Skip to main content

OTV, amendă de 30.000 de lei pentru derapaje în campania electorală

 
dan diaconescu
dan diaconescu

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a dat o amendă de 30.000 de lei postului OTV pentru derapaje repetate în cadrul emisiunii DDD live, transmisă din studioul „Gorjul liber”.

În cadrul mai mult ediţii, invitatul Dan Diaconescu a făcut afirmaţii defăimătoare la adresa lui Victor Ponta, contracandidatul lui Diaconescu în colegiul din Gorj, sau la adresa şefului poliţiei din Gorj fără ca moderatoarea, Cosmina Bâltag, să intervină în vreun fel sau să ceară probe pentru acuzaţiile făcute.

Din afirmaţiile lui Dan Diaconescu: 

  • „În 6 luni, Victor Ponta a făcut o avere fabuloasă care depăşeşte 100 de milioane de euro. Este o mare performanţă pe sărăcia de astăzi să furi peste 100 mil. de euro. Banii au venit din afacerile cu gaz făcute cu grupul austriac OMV, fie din te miri ce legi, ordonanţe de urgenţă pe care el le-a dat pentru a favoriza anumite grupuri de criminalitate organizată.”
  • „De 20 de ani nimeni n-a suflat o vorbă în presa locală împotriva lui Cârciumaru, Călinoiu, Caragea, trei C.C.C. Am scăpat de Comitetul Central al PCR şi dădurăm peste 3 de C: Călinoiu, Cârciumaru, Caragea,o triadă a corupţiei: preşedintele consiliului judeţean, primarul, şeful poliţiei judeţene,ei controlează toate afacerile din oraş şi din judeţ, îşi împart banii, au interpuşi diverşi oameni de afaceri: un domn Sarcină, un domn Lemnaru şi alţii.”
  • „Caragea e şeful poliţiei judeţene. E singurul şef de poliţie din România care are piscină interioară acasă, terenen de tenis cu nocturnă... acest şef a reuşit să-l şantajeze pe Călinoiu, pe şeful consiliului judeţean cu o casetă video în care Călinoiu face ceva sex cu nişte minore de la un liceu de-aici din localitate.”
  • „Ponta, după ce a fost ajutat de Băsescu să prindă guvernarea ţării şi să fure tot ce mai era de furat din ţară, a trădat un popor întreg punându-l pe Ioan Rus să vă mintă în cazul referendumului, astfel încât Băsescu să rămână pe funcţie.”
  • „Avem bucuria şi plăcerea să vă prezentăm un document, un dosar de urmărire penală întocmit la adresa lui Victor Ponta, o să vedeţi cât de mult v-a furat acest om şi mai ales pe cât de puţin se vinde acest om.”
  • „Domnul Ponta are aşa: un apartament uriaş într-un bloc din Dorobanţi, o casă la Cornu şi o casă aici în judeţul Gorj. Aceste 3 case trec de 1 milion de euro.”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    Adevarat sau nu, trebuie sa dovedesti.
  • ionel ionel
    normal ca diareea 3 nu a primit amenda... gunoie penale ce is
  • bahmuteanca bahmuteanca
    DD si-a folosit televiziunea in interes personal in campania electorala, nu l-a mai interesat de promovarea candidatilor din tara ai partidului, ce sa mai spunem de candidatii altor partide...
  • ionel ionel
    si nu e nimic adevarat din ce spune dd?
  • ionel ionel
    si nu e nimpune dd?ic adevarat din ce s
  • cristi cristi
    A primit OTV de-a lungul timpului atatea amenzi, incat daca le-ar fi strans pe toate ar fi iesit o suma bunicica pe care sa o dea poporului. :))

Trimite un comentariu

sus