Skip to main content

23 Ianuarie. CTP, despre suspendarea OTV: "Un plasture peste un furuncul"

 

cristian-tudor-popescu800

Publicitate

CTP DESPRE OTV. Cristian Tudor Popescu a declarat la România TV că este de acord cu suspendare licenţei postului de televiziune OTV. Jurnalistul a spus că Dan Diaconescu va încerca şi va reuşi, prin orice mijloc, să reia emisia, scrie Evenimentul zilei.

CTP spune că postul de televiziune OTV este "o bacterie", însă decizia CNA este doar "un plasture peste un furuncul". "Au trecut patru ani de când nu plăteşte amenzile pe care le-a primit sistematic, pentru încălcarea zilnică a regulilor elementare ale jurnalismului, ale bunului simţ, ale respectului faţă de fiinţa umană. Este scandalos că nu a fost interzis până acum. Fireşte că orice oră în care această bacterie pe care o vedeţi în imagine cum se îşi mişcă pseudopodele, este o oră în care nu infectează România, este o oră sanitară. Această decizie a CNA-ului este un plasture peste un furuncul. Nu se mai vede dar continuă să coacă, dedesubt", a declarat jurnalistul pentru România TV.


CTP, despre suspendarea OTV: "Un plasture peste un furuncul"


DIACONESCU REACŢIONEAZĂ. Dan Diaconescu a calificat decizia de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA) de a retrage licenta audiovizuala pentru postul OTV, drept "un abuz urias din partea actualei puteri a Romaniei, adica din partea dlui Ponta si dlui Basescu" si o decizie cu substrat politic, potrivit HotNews. Patronul OTV a declarat ca presedintele Basescu a fost "vizibil deranjat de decizia mea de a repune pe tapet statutull sau juridic si probabil ca si membrii PDL au primit aceasi ordin ca membrii PSD astazi in CNA".

Dan Diaconescu a afirmat ca "PSD a mai inchis o data OTV cu o procedura identica", in 2002, in guvernarea Adrian Nastase, "tatal spiritual al premierului de azi", care "i-a ordonat lui Ralu Filip sa inchida" televiziunea.

"Intamplarea a facut, justitia divina, ca Ralu Filip sa-si piarda viata", a comentat Dan Diaconescu, remarcand faptul ca noul presedinte al CNA, care a fost numit marti, a propus, cateva ore mai tarziu, inchiderea OTV, propunere votata in unanimitate, "o noua premiera".
VIDEO Dan Diaconescu, despre retragerea licentei OTV: Televiziunea poporului e inchisa chiar de reprezentantul ales al poporului, premierul Victor Ponta


MOMENTE PENIBILE ÎN GARSONIERA LUI NEA DAN. Postul lui Dan Diaconescu a cunoscut o evoluţie sinuoasă, fiind chiar închis în urmă cu mulţi ani. Subiecte precum Elodia, Crima din Primăverii sau Tolea Ciumac i-au adus mulţi telespectatori lui „Domnu' Dan” şi tot la fel de mulţi bani, scrie Adevărul.

După ce a revenit pe micile ecrane, câţiva ani mai târziu, Dan Diaconescu a „servit” publicului mai multe seriale în direct în cadrul emisiunii care l-a consacrat, „Dan Diaconescu Direct”. Probabil cel mai cunoscut „serial în direct” a fost cel al avocatei Elodia Ghinescu, o poveste care încă nu şi-a găsit finalul, dar care a fascinat milioane de români şi i-a ţinut în faţa micilor ecrane seară de seară.
VIDEO Momente tragicomice din istoria învolburată a televiziunii din garsonieră


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john doe john doe
    va rugam mentionati sursa pozei
    radio.ubbcluj.ro
    Multumim.
  • Hectorus Hectorus
    Cind ai peste cinci milioane de privitori, cind ai un partid cu peste 1,6 milioane romani, nu ai cum sa vorbesti asa cum vorbeste acest scizofrenic ordinar de ctp.
  • Alex Alex
    @radu09: nu ca n-ar avea voie sa vorbeasca, dar ii pute gura atat de tare ca toti trbuie sa stea cu mana la nas, si gura asa incat nu mai pot scoate o vorba.
  • radu09 radu09
    cand vb CTP la RTV nimeni nu are voie sa vorbeasca ,doar sa asculte
  • dasdas dasdas
    dedesubt tata....nu dedesupt.un pic de limba romana nu strica sa mai exersati

Trimite un comentariu

sus