Skip to main content

18 Decembrie. Claudia Ion, Kanal D: În 2013 vrem să ne mărim veniturile din publicitate cu 25%

 

Publicitate

AŞTEPTĂRI DE LA 2013. Conducerea postului de televiziune Kanal D îşi doreşte ca în 2013 să mărească cu circa 25% audienţa pe segmentul comercial, dar şi veniturile din publicitate, a declarat pentru Wall-Street.ro, Claudia Ion, directorul de vânzări de publicitate al canalului.
Kanal D a avut o cota de piaţă la nivelul întregii zile de 6% în ceea ce priveşte audienţele pe publicul comercial (18-49 de ani din mediul urban) între ianuarie şi octombrie anul acesta, în creştere cu 15% comparativ cu anul trecut. Posturile TV care au cele mai mari audienţe sunt Pro TV şi Antena 1, care au înregistrat între ianuarie şi octombrie 16,5% cotă de piaţă, respectiv 11,9% cotă de piaţă.


Cele mai mari venituri din publicitate, de 15% din sumele încasate de Kanal D, sunt generate de Suleyman Magnificul, serial care de obicei înregistrează audienţe de circa 8-9 puncte de rating pe segmentul comercial.
Claudia Ion, Kanal D: În 2013 vrem să ne mărim veniturile din publicitate cu 25%


PIPPA MIDDLETON, OFERTATĂ DE NBC. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a primit din partea postului american NBC o ofertă de 600.000 de dolari pentru a deveni reporter de televiziune, scrie Mediafax, care citează femalefirst.co.uk.

Potrivit presei britanice, sora mai mică a ducesei Catherine ar putea să colaboreze cu producătorii emisiunii de televiziune "The Today Show", pentru care va prezenta diverse evenimente regale care au loc în Marea Britanie. Dacă va accepta această ofertă, Pippa Middleton va avea 20 de apariţii pe an în cadrul acestei emisiuni a postului NBC.
Pippa Middleton a primit o ofertă de 600.000 de dolari pentru a deveni reporter de televiziune

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eusss eusss
    si altii ar vrea sa isi mareasca cu 25%...."bugetul"... :))
  • MirceA MirceA
    Nu. Nu s-ar uita nimeni. Ar fi ocupati cu Suleyman !
  • un roman un roman
    The Walking Dead se difuzeaza pe vreun post tv din Romania?
  • MirceA MirceA
    Homeland, Dexter, The Walking Dead, Bordwalk Empire, etc. Sunt seriale care nu fac audiente pe tv (bine, cei interesati de ele le vad pe net, asta deoarece nimeni nu reuseste sa le difuzeze in aceeasi zi sau in ziua urmatoare premierei !) insa lumea se uita buluc la o manea turceasca.
    Asta spune multe despre Romania.
  • tfrsd tfrsd
    foarte bine. eu m-as bucura ca romanii sa se uite la o telenovela istorica bine realizata din punct de vedere tehnic si artistic, decit sa se uite la capatosi, maruti, accesi din recti si alte porcarii...
  • andy andy
    in romania lui 2012 in loc sa tragem spre civilizatie noi tot spre statutul de turcizati tracem.sa lasam pe altii sa se bucure de seriale ultra premiate noi cu turcismele inainte.Apropo de suleyman,ce s-a intamplat aseara?cine a castigat?
  • sfinx sfinx
    nu m-am uitat la nici un episod suleyman
  • OBSERVATOR MEDIA@Kanal d OBSERVATOR MEDIA@Kanal d
    In anul 2012,romania urmareste Suleyman Magnificul.Asta este nivelul celei mai mari parti a poporului si mi se pare normal ca oricine se pricepe,sa se foloseasca de acest lucru in folos propriu.

Trimite un comentariu

sus