Skip to main content

14 Ianuarie. Încep înscrierile pentru Eurovision 2013. Suleyman revine la Kanal D.

 

Publicitate

ÎNCEP ÎNSCRIERILE LA EUROVISION. Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru selecţia naţională a concursului Eurovision 2013 o pot face începând de luni, 14 ianuarie, a anunţat, duminică, TVR, care pentru prima dată va implica şi studiourile teritoriale în campania de preselecţie, scrie HotNews.

Perioada de înscrieri se va încheia pe 3 februarie, timp în care cei interesaţi pot trimite sau pot depune piesele, în format audio, pe CD, la Registratura Televiziunii Române, din Bucureşti, precum şi la sediile studiourilor teritoriale din Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova, cu menţiunea "Pentru selectia nationala Eurovision 2013" înscrisă pe plic.


TVR anunţă că luni încep înscrierile la Eurovision 2013


SULEYMAN REVINE. Cel de-al doilea sezon al serialul Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii începe astăzi, de la ora 20.00, la Kanal D, scrie Evenimentul zilei.
Hurrem (Meryem Uzerli) îşi simte tot mai periclitată poziţia de favorită, lupta dintre ea şi Ibrahim (Okan Yalabik) se ascute, în timp ce sultanul (Halit Ergenc) e tot mai suspicios cu oamenii săi de încredere.
Suleyman Magnificul revine


COFONDATORUL REDDIT S-A SINUCIS. Aaron Swartz, un activist al internetului, unul dintre creatorii formatului RSS şi cofondator al site-ului Reddit, considerat un geniu al informaticii, s-a sinucis la vârsta de 26 de ani, scrie Mediafax.

În iulie 2011, Swartz a fost pus sub acuzare pentru furt de date online, după ce ar fi spart sistemul de computere al Massachusetts Institute of Technology şi ar fi descărcat 4,8 milioane de documente din baza de date academice a institutului, disponibilă pe bază de abonament.
Swartz risca o pedeapsă de până la 35 de ani de închisoare şi o amendă de până la 1 milion de dolari. Swartz a pledat nevinovat, iar procesul era programat să înceapă în luna aprilie a acestui an.
Aaron Swartz, cofondator al site-ului Reddit, în vârstă de 26 de ani, s-a sinucis


INSTAGRAM, ÎN PICAJ. Serviciul fotografic Instagram, deţinut de cunoscuta reţea de socializarea Facebook, şi-a pierdut jumătate din numărul de vizitatori pe care îi avea zilnic, scrie Mediafax. Schimbarea drastică din punct de vedere al traficului înregistrat pe portalul fotografic s-a produs în mai puţin de o lună.

Scăderea drastică raportată la nivelul utilizatorilor Instagram s-a produs din cauza ultimelor acuzaţii lansate împotriva serviciului fotografic, conform cărora acesta plănuia să vândă imaginile utilizatorilor.

În mod normal numărul persoanelor care foloseau în fiecare zi Instagram ajungea la 16.35 milioane, această cifră fiind înregistrată la 17 decembrie 2012. Însă la jumătatea lunii ianuarie 2013 numărul utilizatorilor zilnici a scăzut la 8.42 milioane.
Dezastru pentru Instagram: Motivul pentru care serviciul fotografic şi-a pierdut jumătate din utilizatori în mai puţin de o lună


INVESTIŢIILE ONLINE, ÎN CREŞTERE. Investiţiile globale în publicitatea online au depăşit 100 de miliarde de dolari în 2012, potrivit unui raport emis de eMarketer, agenţie de cercetare care susţine că valorile vor creşte cu 15,1% în 2013, scrie Capital.ro.
În 2012, piaţa de publicitate online a crescut cu 17,8%, însă faptul că în 2013 eMarketer prevede că aceasta va creşte cu numai 15,1% nu este semn de încetinire, ci semn că industria se maturizează.
Investiţiile în publicitatea online au atins valori record în 2012


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus