Skip to main content

Antena1 anunţă oficial lansarea emisiunii România dansează

 

Antena 1 anunţă oficial lasarea emisiunii România dansează, un talent-show care are la bază formatul britanic “Got To Dance”.

Publicitate

Noua emisiune la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă şi pasionaţi de orice stil de dans, debutează în această primăvară. Marele premiu al concursului este de 50.000 de euro.

Lansarea emisiunii la Antena1 a fost anunţată, în exclusivitate, de paginademedia.ro aici.

Audiţiile pentru „România Dansează” încep săptămâna viitoare, pe 26 ianuarie, la
Timişoara. Preselecţiile vor continua pe 29 ianuarie la Cluj – Napoca, 1 februarie la Iaşi, 4 februarie în Constanţa şi pe 7 februarie în Bucureşti.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Formatul “Got To Dance” va fi lansat anul acesta şi în Polonia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • expertul expertul
    sti un format produs de antena 1 cu un minim succes de piata? prevad inca un mare esec pentru mega profesionistii din intact.
  • expertul expertul
    pe ce te bazezi ca antena a cumparat ceva bun? daca luam in considerare piata americana, mai degraba a aruncat bani pe fereastra.
  • expertul expertul
    @anca, poate ne explici, cum trustul intact ajunge zilnic la 10 mil de romani.
  • expertul expertul
    poate ne explici tu, extraordinarul succes topchef sauxfactor.
  • marius marius
    Asa si? Care-i problema? La observator nu scria " in exclusivitate" si din cate stiu eu au voie sa se foloseasca de imagine de la alte posturi tv. Oricum stirea de pe antena a avut mai multi telespectatori decat cea de pe digi si asta cu siguranta;)
  • marius marius
    Protv-işti s-au cam ofticat că antena1 are bani să cumpere ceva bun, nu făcături genu Vocea ... care s-a copiat după X-Factor. Şi pt a vă scutii de comentarii inutile am să vă spun că X factor e mult mai vechi decât The Voice.
  • mad79 mad79
    am vazut pe A3 un reportaj,daca ar fi fost scris ziceam ca e copy/paste,dupa cel facut de Pro tv,in cadrul emisiunii Romania te iubesc,cel in legatura cu linia de cale ferata,ce trebuia sa faca legatura intre Ardeal si Muntenia si a fost inceputata de Ceausescu inainte de 89 si mai erau 30 de km de terminat,cand a venit revolutia!
  • marius marius
    Ai comentat şi tu când trebuia să taci...am greşit, şi era bine doar să mă corectezi nu să-mi spui că nu ştiu să scriu. Off...Aşa-i românul, se bagă unde nu-i fierbe oala.
  • mad79 mad79
    nu sunt postac Pro tv,dar nu pott sa nu remarc viteza de melc,cu care s-a miscat A1,acizitionand un format.de dans,dupa 7 ani de ;la lansarea Dansez pentru tinr,cand deja specatorii,sunt cam obositi de acest gen de format!
    Eu unul stiu ca sunt si ca mine sunt multi alti cunoscuti!
  • kKozoo kKozoo
    Am o sesizare cu privire la furt in stilul caracteristic Antena1
    - Digi24 a difuzat pe 04-01.2013 reportaj "Forturile de aparare din jurul Bucurestiului stau sa cada"
    -Antena1 a difuzat pe 06.01.2013 reportaj "Bateriile de aparare din jurul Capitalei,istorie abandonata"
    in urmatoarele atasamente o sa va si demonstrez:foto cat si link

    http://www.digi24.ro/stire/REPORTAJ-Forturile-de-aparare-din-jurul-Bucurestiului-stau-sa-se-prabuseasca_69977

    http://observator.a1.ro/social/Bateriile-de-aparare-din-jurul-Capitalei-istorie-a_75417.html.
    Voi ce parere aveti?
    Va astept parearea..
  • anca anca
    @radu Cred ca postacii protv de care spune Radu au intre 16-18 ani, recrutati fara test de gramatica si platiti la numarul de caractere.
    Cateva exemple
    1. ravi "ASA cum ii sta bine unor habarnisti " - delicios, nu-l vad absolvent de liceu cu bacul luat.
    2. dragos "Antena 1 copiaza cam tot ce aduce Pro-ul (bine, alte formate care presupun aceleasi idei)" - exprimare perfect logica. Se poate angaja fara examen functionar public
    3. asdw "Pro TV > A1, la orice capitol vrei. :grabs popcorn:" caracter complex, foloseste semne matematice si limba engleza. cred ca este seful.
    Lipseste favoritul meu expertul, cred ca este in tura de noapte.
    O sugestie pentru oamenii fara onoare care populeaza cu venin si pentru administratorul site-ului, obligatorie logarea cu facebook la postarea pe site.
  • Radu Radu
    @Dragos: "A venit Pro-ul cu Dansez pt tine, au luat acum si antenistii Romania danseaza". Mai documenteaza-te inainte sa scrii ceva. N-are de-a face formatul Dansez pentru tine cu Romania danseaza.

    Din moment ce aveti aceleasi placi de cand s-a infiintat acest site, e si normal sa am banuielile mele si sa cred ca exista o categorie de comentatori postaci protv-isti si pana la urma asta nu-i o meserie rusinoasa.
  • Dragos Dragos
    Vai, inseamna ca daca am alta parere sunt postac protv-ist? Inseamna ca tu esti postac antenist! Sper ca emisiunea in cauza sa se ridice la nivelul asteptarilor, nu cum au facut cu un alt format de succes (XFactor). In alta ordine de idei, Antena 1 copiaza cam tot ce aduce Pro-ul (bine, alte formate care presupun aceleasi idei). Nimic original. A venit Pro-ul cu Dansez pt tine, au luat acum si antenistii Romania danseaza...a luat Pro-ul Masterchef, a luat si A1 Top Chef...mai vrei?
  • Radu Radu
    Pe semestru, primim dividende, nu ca la voi lunar si cu intarzieri.
  • adrino adrino
    io pariez ca o sa mearga ok. poate nu stralucit, dar ok. tot ce e cu plozi la noi prinde. la noi, la italieni si la spanioli. si in ultimii ani sunt multi copii care merg la dans. asa ca o sa aiba de unde face preselectii.

Trimite un comentariu

sus