Skip to main content

24 Decembrie. Daniela Zeca Buzura: TVR Cultural putea supravieţui. Claudiu Săftoiu s-a opus

 

Publicitate

FOSTA ŞEFĂ A TVR CULTURAL REACŢIONEAZĂ. „Preşedintele Săftoiu nu a cerut nici un fel de prognoză financiară, niciodată, despre TVR Cultural, nimănui. Iar această întâmpinare adresată CNA-ului, semnată în nume propriu, nu a fost supusă aprobării Consiliului de Administraţie”, a declarat Daniela Zeca Buzura, fosta şefă a TVR Cultural, citată de Evenimentul zilei.

„Dincolo de acest gest brutal, eu văd o ură viscerală şi o condescendenţă faţă de intelectuali, faţă de 10 ani de emisie, faţă de o memorie colectivă. A fost o suprimare odioasă a TVR Cultural, la 15 septembrie. Acum, cînd puteam avea două ore de emisie, preşedintele Săftoiu s-a opus din nou”, a mai completat aceasta.


TVR Cultural putea supravieţui. Claudiu Săftoiu s-a opus. De ce? 


FACEBOOK, NOI MODALITĂŢI DE A SCOATE BANI. Facebook a început testele pentru un sistem prin care utilizatorii vor putea trimite la costul de 1 dolar mesaje persoanelor din afara cercului imediat de contacte din reţeaua socială, parte a eforturilor companiei de a identifica noi modalităţi de a-şi creşte veniturile, scrie Mediafax.

"Impunerea unui cost financiar celui care trimite mesajul ar putea fi cea mai eficientă cale de a descuraja mesaje nedorite şi de a facilita mesajele relevante şi utile", se arată într-un comunicat al Facebook.
Facebook testează un serviciu de mesaje către persoane din afara cercului de prieteni. Costul mesajelor este de 1 dolar


MESAJELE ANULUI ÎN 2012. Serviciul de microblogging Twitter a listat cele mai de succes mesaje de pe canal din 2012. De departe, favoritul a fost cel al lui Barack Obama, “Încă patru ani”, scrie Wall-Street.ro. Acesta a primit peste 810.000 de retweet-uri si peste 300.000 de favourites. Al doilea este cel al cântăreţului pop Justin Bieber, “Odihneşte-te în pace Avalanna. te iubesc”.
Cele mai vizualizate tweet-uri din 2012 - Barack Obama, lider pe Twitter


SCANDALUL NEWS OF THE WORLD. Hugh Grant a acceptat "o sumă substanţială" în schimbul renunţării la procesul cu tabloidul News of the World, în urma scandalului telefoanelor ascultate, scrie DailyBusiness.ro.

Avocatul său a precizat că banii obţinuţi prin aceasta înţelegere între părţi vor fi donaţi campaniei Hacked Off, care se ocupa de promovarea unei prese responsabile.
Hugh Grant a acceptat o suma substantiala pentru a renunta la procesul impotriva News of the World


UN MILIARD DE VIZUALIZĂRI PE YOUTUBE. Hit-ul "Gangnam Style", al cântăreţului sud-corean Psy, a devenit primul videoclip din istoria site-ului YouTube care a depăşit, vineri, 1 miliard de vizualizări, scrie DailyBusiness.ro.

Lansat în luna iulie în Coreea de Sud şi devenit extrem de popular în străinătate începând din luna august, videoclipul rapperului asiatic în vârstă de 34 de ani a devenit celebru pe intreaga planeta.
Primul videoclip din istoria YouTube care a depasit un miliard de vizualizari


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    USL ar promova o televiziune pt plagiat nu una de cultura. ICR l-au facut praf, acum promoveaza caloriferul cu un fost turnator la securitate.
  • Alex Alex
    Cand postati audientele de aseara de la X Factor ?
  • * *
    ?!

Trimite un comentariu

sus