Skip to main content

Jurnalista Oana Dobre cere falimentul Realitatea TV

 

Publicitate

Jurnalista Oana Dobre, realizatoare la Money.ro TV, a cerut falimentul Realitatea Media, pentru mai multe salarii neplătite. „Insolvenţa şi reorganizarea judiciară sunt nişte glume proaste în România. Falimentul e singura soluţie ca să-mi recuperez drepturile, îndeplinesc toate condiţiile legale pentru a-l cere, deci ne vedem la tribunal”, a scris jurnalista, pe contul ei de Facebook.

Mesajul integral, postat de Oana Dobre pe contul ei de Facebook: 

„Pe principiul "Mama a plans destul, a venit şi vremea altora", tocmai am cerut falimentul Realităţii TV. Insolvenţa şi reorganizarea judiciară sunt nişte glume proaste în România. Falimentul e singura soluţie ca să-mi recuperez drepturile, îndeplinesc toate condiţiile legale pentru a-l cere, deci ne vedem la tribunal. Şi la Parchet, pentru plângere penală pentru deturnare de fonduri.”

Jurnalista Oana Dobre şi-a arătat intenţia de a da în judecată postul de ştiri încă de la sfârşitul lunii septembrie, după cum paginademedia.ro a anunţat aici. Postul de ştiri nu este la prima situaţie de acest gen.

În cazul Oanei Dobre, care este însărcinată, conducerea a încetat să-i plătească salariul după ce jurnalista a refuzat să meargă la negocieri cu Daniela Ionescu (preşedinte al comitetului creditorilor de la Realitatea şi director la GMG Media Box, firma lui Cozmin Guşă). “Sunt însărcinată şi legea română mă apără de orice intervenţii ale angajatorului în contract în această perioadă“, explica jurnalista, la momentul respectiv.

Vom reveni cu amănunte

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • da/nu da/nu
    Va mai dau un pont - amenda pe care ANAF-ul o poate da Realitatii Media, in urma sesizarilor facute de cei care constata ca nu s-au platit/virat asigurarile sociale ale angajatului, respectiv angajatorului ... este de 50.000 RON. Daca mai faceti plangere penala ... in REM ... administratorul Bercea (mondialul), poate doamna Dana, poate domnul Gusa vor da cu subsemnatul pentru deturnare de fonduri. Este caz penal neplata asigurarilor sociale cu stopaj la sursa. Nu-i mai salveaza nici mama insolventei. Asa ca ... pe ei, pe mama lor!
  • mosh teaca mosh teaca
    ahh..tot la capra vecinului va ganditi...bravo,Oana.buna treaba. ceilalti se pot aduna mai multi la un avocat si se pot adresa pt suport unui sindicat media /vezi Godinac.

    altminteri Obae,cu tot dragul iti zic : ai pierdut startul cu noul RV.reporter virtual e muuult mai aproape de problemele din media.ale noastre,ale salariatilor.tu esti mai apropiat de patronii de presa,de marile vedete si giumbuslucurile lor. sigur ca e mai confortabil.dar o sa spui ca nu toti avem vocatie sindicala...asa e.prefer concurenta dar stiu ca n-ai sa plangi dupa mine.la revedere .
  • OBSERVATOR MEDIA @ TV OBSERVATOR MEDIA @ TV
    Pai stai putin Oana, ca ai nimerit din lac in put.Crezi ca la moneyul acesta o sa iti iei banii?Ce faci ,dai in judecata la dreapta si la stanga?Obligatoriu gaseste-ti un post tv onorabil,unde se munceste si iei salariul in ziua de salariu.
  • oana dobre oana dobre
    Stiu ca sunteti "multi oameni necajiti" si imi pare rau pentru fiecare dintre voi si pentru copiii vostri. Dar faptul ca imi reprosati ca imi apar drepturile mi se pare absolut nejustificat. Nu obisnuiesc sa dau socoteala nimanui, dar, pentru ca stiu cati sunteti si cat de suparati sunteti, daca marea voastra problema e de unde am eu bani sa platesc avocatul, va raspund: nu am bani. Am, in schimb, prieteni dispusi sa ma ajute. Poate ca ii si merit, poate nu. Dar le sunt recunoscatoare.
  • Multi oameni necajiti Multi oameni necajiti
    Ma intreb de unde ai bani sa-ti platesti avocatul, daca zici ca n-ai luat salariul cateva luni!!!!
    Inca n-ai un copil caruia trebuie sa-i explici ca ai fost trecut pe o alta firma, ca nu ti-a fost virat salariul cateva luni si nici ca n-ai nici o sansa de a-ti recupera banii din urma.
    In timp ce tu erai pe cai mari la Realitatea, noi, o mana de oameni pacaliti, muream acolo fara bani. Copiii nostri au fost nevoiti sa traiasca in lipsuri toata vara si toata toamna pentru ca nu am fost platiti. Stii cum e sa le spui copiilor tai ca nu ai bani de mancare? Stii cum e sa traiesti la limita umanului si sa imprumuti bani pentru supravietuire? Stii cum e sa nu ai bani sa ajungi la serviciu? Stii cum e sa nu ai bani de paine?
    Crezi ca noi nu am cere falimentul AMS? Stii ca sunt deja cativa care au dat in judecata AMS, iar primul termen este in decembrie 2013 sau ianuarie 2014? Noi cu ce am putea plati avocatul? Inca dam bani inapoi celor de la care ne-am imprumutat ca sa traim.
    Tot tu esti cea oropsita, care nu si-a luat banii si te apara legea pt ca esti insarcinata. Dar pe noi, cei multi care nu aparem pe post, cine mama naibii ne mai apara?
    Oare mamele noastre n-au plans destul in tot acest timp cat noi am muncit fara sa fim platiti?
  • burningsnowflake burningsnowflake
    vreti sa spuneti jurnalista de la GiGa TV( preluare Money.ro)
  • liana pop liana pop
    Oana, mult succes. Ce se intampla la Realitatea este greu de inteles. Cred ca nu esti singura in acea situatie. Iti tinem pumnii.Stiu ca toti colegii tai au nevoie de bani dar nu va lasati calcati in picioare.

Trimite un comentariu

sus