Skip to main content

TVR face anul nou cu Matinalii 21 în Piaţa Revelionului 2013

 

Publicitate

Postul public va difuza diseară programul Piaţa Revelionului 2013, prezentat de OrlandoDJ Andi, Anca Maco şi Manuel Dinculescu şi realizat de Elena Ştirbescu şi Dan Manoliu. 

Printre artiştii care vor cânta în Piaţa Revelionului 2013 se numără: Andreea Bălan, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Like Chocolate, Ami, Vunk, Ruby, Radio Killer, Cabron, Pacha Man, Paula Seling şi Ovi.

O trupă de tineri actori va interpreta momente scrise de Caragiale, totul fiind pus în scenă de regizorul Gelu Colceag. Trupa Ad Hoc va susţine acrobaţii, iar cei din grupul Crispus se vor juca cu focul.

Telespectatorii postului au fost cei care au votat ce emisiune vor urmări de Revelion. Ei au avut de ales între trei show-uri:

  • „Piaţa Revelionului 2013“, prezentată de matinalii de la Radio 21.
  •  „Poveste de vis“ , prezentat de Irninis Miricioiu şi Alex Stanciu
  • „La mulţi ani, România!“, emisiune prezentată de Iuliana Tudor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    @Dorel - Poate ne explica si noua cineva de ce ni se iau banii cu japca pe abonamentul TV ca sa fie promovate business-uri private. E strigator la cer, e un abuz, e furt pe fata.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    slabutz revelion. si o remarca, valabila ptr toate televiziunile: nu mai avem umor de calitate, nu mai avem scenaristi, scriitori de cuplete, de scheciuri, de scenete. nici actori nu prea mai avem, cei tineri nu au haz si nici priza la publicul larg. din cei vechi si buni, doar Nae si Vasile au ramas, dar timpul a trecut peste ei, mai ales ptr Nae, care pare obosit in aparitiile publice...insa merge la un anumit public...
  • Dorel Dorel
    Bai, cum sa promoveze o televiziune de stat o echipa de la un business particular ? N-am inteles. Si astia de la 21 sunt atat de slabi, incat si daca sunt zece de dimineata tot nu reusesc sa urce spre varf. Cand esti penibil nu iesi in lume ci mai degraba te ascunzi pe frecventele 21. Hai pa !
  • Adrian Adrian
    Eu nu am inteles ce au cautat cei de la 21 acolo. Nu vad cum i-a ajutat aceasta "promovare" care nu are nici o legatura cu targetul lor. Parerea mea e ca si-au facut un mare deserviciu de imagine. Penibili.
  • cores cores
    Tu esti cumva Carmazan? Pai cine poate sa spuna despre personajul asta ca este regizor de renume international? Iar daca Manoliu a dat si bani dupa ce a muncit mi se pare extraordinar. Asa se va rezolva problema datoriilor TVR. Angajarii, daca vor ei sa munceasca acolo, vor trebui sa plateasca o taxa, nu sa primeasca salariu. Pai ce, sa munceasca pe gratis? Sa plateasca daca vor la TVR.
  • cores cores
     Tristete si plictiseala
    Marturisesc ca eu speram ca o sa vedem ceva diferit de reteta obisnuita muzica usoara-muzica populara-scenete pe care o exploateaza pana la epuizare toate televiziunile generaliste. Si nu m-am inselat, a fost extrem de diferit, in sensul ca mai lipsea si sa includa un calup din Viata Satului si o bucatica din Zona IT ca sa fie melanjul complet. Atata plictiseala, atata vorbarie nesfarsita, atata infatuare.... Parca era un making off, nu un revelion. Cadre de ascultare cu regizorul mare (Carmazan) in fata si regizorul mic (Chelu) in spate, regizorul mare in dialog cu invitatii, regizorul mare dialogand cu invitatii, dar si cable in prim-planurile cu vedete, sarituri peste ax cat cuprinde, erori de montaj la greu, toate mi-au dat impresia unei productii stundetesti de anul unu.
    Dar si Iuliana Marciuc reloaded again and again, Moculescu cu petul lui blond peste tot, Liana Stanciu pe post de actrita, nu-mi venea sa cred ca asta se difuzeaza pe un canal al Televiziunii Romane, pe cel mai mai titrat canal al TVR, cel care adreseaza publicul cu pretentii cel putin vizuale si care a investit in echipament de receptie HD.
