Skip to main content

Singur Acasă 2, audienţe-record: aproape 3 milioane de telespectatori pe minut

 

Singur Acasă 2, producţia difuzată de Pro TV sâmbătă seară, a avut rezultate mai bune decât prima parte. Filmul de aventuri, cu Macaulay Culkin în rol principal, a fost urmărit, în fiecare minut, de 2,9 milioane de telespectatori (15,3 rating) din toată ţara. Dintre aceştia, 1,4 milioane (13,8 rating) erau din mediul urban.

Publicitate

Minutul de aur la nivel naţional: 3,6 milioane de telespectatori (21.30)
Minutul de aur la nivel urban: 1,8 milioane de telespectatori (21,30)

Pe targetul comercial, 18-49 de ani, Pro TV a avut o medie de 825.000 de telespectatori pe minut, fiind urmat de Antena 1, cu 224.000 de telespectatori.

Locul al doilea, la nivel urban, a fost al Antenei 3, care a avut o medie de 514.000 de privitori pe minut, de trei ori mai puţini faţă de Pro TV.

La nivel naţional, Antena 1 a ocupat locul al doilea, având o medie de 775.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 15 decembrie, pe intervalul Singur acasă, în mediul URBAN:

1. Pro TV  - 1.446.000 de telespectatori (13,8 rating)
2. Antena 3 - 514.000 (4,9)
3. Antena 1 - 422.000 (4,0)
4. Kanal D - 350.000 (3,3)
5. Prima TV - 295.000 (2,8)

