Skip to main content

Singur Acasă 2, audienţe-record: aproape 3 milioane de telespectatori pe minut

 

Singur Acasă 2, producţia difuzată de Pro TV sâmbătă seară, a avut rezultate mai bune decât prima parte. Filmul de aventuri, cu Macaulay Culkin în rol principal, a fost urmărit, în fiecare minut, de 2,9 milioane de telespectatori (15,3 rating) din toată ţara. Dintre aceştia, 1,4 milioane (13,8 rating) erau din mediul urban.

Publicitate

Minutul de aur la nivel naţional: 3,6 milioane de telespectatori (21.30)
Minutul de aur la nivel urban: 1,8 milioane de telespectatori (21,30)

Pe targetul comercial, 18-49 de ani, Pro TV a avut o medie de 825.000 de telespectatori pe minut, fiind urmat de Antena 1, cu 224.000 de telespectatori.

Locul al doilea, la nivel urban, a fost al Antenei 3, care a avut o medie de 514.000 de privitori pe minut, de trei ori mai puţini faţă de Pro TV.

La nivel naţional, Antena 1 a ocupat locul al doilea, având o medie de 775.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 15 decembrie, pe intervalul Singur acasă, în mediul URBAN:

1. Pro TV  - 1.446.000 de telespectatori (13,8 rating)
2. Antena 3 - 514.000 (4,9)
3. Antena 1 - 422.000 (4,0)
4. Kanal D - 350.000 (3,3)
5. Prima TV - 295.000 (2,8)

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 15 decembrie, pe intervalul Singur acasă, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 2.912.000 de telespectatori (15,3 rating)
2. Antena 1 - 775.000 (4,1)
3. Kanal D - 759.000 (4,0)
4. Antena 3 - 711.000 (3,7)
5. Prima TV - 441.000 (2,3)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un om Un om
    Este greu sa stapanesti oameni turbati de fanatism PRO. In universul lor nu exista decat PRO TV. Cum ajung unii oameni dupa ce primesc niste caciuli moca.
  • un roman un roman
    ai uitat sa precizezi ca sunt o gramada angajati, "pe ochi frumosi", care habar nu au ce functie au. si acum ca USL a ajuns la putere, nu ma mira ca au inceput sa dea afara. cel putin de ar da afara, din cei care stau si freaca menta.
  • un roman un roman
    Time Warner detine 49,9% din CME, din iulie 2012. Asta ti se pare, minoritar? Nu va faceti griji, Pro e un business, Antena, e PCR (pile, cunostinte, relatii). Iar daca Sarbu, chiar va pleca la Digi, cred ca ne asteapta o concurenta acerba. Cine stie ce planuri mai au cei de la RDS, ce televiziune vor sa mai deschida. O noua televiziune cu Sarbu la conducere, ar inseamna pt Antene... R.I.P.
  • steven steven
    Nu sunt felixian pentru ca nici nu am antenele intre programe...sunt pe digi-dth!Dar spun ca orice difuzare a unui film pentru a n-șpea oara ,si care iese tot pe primul loc, spune multe despre cultura majoritatii acesor provitori!O fi el un film clasic,dar nu cred ca mai exista vreo tara in care sa tot iasa pe primul loc de 20 de ani!Din cate imi aduc aminte intrunul din anii trecuti a fost difuzat si de primatv ,dar n-a avut audienta asta.De aici rezulta ca romanii sunt bolnavi de protv-ism!
  • AlexX AlexX
    protv o sa dea duminca asta cand e finala x factor, Bad boys...deci imortals nu stiu pentru cand ar fi...
  • Mihai Mihai
    Mai, daca isi permit, sa faca tata. Antena e pe profit? Intreb si eu :))
  • mishu mishu
    Aduceti-va aminte de ziua in care Vocea Romaniei trebuia sa se suprapuna cu un meci de fotbal al Romaniei. Meci ce nu era difuzat de ProTV. Ce a facut Pro-ul? A mutat Vocea in ziua de vineri.
    Chiar daca ar fi putut bate meciul de fotbal si-au dat seama ca vor avea audiente mai mici decat media programului si l-au mutat.
    La fel, in zilele cu meciuri importante de fotbal ProTV programa filme adresate femeilor pe acel interval orar.
    Asta inseamna o strategie buna, asta inseamna sa ai oameni care se pricep.
  • maria maria
    stati sa vedeti ce audienta record a facut filmul de duminica de la PRO TV peste X Factor de la Antena. inclusiv Kanal D a avut momente peste X Factor. e vorba mai degraba de o "penalizare" pe care o aplica publicul celor de la Antena 1.
  • Mihai Mihai
    Vorba lui Huidu: "Pro TV poate sa dea si o mira... tot e pe locul I". Pro TV isi calculeaza ORICE miscare. Ei nu dau un film, daca nu sunt sigur ca iese pe locul I. Iar daca iese pe locul doi, tot e pe profit statia.
    De fapt in Romania exista Pro TV si restul. Kanal D ce se ridica tare, si daca o tin tot asa, vor fi un concurent serios pentru Pro TV.
    Revenind la Antena 1. Nu vor face audiente "record", pana cand un vor avea si ei o strategie. X-Factor e un format foarte bun. In UK e facut super (bine acolo e si Cowell), in US la fel, numai la noi nu se poate. Au incercat anul asta sa faca ceva mai interesant, au luat niste oameni de la Pro, dar degeaba. Si nu e de vina brand-ul, care e bun, de vina e managementul. Cum naiba sa te bata un film difuzat a nu stui cata oara? Tre sa fii amator. Tu vii cu o productie de cateva zeci de mii de €, si te bate Pro, cu un film... Pana cand nu o sa isi dea seama ca sunt pe un drum gresit, noi putem sa le spune de 100 de ori ca nu e bine. Trebuie sa dea ei cu capul de pragul de sus, ca sa il vada pe cel de jos.
  • mad79 mad79
    Pro tv va fi ppreluat de catre compania mamut Time Warner,care in acest moment este actionar minoritar la CME,grup de care apartine Pro tv-ul!
  • Alexander Alexander
    Felixenilor nu mai știți ce sa spuneti, când va avea si antena audiențe de 6 mil cum are romanii au talent? Voi va kk-ți pe voi pentru a atinge 2 mil si aveți tupeu sa va comparati cu ProTv
    Ștefan ai grave probleme cu capu, in fiecare an e bun venit un film clasic cum este singur acasă.
  • cinefil de pe net cinefil de pe net
    Cum am mai dat reply mai sus nemuritorii o sa prinda bine la cei care n.au acces la filmele de pe net,cu toate ca e o porcarie
  • cinefil de pe net cinefil de pe net
    Am vazut nemuritorii.E o prostie de film dar la cati batrani sau oameni care n.au acces la filme pe net se uita pe protv, o sa fie o capodopera
  • mad79 mad79
    nu trebuie"sa ai o doaga lipsa",pentru a te uita la acest film.Gandeste-te ca in ultimii 15 ani s-au mai nascut copii,care nu au vazut filmul,iar parintii care l-au revazut si-au amintit de anii copilariei si in plus este un film foarte bun de familie.Este un fel de Casablanca al romanilor!
    Alte generatii,alte mentalitati.
    Pacat ca se upgradeaza doar calculatoarele,nu si oamenii,la fiecare 6 luni!
  • pavel pavel
    apropo, se zvoneste ca la finala x factor romania din data de 23 decembrie vor canta cei de la one direction. e reala informatia sau nu ? iar, protv-ul va incerca sa contraatace cu filmul nemuritorii.

Trimite un comentariu

sus