Skip to main content

Antena1 anunţă oficial lansarea emisiunii România dansează

 

Antena 1 anunţă oficial lasarea emisiunii România dansează, un talent-show care are la bază formatul britanic “Got To Dance”.

Publicitate

Noua emisiune la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă şi pasionaţi de orice stil de dans, debutează în această primăvară. Marele premiu al concursului este de 50.000 de euro.

Lansarea emisiunii la Antena1 a fost anunţată, în exclusivitate, de paginademedia.ro aici.

Audiţiile pentru „România Dansează” încep săptămâna viitoare, pe 26 ianuarie, la
Timişoara. Preselecţiile vor continua pe 29 ianuarie la Cluj – Napoca, 1 februarie la Iaşi, 4 februarie în Constanţa şi pe 7 februarie în Bucureşti.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Formatul “Got To Dance” va fi lansat anul acesta şi în Polonia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BUGLEA BUGLEA
    OARE ESTE CORECT SA FRECAM RIDICHEA..DE CAND ,,VEDETE LANSEAZA TRUPE IN CONCURS,,CONECTER,,A ADUS 5 MAIMUTOI DIN MAHala sa dea din buci...si au luat 3 stele..iar trupe cu premii in tzara si in strainatate sun date la gunoi..noa dance ogalniceanu o trupa de dans de succes cu fonduri mici dar cu copii extraordinari este scoasa la ,,short list..cicA E. noua chestia asta..short list dar ai long list cand e...urmariti doar showl nu calitatea pacat de ,,balerina aceia ca si-a luat o misiune grea langa 2 ,,badarani si inculti,,,,in puii mei,,cerebele te spARG DACA VII LA CT-A..DUTE LA monaco ca te sparg
  • andra andra
    Sincer mi-se pare ceva fain si voi participa si eu,in constanta cu trupa mea pe 4 februarie si abea astept!
  • Mario Mario
    Hmmm....un lucru ma surpinde, oare cati dintre voi stiti ca acei neprofesionisti care fac aceste formate la antena, sunt profesionistii care au facut ani de zile dansez...masterchef sau mai stiu eu ce? Incepand cu 2012 cei care conduc echipa de productie si post productie la antena sunt fosti protvisti de succes..... In concluzie comentariile de genul, cei de la pro sunt profesionisti, cei de la antena habarnisti....nu prea se probeaza! Diferenta dintre cele 2 posturi este legata strict de imaginea patronului, respectiv directorului, dar asta imi ridica alt semn de intrebare. Oare cati dintre cei care il blameaza pe motanel erau macar nascuti la revolutie? Cu ce au fost ei afectati? In conditiile in care 50% din populatia Romaniei era colaboratoare a Securitatii! Asta e la fel ca si cand cineva mi-ar propune: nu mai fi fan al AC MILAN, are un patron libidinos care face sex cu minore? Sincer este foarte bine ca televiziunile se zbat ptr a obtine rating, prin asta in mod normal ar creste calitatea si sper sa creasca! Ps: nu sunt angajat al niciunui post tv, deci abtineti-va sa ma faceti antenist, protevist sau mai stiu eu cum!
  • nemesis nemesis
    Ţara arde şi baba dansează!!! Fac ceva pe emisiuni ca "Dansez pentru tine" sau "România dansează"...
  • Radu Radu
    Dar si ce sa comentam? Despre divortul lui Banica Jr se comenteaza pe Cancan sau libertatea. A ne spune parerea nu inseamna ca si suntem formatori de opinie.
  • Alex.D Alex.D
    Radule raspunsul tau nici macar nu e reusit DAR cea mai interesanta chestie este ca intrebarea pusa de Jimmy nu era cu tinta DAR te-ai simtit. Hahahahhahahha. Asta spune multe.
  • Alex.D Alex.D
    @Radu -> ok te inteleg DAR spune tu un format adus la care sa nu se aplice ideea expusa. UNUL (UN format adus de A1 si aplicat cu succes[succes-nu ce crede A1 ca e succes]si invalideaza argumentul.
    SIMPLU.
  • Marius Marius
    expertule, corect se scrie: antenistii. Am vazut foarte multe greseli de ortografie la tine, ai facut scoala pe mess, nu? :)
  • mariusc mariusc
    Sa scrii "sa aive" ti se mare greseala minora??
    Esti penal, corect este "SA AIBA"!
    Pune mana pe carte ca nu o sa te ia nimeni in serios vreodata cu un asemenea limbaj.
  • Neutru Neutru
    Nu inteleg de ce Petrisor lasa aceste comentarii mizerabile la articole. Pur si simplu ele afecteaza calitatea informatiei. M-am plictisit sa citesc aceleasi replici intre postacii ambelor tabere. Jenant. Au impresia ca daca se injura p-aici sunt formatori de opinie si lumea misca telecomanda dupa cum dicteaza ei? Bleah ...
  • Radu Radu
    @mad79: ia o pauza ca sa-ti poti reveni
    @expertul: nu analizez succesele sau insuccesele unor emisiuni, nu m-am uitat deloc la top chef, nu sunt genul de telespectator captiv precum cel protv-ist si nu-mi permit sa preconizez dezastrul unei viitoare emisiuni, nu sunt atat de expert . Apropo, ti-as dori sa lucrezi timp de 2 luni de zile la protv. Jilava sau penitenciarul Rahova sunt mici copilasi pe langa trustul Pro. Dorintele tale spun multe despre tine. Vezi ca pe data de 1 decembrie 2013 Pro-ul va transmite "Singur acasa", partea I si cu asta Adrian Sarbu si-a atins scopul, adica filmul sa aiba mai multe aparitii pe Pro Tv decat Andreea Esca.

    @Anca: Eu incep sa-i compatimesc. :)
  • Marius Marius
    postacii protevisti si-au facut datoria!
  • Andrei Andrei
    Au ajuns sa fure de la alti cu reportajele,tinand cont ca au Intact Media Academy,oare ce draku ii invata ,sa fure si sa faca reportaje cu precupeatza .
  • expertul expertul
    antenisti nu stiu cu ce se face televiziunea. sigur se va alege praful si de acest format.
  • expertul expertul
    eu sper sa mai ingroape antena un format.

Trimite un comentariu

sus