple modificări aduse la cea mai mare reţea socială din lume, Facebook, scrie Wall-Street.ro. Unele dintre ele erau asteptate, altele au fost controversate iar pe altele cei mai multi dintre noi nici nu le-a sesizat. Printre acestea se numără mult-contestata trecere la Timeline, atât în cazul profilelor cât şi ale paginilor, schimbarea politicilor de confidenţialitate sau integrarea din ce în ce mai puternica a Instagram în reţea.

Per total, sunt cateva zeci de modificari pe care Facebook le-a integrat, mai ales dupa listarea pe bursa din 18 mai. Efectul unora dintre ele, precum Facebook Gifts, se va face simţit în România cel mai probabil începând din 2013.
Ce modificari esentiale au avut loc la Facebook in 2012? (TIMELINE)


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Ăsta a fost coleg de şcoală cu Gică Petrescu...
  • qoios qoios
    E supersuper irlandezul asta. Zi-mi un cantec de-al acestui Logan. Eu unul nu am auzit de nici unul.
  • rogalski rogalski
    Logan e supertare. Felicitari antenei pentru ca l-a invitat

Trimite un comentariu

sus