Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 1 a cumpărat Got To Dance. Bendeac în juriu?

 
captura dans
captura dans

Publicitate

Antena 1 a cumpărat Got to dance un format internaţional dedicat pasionaţilor de dans, potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de paginademedia.ro. Show-ul, lansat în Marea Britanie în 2009, acceptă orice gen de dans şi persoane de toate vârstă.

Mihai Bendeac a anunţat aseară, într-o postare pe Facebook, că va face parte dintr juriul unui talent show de dans numit România Dansează, adăugând un link către site-ul Got To Dance. După câteva minute, Bendeac a şters postarea şi a adăugat o alta din care dispăruse titlul România Dansează.

Got to Dance este un talent show pentru dansatori care a început să ruleze pe Sky1 în Marea Britanie şi în Irlanda în anul 2009. La audiţii sunt acceptate orice fel de dansuri şi persoane de toate vârstele.

Competiţia de dans are cinci etape: audiţiile producătorilor, audiţiile juriului, rejudecarea unora dintre echipe, semifinalele şi finala.

În 2010, formatul a ajuns şi în Statele Unite sub denumirea de Live to Dance, fiind preluat de CBS pentru a concura cu So you think you can dance. Show-ul a avut premiera pe 4 ianuarie 2011, însă a fost anulat o lună mai târziu.

Anul acesta, în martie, a fost lansată şi versiunea poloneză a emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lizz Lizz
    Dar formatul dupa cate am vazut nu e dupa so you think you can dance sau celelalte ci dupa America's best dance crew am vazut pana si o trupa care purtau aceleasi masti ca jabbawokez trupa de dans care a castigat primul sezon si a uimit o lume intraga, am vazut ca dansau ok dar mno...lipsa de originalitate :)
  • tina tina
    Pe bune? Bendeac in juriu? Daca e o emisiune cu si despre dans nu ar trebui sa fie in juriu niste oameni CARE STIU DANS? Iarasi o emisiune cu mascarici in juriu care isi bat joc de prostutii aia de pe scena? Inca o emisiune cu o suta de mii de scalambaieli pe post de dans cand altii muncesc ore in sir la antrenamente pentru a duce mai departe o forma de arta si nu o retarzenie de pe urma careia fac altii bani? Cam naspa ce sa zic...
  • S S
    nu-mi pasa cine de la cine fura, si nici care televiziune are audienta mai mare,nu incalzeste pe nimeni cu nimic, eu ma bucur doar ca s-a ajuns in sfarsit sa se promoveze si dansul..nu atat de bine pe cat ar trebui..dar e un inceput:D
  • Cristi Cristi
    Marius, cu tot respectul, cred ca vorbesti prostii. Profesionisti la A1??? cine aia care fac un curs de 3 luni si-i baga la o emisiune ca X-factor? Numai faptul ca intr-o perioada in care se trece spre 3D, A1 nici macar nu are format HD (din cauza asta, de multe ori si cel mai prost si redifucat film o sa faca audienta mai mare). Nu sunt de acord cu remarca asta, ca A1 copiaza Pro, dar ar trebui sa aiba si ei initiativa macar odata, pana acum au asteptat sa vada ce face Pro, daca prinde sau nu la public (Romanii au talent X-factor, Master Chef - Top Chef, Dansez pt tine - Got to dance). Vocea Romaniei inca nu are rival la A1 pentru ca se adreseaza unor cantereti semi / profesionisti, nu se poate compara cu X-factor, decat la auditente. Chiar ma astept, ca ProTV sa ia So you think you can dance sau Best Crue Dance, pentru ca am vazut multe trupe de dans la Romanii au Talent. Si mai e o chestie care probabil ca si-au dat seama si multi din trustul Intact: cand obisnuiesti oamenii cu emisiuni gen Acces direct, Un show pacatos, Te pui cu blondele, etc., e greu sa convingi oamenii ca poti face si emisiuni care se adreseaza unui alt gen de public.
  • lucian lucian
    A1 cand vor avea o echipa tehnica si o tehnica mai buna decat cea a Pro-ului, atunci abia sa aiba pretentia sa aiba audiente mai bune. Imaginea lor e varza.
  • crin crin
    @mad79 da, au copiat perfect emisiunea dan diaconescu direct transformando in un show pacatos
  • Costel Costel
    Oricum, Acces Direct e peste Happyilica, doar pentru ca are avantajul startului cu vreo jumatate de ora mai repede ...
    Daca ar incepe la aceeasi ora, sigur ar fi Happy Hour mai vizionat ...
  • un roman un roman
    nu cred ca face nimeni nimic intentionat ca sa o prabuseasca. ideea e ca, sefii care vin, vin sa fure. fura cat pot, sunt prinsi apoi de sefii mai mari, dati afara, apoi vin altii ca ei, si tot asa. e cam ca si la stat, doar ca aici mai sunt opriti, din cand in cand.
    ideea e sa furi cat mai mult, nu sa faci audienta.
  • ciprian ciprian
    Yuhhuhuuuuuuu de abia asept sa revad seria singur acasa ...
  • Andreea Andreea
    Cu siguranta in juriu va fi Cornel Patrichi.Atat au asteptat:sa racoleze pe cineva de la Pro.Caractere de doi bani....
  • cristi cristi
    Astia de la Antena au mutat Top Chef-ul de lunea asta astazi pentru ca stiau ca isi iau bataie de la Suleyman . Si in seara asta, in loc sa il lase la 20.30 , l-au mutat la 23, dupa ce se termina Singur Acasa pe ProTV, pentru ca isi luau bataie si de la ala.
  • ziareoffline ziareoffline
    Singura emisiune care a avut audienta intotdeauna peste Pro TV a fost "In puii mei" si de ceva luni se pare ca "Access din rect" este peste "Happipilica" lui Maruta, adica emisiuni care chiar indobitocesc! Asa e poporul roman...
  • Die Toten Hosen Die Toten Hosen
    Ce sa le fac daca Voiculescu nu a vrut sa vanda Antena 1, la pachet cu A2 si A4, acum cativa ani cand au nemții au fost interesati...Bine, omu´ le-a cerut 1 miliard de i-a facut pe ăia sa murmure ”dieser Kerl ist schizophren”, dar asta e alta poveste pe care am sa v-o spun candva. Revenind, acum, cu Voiculescu C. la comanda si cu amărâtul ăla de Ciocolax Alexandrescu care nu ințelege nimic din nimic, ii miroase gura dar prostește pe cine trebuie, Antena 1 valoreaza mult mai putin. Si va valora din ce in ce mai putin.
  • gogu gogu
    Bendeac in juriu?!?!?!? Nu ati inteles nimic din esecul ChiX Factor de anul trecut?!?!?! Dupa nominalizarea mirobolanta a lui Morar in juriul unei talent show de cantat, acum aduceti un actor de comedie in juriul unui talent show de dans??!?!?!?
    Atunci va meritati soarta!
  • elena elena
    antena 1 copiaza dupa protv tot ce prinde,dar le iese prost si-si musca mainile.acum au cumparat concursul asta nou cu dansul,un melanj intre dansez pt tine si romanii au talent,doar doar s-o uita macar un telespectator la ei!!niste furaciosi

Trimite un comentariu

sus