Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 1 a cumpărat Got To Dance. Bendeac în juriu?

 
captura dans
captura dans

Publicitate

Antena 1 a cumpărat Got to dance un format internaţional dedicat pasionaţilor de dans, potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de paginademedia.ro. Show-ul, lansat în Marea Britanie în 2009, acceptă orice gen de dans şi persoane de toate vârstă.

Mihai Bendeac a anunţat aseară, într-o postare pe Facebook, că va face parte dintr juriul unui talent show de dans numit România Dansează, adăugând un link către site-ul Got To Dance. După câteva minute, Bendeac a şters postarea şi a adăugat o alta din care dispăruse titlul România Dansează.

Got to Dance este un talent show pentru dansatori care a început să ruleze pe Sky1 în Marea Britanie şi în Irlanda în anul 2009. La audiţii sunt acceptate orice fel de dansuri şi persoane de toate vârstele.

Competiţia de dans are cinci etape: audiţiile producătorilor, audiţiile juriului, rejudecarea unora dintre echipe, semifinalele şi finala.

În 2010, formatul a ajuns şi în Statele Unite sub denumirea de Live to Dance, fiind preluat de CBS pentru a concura cu So you think you can dance. Show-ul a avut premiera pe 4 ianuarie 2011, însă a fost anulat o lună mai târziu.

Anul acesta, în martie, a fost lansată şi versiunea poloneză a emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    cei din Antena1 sunt mult mai profesionisti?Ca cine?Ca cei din Otv,corect!
  • Highlander Highlander
    Degeaba !!! Au pus Antena in cap de cativa ani, dar persevereaza in cheltuitul banilor fara cap! Sunt adusi niste protvisti de speta a 2a, mercenari! Se sufera de complexul protv si asta nu face decat sa o infunde mai mult! Cred ca cineva face intentionat sa o prabuseaca - vezi Xfactor, Top Chef, toate facute pentru locul 2..3.samd.
    Incapabilitatea de a mai fi gestionata aceasta tv ...ca o televiziune, si nu ca o fabrica sau boutique de ciucalata; lipsa unui cap limpede isi spune cuvantul: s-a manelizat, a devenit promotoarea doar emisunilor tabloid de pagina 5 doar de dragul audientei cu orice pret...care oricum nu e.
    Finalul vai fi urat, daca Cel Mare nu va pune piciorul in prag....!!!
  • dan alba dan alba
    Fratilor hai sa fim seriosi cu PROTV nu se poate pune nici o televiziune din tara trustul Antena e mica de tot in fata celor de la PRO ,HAI SA FIM SERIOSI vorbiti toti habarnistii.:)
  • alexa alexa
    Deci emisiunea asta a fost anulata in SUA.. si ei vor sa dea lovitura aici ??? . Adica sa bata Protv-ul. Ma.. da cine e prostul care conduce Hantena ?? Fraiere.. cred ca si bunica ar stii sa conduca mai bine decat tine o televiziune. Si apropo.. cu ceva original.. pot sa vina si cei de Intact ?? Adica nu cu formate cu teme deja folosite de Protv. Altceva nu e in capul vostru ???.. tristilor !!!!!
  • lee lee
    Eu sunt indobitocit de proTV si sunt mandru de asta.
  • radu radu
    Corect, decat kanal d care are niste parlite de emisiuni, pro si antena cumpara si formate internationale importante
  • Iulian Iulian
    Corect! Foarte bine spus.
  • marius marius
    Postacii astia de la Felix devin un fel de boala cronica. Pe oriunde apar si ei.
  • marius marius
    Inseamna ca asa e atunci..eu interpretasem altfel situatia...
  • marius marius
    Bravo. Foarte corect!
  • andy andy
    sa fim seriosi, totusi,si pro-ul a avut proiecte care au fost retrase pentru audienta slaba.macar antena si pro-ul cumpara formate practic, fac televiziune cu adevarat care implica reusite si esecuri.....asta inseamna televiziune.dar nu va derajati.....vizionati in continuare kanal d si suleyman
  • radu radu
    ProTV a cumparat Vocea Romaniei ca sa inlocuiasca Dansez pentru tine dar nu a mai fost asa.
  • Cristi Cristi
    Nu va puneti la mintea postacilor Intact care bantuie pe-aici :) Ii identificati rapid dupa comentarii gen "Cei de la Antena1 sunt mult mai profesionisti" :))
  • asdw asdw
    nu e rau sa avem cat mai multe emisiuni adptate dupa formatele de afara dar macar sa faca ceva de calitate. bandeac in juriu, seriously? chiar daca o fi omul bun dansator, el e comediant de meserie si emisiunea isi pierde din start din credibilitate (vezi morar la xfactor)
  • marius marius
    De acord. Sa ne amintim ca mai intai A1 a cum parat X Factor si apoi a venit PRO TV cu Vocea Romaniei. Pana la urma conteaza concurenta si cine reuseste sa faca treaba mai buna.

Trimite un comentariu

sus