Skip to main content

Alina Gorghiu şi Andreea Pora, în topul prezenţelor la posturile de ştiri

 

Publicitate

Monica Tatoiu nu mai ocupă locul întâi în clasamentul. Alina Gorghiu, Andreea Pora, Ecaterina Andronescu, Lavinia Şandru şi Sandra Pralong Budiş sunt ocupantele locul întâi, la capitolul apariţii pe TV în luna noiembrie, potrivit mediaTRUST România. Fiecare dintre cele cinci au avut câte 10 prezenţe la televiziunile de ştiri.

În noiembrie, Monica Tatoiu, prezenţă constantă în primele locuri ale topului, ocupă poziţia a doua, cu nouă apariţii.

În top 3 personalităţi masculine situaţia rămâne neschimbată şi pentru luna noiembrie. Astfel, primul loc este ocupat de Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice cu 39 de apariţii. Pe locul doi se află Bogdan Chirieac, om de afaceri, cu 36 de prezenţe, urmat de sociologul Marius Pieleanu, cu 23 de apariţii.

Raportul mediaTRUST conţine şi un clasament al invitaţilor repartizaţi pe fiecare post de televiziune monitorizat în luna noiembrie 2012.

Abonaţii televiziunilor de ştiri

La Antena 3, invitatul cu cele mai multe prezenţe este Mugur Ciuvică, urmat de Bogdan Chirieac şi economistul Ilie Şerbănescu.

La B1TV jurnalistul Sabin Orcan a înregistrat 10 apariţii, urmat de Mălin Bot, 9 apariţii, iar Silviu Sergiu, 8 apariţii.

La postul de televiziune Digi 24, analistul politic Emil Hurezeanu are 11 prezenţe, urmat de politologul Alexandru Radu şi Radu F. Alexandru, Sandra Pralong Budiş, Costică Canacheu.

Printre invitaţii postului Money.ro TV se numără avocatul Gheorghe Piperea, jurnalistul Bogdan Ficeac, Diana Tache şi Emil Hurezeanu.

La Realitatea TV, jurnalistul Alecu Racoviceanu, Lavinia Şandru, Cristian Teodorescu şi Alexandru Căutiş au înregistrat cele mai multe apariţii.

România TV i-a avut ca invitaţi principali în luna noiembrie pe Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu şi Florin Iaru.

6 noiembrie şi 15 noiembrie 2012 sunt zilele în care posturile de televiziune au avut cel mai mare număr de invitaţi în studio. Astfel, în data de 6 noiembrie 2012, posturile TV monitorizate de mediaTRUST pentru acest studiu au avut 86 de invitaţi în studio, cei mai mulţi înregistrându-se la România TV, 21, şi Antena 3, 18.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money Channel - începând cu 6 noiembrie 2012 -, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna noiembrie 2012.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @mariana-> nici nu meriti un raspuns(asta a fost cel putin prima mea reactie)- totusi eu mi-am exprimat o parere si nici macar nu am facut-o intr-un mod jignitor, am spus doar ca are gandirea afectata si aici nu ma refeream la nebunie ci mai mult la frenezia discursului si lipsa de argumentare a acelui discurs.Ba chiar am subliniat ca nu ma leg de frumusete sau mai stiu eu ce, pt ca de fapt astea sunt chestii triviale si pe langa subiect.
    Colac peste pupaza apari si TU (marea aparatoare a Porei) si treci direct la invective, jignind din prima FARA ARGUMENTE precum si luceafarul calauzitor pe care il aperi dealfel. Nu as vrea sa ma cobor la mintea ta dar cum vad ca paginademedia aproba astfel de magarii nu am decat sa iti spun ca poti sa teiei de mana cu pora si sa stati sa lingeti numai la basel si sa vedeti daca va simtiti mai bine, cotarla infecta si debila.
    P.S:Imi place sa cred ca sunt un om cu capul pe umeri, dar cand sunt asa jignit din neant nu scapa careva fara sa il iau la porcaieli.Hai sictir !
  • wader wader
    dupa cum scrii, se vede ca tu esti culta rau in cap...
  • Se7en Se7en
    Alina Gorghiu arata si mai bine, de cand nu se mai face blonda.
    E normal sa o chemi la televiziuni, e frumoasa e destul de desteapta. Dar de Pora aia eu ma sperii. E una din cele mai urate persoane (saraca), plus ca face uneori crize, daca il critici pe Basescu, de ti-e teama sa nu-l linseze pe respectivul.
  • mariana mariana
    Andreea Pora este o jurnalista foarte buna este o femeie puternica iar cel care o ataca pe dumneaei nu este lt eva decit un dobitoc fara cultura si o scursura a societatii. AlexD despre tine este vorba.
  • MirceA MirceA
    In functie de invitati, neputem da seama pe ce parte se afla fiecare.
  • WWW WWW
    De evidentiat ca prezentele masculine sunt mult, mult mai numeroase decat cele feminine (raport 4:1): Mugur Ciuvica - 39 de prezente fata de Gorghiu - 10. In al doilea rand, din reprezentarea grafica de mai sus, rezulta ca Ciuvica a avut vreo 30 de prezente numai la Antena 3, adica tot atatea cate zile are luna noiembrie! Cu alte cuvinte, el este salariat cu program de lucru continuu - zile lucratoare si ne-. Bietul de el! Avea viata mai usoara cand Grupul de Investigatii Politice era finantat de Dinu Patriciu, Felix e mai strans la punga!
  • Alex.D Alex.D
    Asta-i din ciclul Frumoasa si bestia sau cum? :P
    Daca ar fi dupa mine - Gorghiu nu are decat sa apara si mai des.
    La Pora problema nu e de frumusete(sau lipsa) si NICI MACAR de basism, pur si simplu are gandirea afectata si nu poate sa termine o idee fara sa devina dezgustatoare.

Trimite un comentariu

sus