    Ma intreb daca directorimea a vazut acest program inainte sa se difuzeze sau TVR a intrat intr-un parteneriat cu UNATC ca sa produca filmele studentilor cu profesori de acolo. Poate totusi ar fi mai bine ca cei doi regizori sa se intoarca la studentii lor si sa lase televiziunea celor cu mai putine arfe in cap. Rusinos continut, rusinos montaj, lumina de toata jena, decor ingalat si insailat, pacat de tehnica HD folosita pentru producerea acestei emisiuni model pentru asa nu. Daca asa vrea sa modernizeze Zgabercea televiziunea ii urez sa se duca el inapoi la Constanta si sa il angajeze pe Carmazan sa regizeze aparitiile lui Mazare cu femei goale ca poate o sa il enerveze atat de tare incat o sa il rezolve Mazare in stil mafiot intru binele sanitatii spatiului audiovizual romanesc.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Nu am vazut decat asta HD (nu stiu daca celelalte sunt HD, ar fi treubuit, in fine). M-am uitat si nu mi-a placut (de fapt nici un program de revelion nu mi-a placut, in afara de National TV). Oricum Iuliana Tudor e mai buna decat astia de la Radio 21 clar, deci s-ar putea ca maine sa vedem ceva mai de calitate. Totusi nu inteleg de ce s-au facut trei programe de revelion la o televiziune muribunda, care inchide canale samd. Nu puteau face UNUL si BUN? Aaa, sau erau niste oameni nemultumiti? Nu inteleg. In ritmul asta la anul ne trezim cu 10 revelioane.
  • Marian Marian
    @Vasile Gheorghe - baiatule tu esti din echipa lui Carmazan-Parmezan, echipa loserilor care au facut cel mai jenant program pe care l-a avut vreodata TVR-ul! Uitati-va oameni buni pe 1 ianuarie cand va fi difuzat rebutul "Lotus" si minunati-va! Este o bataie de joc la adresa tuturor celor care platesc taxa tv, o mizerie plina de greseli, plictisitoare in care se scalda "marele" regizor. Toti cei care au gandit acest program ar trebui concediati imediat, atata lipsa de profesionalism nu s-a vazut nici pe OTV.
  • Mihai Mihai
    Si nu mi-a raspuns nimeni daca cei de la 21 platesc ceva televiziunii publice pt promovarea radioului lor ;-) e drept ca au cazut tare in audiente ,dar tot promovarea se numeste :-)))
  • Mihai Mihai
    Eu vad acum ( ora 21.13)pe tvr HD ceva diferit de ce e pe tvr 1 . E Iuliana Tudor . Nu stiu daca e bine sau rau ca programul HD sa fie diferit de cel SD si mereu am vrut sa vad acelasi lucru pe ambele ,dar in seara de Revelion uite ca e o idee buna. Cine se plangea ca sint reduceri la tvr cand pe 5 canale se difuzeaza 5 productii diferite care evident au costat fiecare ? :-)))
  • Vasile Gheorghe Vasile Gheorghe
    @Ionut Hai sa-ti zic de ce nu a castigat Iuliana Tudor si Ion Carmazan cu "La multi ani, Romania!"
    Revelionul Lotus (Lamulti ani, Romania!) este pe departe cel mai bun, din toate punctele de vedere si cu un buget la o treime fata de Piata, revelionul lui Dan Manoliu.
    Votarea la jumatatea ultimei zile de vot era aproximativ asa: 240 de voturi pentru piata si 190 de voturi pentru lotus (la multi ani Romania), al treilea era mult in spatele celor doua. Cum intra un vot pentru La multi ani, Romania! imediat reactionau ceilalti (Piata lui Dan Manoliu) cu 10 voturi pe putin, in asa fel incat cand s-a terminat votarea la ora 24 pe 30 dec, scroul a fost 650 la 350 aproximativ. 1 vot a costat 1 euro si nu s-a organizat nicio tombola, deci lumea nu prea ar fi avut motive sa se inghesuie sa voteze, revelionul de pe tvr a fost decis de 1000 de voturi in toatalitate pentru cele 3 variante. De fapt a fost decis de o mana de oameni care au votat cat le-a permis operatorul, adica 50 de voturi pe numar, manevrati de Dan Manoliu pentru a-si promova revelionul de o slaba calitate si pentru a nu pierde cascavalul in tvr in fata unor oameni noi, veniti din spate, unii tineri, altii cu renume international, precum regizorul Ion Carmazan si in fata unor vedete autohtone autentice precum Paula Seling, Grigore Lese, Cristi Minculescu, Voltaj, avand prezentatori de calibru Iuliana Tudor, Liana Stanciu etc. La multi ani Romania este singurul revelion HD dintre cele 3. Cam asa au stat lucrurile in TVR. Nu a decis poporul, a decis o mana de oameni orgoliosi, urati.
  • ionut ionut
    Pacat ca nu a castigat Iuliana Tudor cu emisiunea "La multi ani, Romania!", era mult mai frumos.
    La astia nustiu cine o sa se uite...
  • livia pila livia pila
    Adi, daca tie iti place dosul mare al lui Elwis care ii tine loc de cap nu ai decit sa te infrupti din el. Eu vad ca TVR nu mai exista. Din cauza unor indivizi ca tine. Printre altele!
  • gigi gigi
    Mi se pare inedita metoda tvr-ului si cred ca va avea succes. Fiecare cred ca isi doreste sa stie daca decizia pe care o ia e buna sau nu. Si uite asa ei isi maximizeaza sansele de a avea un rating bun:). Mi se pare chiar o idee buna :)
  • ionutz ionutz
    Nu stiu daca va fi sau nu un program placu , ramane de vazut , insa pot spune ca e nevoie de oameni noi la tvr daca nu in spatele camerelor macar pe sticla ...Postul de stat trebuie reinventat ...

Trimite un comentariu

sus