Skip to main content

Dana International, la finala Vocea României

 

Publicitate

 A doua zi de Crăciun se alege Vocea României. Cei patru finalişti ai show-ului de la Pro TV - Vizi Imre, Tibi Scobiola, Julie Mayaya şi Cristi Nistor - au pregătit mai multe momente. Fiecare dintre ei va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar şi singuri.

Invitata specială a show-ului ce va fi difuzat miercuri, 26 decembrie,  va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B0B B0B
    Evul Mediu te vrea inapoi.
  • Alex.D Alex.D
    @ matei +10 de la mine -> foarte realist comentariu
  • matei_a matei_a
    In ultimele editii la x-factor concurentii au cantat mai bine si muzica a fost mai bine aleasa. Iar in seara romaneasca s-a cantat chiar muzica romaneasca, nu ca la Vocea.
    Vocea au uitat scopul emisiunii, juriul cauta doar fraieri care sa cante gratis cu ei la karaoke/nunti/botezuri sau clienti pentru mediapromusic, Moga si fratiorul lui, marele regizor. Nu-i elimina dupa voce ci dupa ce s-ar potrivi afacerii lor.
    Problema nu e ca Dana vine de Craciun, e ca nu mai e vedeta de foarte multi ani. Nici de gemenii aia doi n-a auzit nimeni de ei. Las Fierbinti a papat tot bugetu si au bagat cei mai ieftini invitati.
  • Alex.D Alex.D
    SI pentru ca m-a luat apasatu' butonului pe dinainte si nu am mai putut edita, as mai vrea sa completez ca aici totusi X-ul a luat Vocea la faza pe invitati.
  • Alex.D Alex.D
    Eu unu intre Voce si X cred ca e clar mai bine realizata Vocea DAR.......DAR, oameni buni, aici chiar au dat cu m...cii in fasole. NU sunt homofob,transexofob sau mai stiu eu ce fob INSA nu stiu daca "se cade" data fiind ziua difuzarii. Trebuie sa fiu de acord cu Dan si sunt sigur ca si altii gandesc la fel, chestie care NU TINE DE PURITANISM CI DE MINIMA GANDIRE.
  • dan dan
    *in a doua zi
  • dan dan
    Cam ce putea sa aduca Sarbu in a doua de Craciun daca nu un transexual? Daca tot nu sarbatoreste Craciunul, evreu fiind, macar sa-si bata joc de crestini.
  • marius marius
    nu postati si audientele de luni? vreau sa vad daca cenusareasa a reusit sa'l intreaca pe suleyman.

Trimite un comentariu

sus