Skip to main content

Alpinistul Stallone a urcat peste Suleyman şi peste Bendeac

 

Publicitate

Sylvester Stallone, Suleyman (cu un nou sezon) şi Mihai Bendeac (în reluare) s-au luptat aseară pentru audienţe. Datele arată că învingător a ieşit filmul CliffhangerAlpinistul, difuzat de Pro TV.

Paginademedia.ro vă prezintă ce s-a întâmplat în intervalul în care cele trei producţii s-au intersectat:

LA NIVEL NAŢIONAL: Filmul Alpinistul era urmărit, în fiecare minut, de aproape 2,1 milioane de români, cu aproape patru sute de mii mai mulţi decât telespectatorii noului sezon Suleyman Magnificul, de la Kanal D. Pe locul trei a fost În puii mei, de pe Antena 1, cu Mihai Bendeac.

LA NIVEL URBAN: Diferenţa între Stallone şi Suleyman a fost mică la oraşe: 12.000 de telespectatori pe minut în favoarea Pro TV: La Alpinistul se uitau 1,038 milioane de orăşeni, la Suleyman erau 1,026 milioane.

SEGMENTUL COMERCIAL: Pe publicul între 18 şi 49 de ani, clasamentul primelor două clasate este diferit. Pro TV a fost cel mai urmărit (642.000 de telespectatori din acest segment, 11,7 rating), dar locul doi nu a fost al lui Suleyman, ci al lui Mihai Bendeac: 413.000 de telespectatori din acest target la Antena 1 (7,5 rating).

Audienţa posturilor TV luni, 14 ianuarie, pe intervalul de intersecţie Alpinistul, Suleyman Magnificul şi În puii mei:

URBAN NATIONAL
1 Pro TV 1.038.000 telespectatori pe minut (rtg 9,9) 2.091.000 (11 rtg)
2 Kanal D 1.026.000 (9,8) 1.694.000 (8,9)
3 Antena 1 770.000 (7,3) 1.224.000 (6,4)
4 Antena 3 438.000 (4,2) 612.000 (3,2)
5 Acasa 265.000 (2,5) 437.000 (2,3)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matei_a matei_a
    vorbesti aici despre Generatia Pro! ei nu muta niciodata, orice ar fi.
    HBO, Cinemax etc dau alte vechituri, program special pentru romanasi.
  • Valerian Valerian
    Ce ma amuza luptele astea in audienta intre reluari de emisiuni (vezi Bendeac) si filmele expirat-cocalare de la pro tv! Oameni buni, daca vreti sa vedeti filme noi si bune, exista HBO, Cinemax, Digi Film (sau chiar AXN si TV1000), sau nu va permite neuronul sa pricepeti decat cocalarismele gen Segal, Vandamme, Stallone sau Chuck Norris?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    multumim, nene, ce ne recomanzi matale sa vedem la tv, sa ne abonam la hbo, unde vezi azi si miine si saptamina viitoare ce au difuzat luna trecuta!?
  • nebunul HD nebunul HD
    Daca doriti atat de mult sa vedeti filme noi, mergeti la cinematograf...sau platiti canale ce difuzeaza filme recente...Din pacate..sunt multi ce ce vor noutati in mod gratuit...sau la pret de nimic...cat timp sunteti supusii ecranului ..sa fiti bucurosi ca vedeti si atat...Lasati televizorul...dauneaza sanatatii.....Toate bune !!!
  • bendeac bendeac
    Esti tare Andy!Spui Kanal D NUMAI pe locul 2.Bravo esti tare!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    m-am cam saturat de reluarile celor de la Protv, ceva nou, vreun Oscar chiar nu au in program...numai reluari si iar reluari...si ce a dat Protvul anul trecut si acum doi ani reia acum si Prima, si Kanal D, si Digi Film poate si National TV, mai da inca odata - de doua ori Protv pina la sfirsitul anului, de te inebuneste, nu altceva...
  • Andy Andy
    Pro tv şi A1 au programat reluari si au scos cifre bune.Kanal d cu o premieră abia locul 2.daca kanal programa o reluare nu se regasea în top 5.Din toamna cred că acasa tv va ajunge din nou pe locul 3 şi nu cred ca va fi singurul canal care va oferi surprize în privinta unei evolutii pozitive.
  • sfinx sfinx
    in puii mei a scos audienta buna in reluare
    m-am uitat la bendeac

Trimite un comentariu

sus