Skip to main content

Creativi şi când dispar. Cum arată ultima ediţie Financial Times Germania

 

Publicitate

Ediţia nemţească a Financial Times, care şi-a încetat vineri apariţia, a avut o primă pagină originală. „Negru, în sfârşit” au fost singurele cuvinte tipărite pe un fundal negru pe coperta publicaţiei, scrie The Guardian.

În logoul publicaţiei au fost omise intenţionat câteva litere pentru a apărea mesajul Final Times.

Coperta Financial Times a fost remarcată de Orlando Nicoară, pe blogul său.

Publisherul Financial Times Germania a decis să închidă publicaţia după ce compania acumulase datorii de aproximativ 250 de milioane de euro din 2000 până în prezent. După această mutare, aproximativ 330 de angajaţi şi-au pierdut locul de muncă.

CARICATURĂ. În paginile publicaţiei apare şi o caricatură cu un vânzător spunând: „Un ziar bun? V-aş recomanda FTD (Financial Times Deutschland)”. Clientul, Moartea îmbrăcată în negru şi cu coasa în mână, răspunde: „Ok. Îl iau.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qoios qoios
    Munchau scrie bine si informativ, in fiecare luni, in FT de limba engleza. Restul era probabil umplutura. Sa vedem ce va ramane dupa ce il cumpara Blomberg si pe ala.
  • fxbx fxbx
    daca tot iti place sa cauti nod in papura, sa stii ca mocca e un fel de cafea... probabil ai vrut sa spui ca o sa citesti presa gratis... dar esti departe de adevar. de explu, in cazul financial times, articolele pot fi citite contra cost. intra pe net sa te convingi. si nu e singura publicatie care poate fi citita cu abonament pe internet. iar expresia "presa scrisa" se refera strict la cea tiparita. pe internet este "presa online".
  • Vanea Vanea
    fxbx, pai aia pe net nu e tot presa scrisa? Se scrie singura? Vrei sa spui "o sa citim presa mocca"
  • fxbxf fxbxf
    asta e, asa s-a renuntat si la trasuri, la televizoarele pe lampi, la magnetofon... nu vad de ce trebuie sa suferim dupa presa scrisa? o sa citim presa pe net, asta e.
  • Jiji Jiji
    presa scrisa este in metastaza oriunde pe glob
  • Jiji Jiji
    declinul presei continua din pacate

Trimite un comentariu

sus