Skip to main content

Restructurări la Antena Group

 

Publicitate

Antenele trec printr-un proces de restructurare la sfârşitul acestui an. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, concedierile pot ajunge la 20% dintre angajaţi.

Deocamdată, au fost atinse departamentele administrative, cel de marketing, dar şi partea de PR.

Totodată, Antenele le-au propus angajaţilor şi variante alternative de plată, pe lângă contractul de muncă (cum ar fi trecerea pe Perfoană Fizică Autorizată – PFA).

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Antena Group nu au comentat subiectul.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Jurnaliști?
  • adrino adrino
    am lucrat cu ea. spre surprinderea mea a fost foarte ok. si profesional si ca om. intrebarea e cand pleaca alexandrescu?
  • Layd Back Layd Back
    @Un om,ce fel de om esti,se vede.Chestia cu ruptul usii dupa program(repet, dupa program)este o chestie mai mult decat normala.Normalitatea este data de faptul ca in timpul programului, treaba a fost facuta.Cei care nu sunt in stare sa-si faca meseria in cele 8 ore, sunt adevaratele probleme.Poate ca tu faci parte dintre cei care pleaca dupa mai mult timp de la sfarsitul programului, neavand familie sau neindeplindu-ti indatoririle.Asa cel putin te imbeti cu apa rece,ca nu rupi usa.Fals!Eu plec exact la sfarsitul programului, multumit si ajung acasa,ca sa pot avea timp sa mai vorbesc cu familia mea.
  • Laura Laura
    voi de la realitatea meritati din plin ce vi se intampla
  • Un om Un om
    Cand scade performanta unui om este si normal sa fie data afara, cred ca asta este si cazul celor 20% dintre angajati. Cand stai 8 ore la munca, freci menta si rupi usa la finalul programului nu cred ca ar trebui sa ridici prea multe pretentii. Plus ca cred a exista si un motiv pentru aceste restructurari. Avand in vedere ca suntem in plina criza economica, este cam greu sa tii in spate o turma de lenesi si sa faci si niste investitii in sisteme performante. E o companie privata nu un ONG, trebuie sa scoata profit, nu sa faca acte de caritate.
  • Layd Back Layd Back
    La ITM, Antena Grup nu a depus nicio declaratie cu privire la restrangerea activitatii.Asadar merge pe burta, sau ilegal.Nici comunicat nu a dat, ceea ce inseamna ca este o manevra paralela cu legalitatea.Cei care sufera,care au fost dati afara,obligati la compromisuri sau mutati de pe un post pe altul inferior(retrogradati)sau altceva,sa ii actioneze in justitie,totul pare ilegal,contrar legilor.Cineva trebuie sa plateasca aceste jocuri tragice.Din acest motiv, nimeni nu va spune nimic.Se comenteaza ca directorul este venit de la fabrica de ciocolata.Stie cineva cata ciocolata se mai vinde din acea fabrica, sau mai exista acea fabrica?
  • JR JR
    asa si trebuie, dc mai fac astia carti de munca in ziua de azi nu pot sa inteleg?! din prostie cred...toata lumea pe PFA, ce mare duda si isi plateste o suma ok catre camera de munca si gata, stai sa platesti ca tampitul taxe peste taxe pe salarii cand pe banii care se duc catre stat ii mai pui 20% la salariu sa simta si el ca munceste pt ce, nu pleaca de prost de acasa.
  • Dobra Gina Dobra Gina
    @wer,iti trebuia putin curaj si ai fi vazut cum s-ar fi facut frati cu tine in momentul in care primeau citatia de la judecatorie.Astia care concediaza oameni doar ca sa angajeze altii, cu bani mai putini, merita trasi in teapa(figurativ)La Antena 1, toti parvenitii astia care sunt sefi tin cu dintii de scaune si nu mai au nici Dumnezeu.Ei uita ca mai devreme sau mai tarziu vine rotirea cadrelor si pentru ei.Acum insa, etaleaza castigurile si in timp ce altii plang in pumni si ameninta ca se sinucid(ca se arunca de la etajul unde se afla Resurse Umane)ei isi permit sa organizeze si sa participe la petreceri inundate in alcool! Dumnezeu vede!Principalii vinovati sunt in ordine:Alexandrescu(tartor),Sefii canalelor(tartori si ei,cu frica de pierdere de scaun)Sefa de la Resurse Umane(ca stie ca face ilegalitate dar o face)si Sefii de departamente(unde este cazul-Administrativ,PR,Financiar-Economic)Cu ei as incepe cu datul in judecata, in ordinea de mai sus si apoi,as da Trustul asta jegos,ca sa paticipe si un jurist la scandal.
  • nemesis nemesis
    Bineînţeles că nu taie nimic din zecile de mii de euro pe care le palmează lunar adventistul buzat cu creierul spălat Gâdea sau schizofrenicul golan de cartier Badea. Tonomatele securistului Felix trebuie să rămână funcţionale, pe prime grase de fidelitate. O, sancta simplicitas!
  • wer wer
    vezi sa nu... la realitatea te puneau sa iti dai demisia ca sa nu poti intra in somaj. in caz contrar te amenintau ca iti desfac contractul de munca pe motive discipliare...
  • Dragos Dragos
    Au strigat suficient de mult impotriva lui Basescu. Acum s-au vazut cu sacii in caruta si-i da afara ca pe niste masele stricate.
  • Voules Vous Voules Vous
    Daca vedeti ce oameni lisiti de orice experienta iau locul celor dati afara, v-ati cruci.Am sa repet ca sa priceapa toti cei care au contract de munca pe nedeterminata,ca daca ii dau afara,pot actiona in judecata pe toti cei care au contribuit la concedierea ilegala a lor si vor castiga.Antena trebuie sa asigure salarii compensatorii sau alta varianta de asistenta pentru cei dati afara.Antena trebuie sa ii trimita in somaj numai daca dovedeste ca renunta la acel post cu totul,nu doar la angajat.Ar fi un abuz mare sa-i dea afara fara sa le asigure subzistenta printr-o compensatie.Astia incalca grav Codul Muncii si implicit Constitutia Romaniei si Drepturile Omului. Un umanist ca Voiculescu da afara oameni in plina iarna, in ajunul Craciunului,al Sfantului Craciun.
    In cel mai rau caz, cei dati afara ar trebui sa se uneasca si sa angajeze un avocat bun ca sa-i stoarca de bani pe asupritorii astia!
  • Cofetăria Capșa Cofetăria Capșa
    O-pa...Restructurari... Si guristul ăla care are in mașină brăduți cu aromă de vanilie ca să nu uite de unde a plecat, rămâne? La cofetarul Alexandrescu mă refer...
    PS: Vai de steaua ta Anteno...
  • news news
    augusta cand urmeaza alexandrescu?
  • matei_a matei_a
    ca sa fie cineva PFA nu trebuie sa aiba cursuri certificate de minister in domeniul respectiv de activitate?
    ca daca tot asa e regula, le dau eu o idee: toti angajatii sa fie obligati sa urmeze cursurile academiei lui Stoiceasca!

Trimite un comentariu

sus