Skip to main content

Poziţie HBO: "În momentul de faţă nu avem un acord cu RCS privind retransmisia după 31 decembrie"

 

Publicitate

HBO România vine cu o poziţie legată de viitorul pe reţeaua RCS. Oficialii canalului de filme spun, într-u poziţie trimisă Paginademedia.ro, că, în prezent, nu există un acord pentru ca postul HBO să rămână în reţelele RCS şi Digi de la 1 ianuarie 2013.

Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România:

"Suntem bucuroşi că în Ungaria a fost încheiat contractul cu RCS & RDS pentru difuzarea canalelor HBO în cablu; din păcate, pentru platforma DTH nu s-a ajuns la un consens.

În momentul de faţă nu avem un acord cu RCS & RDS privind retransmisia în România a canalelor HBO în cablu şi DTH după 31 decembrie 2012."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Treaba lor. Doar ca unii platesc vreo 10 lei in plus pt pachetul extra+HBO. Nu mai au nevoie de noi si de bani?
    Cand expira contractul, probabil o sa scoata si RealitateaTV, RTV si Atena3 ca doar au Digi24. Urmeaza DigiMusic si DigiKids.
  • Nelutu Nelutu
    Gresit. Prioritate are cel care plateste drepturi. Nu e niciunul mai smecher ca celalalt.
  • Alex Alex
    Jură-te! Arată-mi tu mie grila Sky fără posturile Discovery! Iar HBO există doar în Europa Centrală (pe lângă SUA și câteva țări din Asia). Pune link aici cu respectiva grilă.

    Unii dintre voi vorbiți (sau tastați) doar ca să nu adormiți.
  • Sorin Sorin
    Eu pot confirma. Sky a scos pachetul HBO din Anglia, Germania şi Italia (adică de peste tot) iar Discovery este în pachetul Extra.
  • Radu9 Radu9
    am Digi Film nu ma intereseaza HBO e aceiasi treaba
  • Dany Dany
    RCS s-ar putea transforma in Sky Romania
    asa am auzit ca au facut si cei de la Sky, au scos HBO, DISCOVERY etc...
    bun tot scot pachetu HBO poate vom avea Digi FilmComedy, Digi Cinema etc....
  • Dan Dan
    Păi va fi încă o bună ocazie ca guvernul să dea o ordonanţă de urgenţă pentru schimbarea legii audiovizualului. Poate că dl. Ponta se uită şi el la HBO. Sau soţia lui... :D

    Ce să mai vorbim de împărţirea teritorială a cabliştilor, mai ceva ca teritorializarea mafiilor din Chicago-ul lui Capone. Aici ar avea o pâine de mâncat cei de la Concurenţă. Asta dacă "statul" român ar munci pentru cetăţenii săi, nu invers.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    CNA-ul nu are nicio baza legala sa refuze acordarea licentei unui cablist. De fiecare data au comentat ca nu e ok ca un cablist ca aiba si o televiziune, dar in rest sunt legati la maini. RCS a invocat de fiecare data exemplul Sky din Marea Britanie.
  • Dan Dan
    Greşeala este numai a CNA-ului şi a Oficiului Concurenţei care au permis unui operator de cablu să devină şi difuzor de canale TV / producător de programe.
    Şi totul cred că a început cu GSP TV, în care RCS-ul a avut o cotă parte, contribuind la cumpărarea drepturilor pentru meciurile Ligii I şi încercând apoi să-şi minimizeze pierderile.
    Din greşeală în greşeală... acum singura soluţie pentru CNA ar fi să le retragă licenţele pentru posturile proprii.
  • qwerty qwerty
    ai vazut prost. niciodata nu va putea un alt post sa dea filme in paralel cu hbo, pentru ca hbo are prioritate.
  • Dan Dan
    Eu nu cred că RCS îşi mai poate permite să scoată ceva. Mai ales că HBO e un canal plătit direct de abonaţi, separat, aşa cum a fost şi pachetul Extra de la Discovery.
  • Dany Dany
    ar fi foarte interesant ca RCS sa spuna cati sunt abonati la HBO cat castiga din pachetu HBO si cat plateste catre HBO.
    refuz sa cred ca daca RCS merge pe plus cu pachetu HBO si-ar permite sa il scoata.
  • Nelutu Nelutu
    Nu stiu ce sa spun. Sunt abonat la HBO, dar de o vreme am vazut tot mai multe filme, care merg in paralel si pe HBO si pe DigiFilm. Mai are foarte putin de lucru DigiFilm si o sa aiba oferta de filme comparabila cu HBO.
  • dan dan
    just wau!

Trimite un comentariu

sus