Skip to main content

RCS&RDS, scrisoare către abonaţi: „Digi Animal World şi BBC Entertainment vor înlocui Animal Planet şi Discovery Channel”

 

Publicitate

Compania RCS&RDS şi-a informat clienţii, într-un e-mail, despre scoaterea Discovery Channel şi Animal Planet din grila de programe a cablistului.

Potrivit informării, cele două posturi de documentare vor fi înlocuite de Digi Animal World, un nou post de televiziune aparţinând companiei RCS&RDS, respectiv cu BBC Entertainment.

„Pregăteşte-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe a Digi TV: Digi Animal World şi BBC Entertainment. Cele mai noi documentare şi emisiuni, de la cele mai mari case de producţie, cele mai interesante episoade te vor ţine cu sufletul la gură, alături de noi, începând din luna decembrie”, se precizează în anunţ.

Compania precizează abia în finalul mesajului că BBC Entertainment şi Digi Animal World vor înlocui Animal Planet şi Discovery Channel care au ieşit din grilă din 1 decembrie.

În prezent, în locul Discovery Channel rulează postul History.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lazar Adriana Ortansa Lazar Adriana Ortansa
    Sunt foarte suparata ,ca se intampla ,ca de obicei ,la noi,,,defecte"?incat nu am reusit sa-mi trimit raspunsul la concurs,pentru ca ,de fiecare data codul de siguranta aparea ca l-am copiat gresit!Asa incurajati pe cei care vor si altceva decat manelizare.Sunt socata
  • Florin Florin
    BBC Entertaimnt o porcarie,de ce nu scoateti din grila canalele unguresti?
  • costy costy
    pai daca to scrie ca vor fi inlocuite cu digi animal world si bbc Entertainment de ce este demodulat ...ca sa trecem la pachet mai mare .....sa va fie rusine ar trebui sa va dea o amenda CNA sa nu o puteti plati....
  • virgil virgil
    Domnilor de la rcs-rds nu mai fugiti doar dupa profit in detrimentul calitatii programelor prezentate! Eu zic ca daca ne tot scadeti numarul programelor free prezentate ar trebui sa ne scadeti si tariful pretins ...Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca scoateti programe care au un nivel ridicat si altele doar de mantuiala raman in grila!
  • lucian lucian
    Astazi am sunat la RCS si mi-au spus ca daca vreau Digi Animal World sa trec la pachet extra!Asta inseamna 7lei in plus.Faptul ca va fi in pachetul de baza este o mare minciuna.
  • cosmin cosmin
    astept sa se faca dreptate in legatura cu ce am scris ca nu se mai poate si va rog lasati programele la liber
    multumesc Anticipat
  • cosmin cosmin
    va rog insistent sa lasati toate programele la liber ca voi face o cerere scrisa la rcs rds romania si voi spune ca tot scoateti canalele di pachetul de baza si le introduceti in pachetul extra si cele hd nu le lasati la liber
    de ce incercati sa prostiti clientii si tot ne promiteti ca introduceti canale in pachetul de baza si mai apoi le treceti in pachetul extra dupa care mai doriti si un alt abonament de 7 lei in plus fata la ce este
  • cosmin cosmin
    dar la restul merg in afara de programele hd ca nu imi permite tv
  • cosmin cosmin
    am dat aseara scanare la decodorul humax si imi spunea ca nu sunt autorizat sa vad animal world
  • stefan stefan
    Daca ne uitam la audiente, 0.1 - 0.3% Discovery si de 40 - 50 de ori mai mult Antena1, as spune PR eficient.
  • BOG BOG
    Antenele nu prezinta asa mare interes, plus ca au fost scoase doar de pe Digi Satelit, pe cand canalele Discovery au fost scoase si de pe Digi Cablu.
  • Marius Marius
    PR-ul e eficient sau faptul ca dupa Antene nu ar plange nimeni?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    am obosit...ne-ati disperat cu stirile despre Discovery, Animal Planet si RCS@RDS. nici cind au fost scoase Antenele nu a fost atita scandal... de unde se vede ca PRul celor de la Discovery este foarte eficient...
  • Postmodern Postmodern
    corect. este "must worry"
  • cristi cristi
    da' tu de ce nu mori basistule? daca nu iti place antena3, nu te uita!

Trimite un comentariu

sus