Skip to main content

EXCLUSIV. Kanal D va difuza un format de la Oprah: Are you normal, America? Cine il prezinta?

 

Publicitate

Emisiune noua la Kanal D. Postul TV va difuza, din februarie, adaptarea romaneasca a formatului Are you normal, America, detinut de celebra Oprah Winfrey.

Decorurile pentru noua emisiune sunt deja gata, iar prezentatorii au fost deja stabiliti.

Paginademedia.ro va prezinta in exclusivitate cine sunt acestia.

Emisiunea, cu titlul Crezi că eşti normal?, este un quiz show cu întrebări mai delicate depre viaţa obişnuită, va avea doi prezentatori. Unul dintre ei este Escu. El va face echipă cu Tili Niculae, cuoscută publicului din România pentru roluri în serialele de pe Pro TV.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în cărţi pentru prezentarea emisiunii a fost şi Bianca Drăguşanu, dar producătorii au optat pentru Tili Niculae.

Esti sau nu normal?

Are you normal, America este un format ce încearcă să răspundă la întrebările care îi frământă pe americani, cum ar fi dacă este normal să vorbeşti la telefon când eşti pe toaletă sau dacă e normal ca un părinte să-şi lase copilul să doarmă cu iubitul/iubita acasă. Emisiunea oferă răspunsurile la aceste întrebări prin realizarea unui sondaj.

În fiecare episod sunt invitaţi concurenţi care pot câştiga sume de bani pentru a afla dacă sunt sau nu normali.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alt roman alt roman
    si sa prezinte cine? nu cred ca e cineva in stare sa aibe farmecul Ellen-ei.
  • un roman un roman
    de ce toate emisiunile tre sa fie tip concurs la noi. aiurea. in romania, este loc de o emisiunea gen Oprah, sau mai actual, Ellen DeGeneres Show.
  • Horica Horica
    nu e cam acelasi lucru cu Romania te cunosc? (sau cum se cheama emisiunea aia a lui Pepe de la Prima) Nu am vazut niciodata emisiunea, dar din descriere suna cam acelasi lucru.
    Si cred ca si FamiliaDa e cam in aceasi oala

Trimite un comentariu

sus