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 15 decembrie, pe intervalul Singur acasă, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 2.912.000 de telespectatori (15,3 rating)
2. Antena 1 - 775.000 (4,1)
3. Kanal D - 759.000 (4,0)
4. Antena 3 - 711.000 (3,7)
5. Prima TV - 441.000 (2,3)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andy Andy
    Prin presa a aparut informatia ca sarbu & compania vor pleca la rcs.daca este adevarat e interesant ce se va intampla cu pro tv
  • steven steven
    Trebuie sa fii plecat cu pluta sa te tot uiti la n-șpea oara la acest film!Slava Domnului ca am hbo si cinemax pentru filme si nu sunt nevoit sa ma plictisesc cu filmele si reclamele televiziunilor comerciale!
  • Ianis Ianis
    "tonul l-a dat, nu tonul la dat". Suntem mari fani ai televiziunilor de calitate, dar nu stim sa scriem corect.
  • OBSERVATOR MEDIA@TV OBSERVATOR MEDIA@TV
    Pro Tv a avut perioade in care s-a luptat la propriu ca sa invinga Antena 1.Vorbesc de perioada de pana in anii 2004-2005.ObservatorulȚrupea de multe ori Stirile Pro.Vremurile acelea s-au dus.Numai un handicapat mai poate crede ca de atunci incoace Pro Tv a mai pierdut ceva.Explicatiile nu isi au rostul.Toti cei care lucram in media Tv stim ca la conducerea Antenei au fost pusi AFONI in ale televiziunii.Mai mult,UMANISTUL Voiculescu,a dat afara tot ce se putea ca sa economiseasca bani.A facut un grup de antene si a numit la conducerea televiziunilor din dotare numai plevusti,fara nicio victorie de consemnat.La Antena 1 este director o doamna care nu vrea sa deranjeze pe nimeni,pe nume Isabela Carmu.Nu are personalitate, nu are cohones si nici target.La Antena 2, o neica nimeni,care a participat cu Negru la niste mascari de emisiuni fara ratting dar cu bugete de papat,care odata pusa sefa si-a luat casa in baneasa si masina de teren(parvenita sadea)Nu consider ca trebuie sa-i fac publicitate scriindu-i numele asteia dar se zvoneste ca munceste mult cu intrepicioarele ca sa tina functia a ei, capatata cu truda multa de la Gadea.La Euforia tv, acelasi vesnic conducator,sters,insipid,inodor,incolor.Macar acolo se recunoaste interventia masiva a emisiunilor externalizate si nu exista scopuri.Cum sa mai aibe cineva pretentii sa viseze la a bate Antena,fie ea si 3,ProTv-ul,atata timp cat in Antena,acum cand va scriu aceste cuvinte,se da afara pe capete oameni.UMANISMUL lui Voiculescu si profesionalismul facatorului de ciocolata Andronescu(seful Antena Grup Tv)se impletesc in aducerea pierzaniei tv.Nici nu mai trebuie sa va urez succes, ca aveti destul.Intr-un an ,Antena este istorie!
  • paul s paul s
    eu nu sun felixian, sunt anti-ebiean.
    nu mai scrie, pana nu inveti gramatica.
    prostii nu au de ce sa se exprime.
  • 1q 1q
    Alexander @
    nu inteleg de ce pt unii dintre voi totul se rezuma la "felixieni" , "antenisti fraieri" etc. nu mai are nimeni voie sa scrie ceva negativ despre protv ,ca hop, postacii sar si te linseaza. ce naiba se intampla de suntem atat de dezbinati de doua televiziuni care nu dau doi bani pe privitori, ii intereseaza acestia fix cat sa incaseze "malaiul." nu sunt fan a1, nu-mi place gunoiul adus de tabloidizarea excesiva, dar nu uitati ca tonul la dat protv -ul cu ale lor stiri de la ora 5 sau povestiri de acasa cu babe batandu-se live si in reluare.
  • Kevin McCallister Kevin McCallister
    Pro-ul poate sa difuzeze de o mie de ori ”singur acasa...” sau orice film ar vrea, bate Antena oricum. Stiti de ce? Pentru ca atunci cand a pus bazele acestui trust, Sarbu a stiut sa investeasca in oameni. Repet, in oameni, nu in utilaje sau formate de televiziune care, cu timpul, se perimeaza. El a stiut sa ii invete, sa ii trimita la specializari si sa ii motiveze. Oamenii sunt importanti... Asta n-o sa stie si n-o sa invete niciodata Voiculescu care crede ca oamenii sunt niste slugi care, la un timp, trebuie inlocuite. Diferenta dintre Sarbu si Voiculescu e diferenta dintre business si negustorie. E diferenta dintre Full HD si o pastila de Ciocolax. Iti suna cunoscut, cofetarule Alecsandrescu?....
  • Kevin Kevin
    E la moda sa fii PRO din 1995, de cand s-a lansat, nu de azi, de ieri. Oricum, filmul e o comedie excelenta si in fiecare am va face audiente spectaculoase, e un CLASIC!
  • dizident dizident
    daca ar fi fost dat de alte posturi, filmul ar fi avut 2-3 rating. morala: orice da protv, lumea se uita ca la urs. cred ca e la moda sa fii "pro". vai de noi.
  • Alex Alex
    Cred ca pentru finala X Factor se pregateste altceva , am vazut un promo pe pro tv la un film Nemuritorii parca si zice in curand deci e posibil sa il dea chiar in seara cand e finala la X Factor , singur acasa 3 este sambata pe 22 decembrie
  • Andy Andy
    Pro tv are o strategie de PR lucida si coerenta.Poate antena 1 sa investeasca cati banii vrea în productii scumpe daca nu cladeste o echipa puternica de PR o sa se alega praful de orice productie.eu am mai spus si ma repet:conceptul asta de familie "mereu aproape" nu tine. pro tv poate sa difuzeze într-o seara cu X factor si un film de categoria B sau C,mai ca sigur va lua fata x factor.Pana în momentul asta:pro-ul asemanat cu un sportiv dinamic si activ mereu pe primul loc,antena 1 un sportiv care alearga de unul singur dar iese mai mereu pe locul 2.
  • alinka alinka
    ar fi interesant sa puna partea a 3-a duminica viitoare cand e finala x factor
  • sfinx sfinx
    a fost prima data cand am vazut filmul a fost foarte tare, am ras de m-am prapadit!
  • andrei andrei
    Ce a facut Vocea Romaniei vineri?
  • Alex Alex
    1.166.000 11,1 RTG

Trimite un comentariu

sus