Skip to main content

ANUNŢ ÎN DIRECT. Oana Frigescu pleacă de la Antena 1. Anca Rusu, provizoriu în locul ei

 

Publicitate

Oana Frigescu a anunţat în direct că pleacă de la Antena 1. Anunţul a fost făcut în Observatorul de la ora 16.00, în care prezentatoarea a spus că este ultimul buletin la Antena 1.

Observatorul de la ora 13.00 şi cel de la ora 16.00 vor fi prezentate, provizoriu, de Anca Rusu, amfitrionul Observatorului de weekend de la Antena 1.

Oana Frigescu a lucrat la Antena 1 din anul 2009, de când s-a ocupat de cele două ediţii informative ale postului Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • raducumatei raducumatei
    Slaba prezentatoare.A facut multe gafe.Memorabil va ramane interviul cu unul dintre organizatorii concertului lui Andrea Bocelli pe care l-a intrebat daca Bocelli va vrea sa "vada si cate ceva prin orasele pe unde ajunge", scapand din vedere un aspect cunoscut noua oamenilor de rand si anume faptul ca artistul este nevazator de la varsta de 12 ani,
  • Anca Anca
    Noi am tot asteptat o revenire . O apreciam pe Oana, noi de atunci ne uitam la stiri pe Protv. Oricum Rusu miorlaie in loc sa vorbeasca si cred ca e la stirile de seara, nu ne-am mai uitat de mult .
  • George Rosu George Rosu
    Ce bine!
  • mierla mariana mierla mariana
    Doamna Oana mai stii cand ai dat o stire nedreapta pe 27 iulie 2011 despre adolescenta de 16 ani si mi-ai distrus viata numai eu stiu cat am plans nu am mai avut niciun viitor din cauza la minciuna asta pe care tu ai spus-o pe post pentru banii dumnezeu nu doarme si nu te-a mai lasat sa publici alte marsavii ma rog la dumnezeu sa te ierte!
  • Mariana Paleologu Mariana Paleologu
    Dar ce se intampla cu Alex Ferariu, un moderator de exceptie!
    Ce este cu postul lui? A fost dat la altcineva si daca da, de ce?
  • Sorin Sorin
    Olivia Paunescu va prezenta impreuna cu Valentin Butnaru, cel care a fost la realitatea tv, Observatorul de dimineata de la Antena iar Mihaela Calin va trece in locul Oanei Frigescu, la 13 si 16...ce v- am spus eu imediat dupa ce, cica, a plecat de buna voie. Draci, au dat o afara pe oana ca sa ii aduca pe inaptii astia de mai sus. Olivia NU STIE SA CITEASCA, fratilor, A FOST DATA AFARA DE LA DIGI!!!!! PENTRU CA NU STIA SA CITEASCA iar protv ul a bagat- o la doar cateva live uri pe sticla, tot din atatea motive. Mihaela Calin este o taranca parvenita, URATA SI ANTIPATICA iar Valentin Butnaru nu are nici sare nici piper!!!!
  • Leytto Leytto
    Trustul Intact, nu postul.
  • cristi cristi
    Diana Enache... as fi spus ca cea mai enervanta e Frigescu asta, dar mi-ai adus aminte de Diana Enache... EA este "una dintre cele mai jalnice prezentatoare de stiri all-time,fara cultura,o habarnista ca la manual." :)
  • robert robert
    Inafara de berecleanca, toate sunt urate la amntena, niciuna n-are pe vino-ncoace. ar trebui sa gaseasca, CA SI PROUL, stilul bereclencei poe toate, frumoase si destepte si sa semene intre ele, dar fiecre stabilita pe jurnalul ei, sa nu ne mai amenteasca atat, ca de aia nu-i ia pe cei de la pro. sa schimbe odata fetele, dar nu prea aqu de unde sa aduca. dar ar trebui sa ne uimeasca intr-o zi cu ceva super.
  • mariana mariana
    sunt de acord ca poti fi o prezenta agreabila fara sa arati superb, insa ea nu este o prezenta agreabila
  • andrei andrei
    urate comentarii...asta e starea de spirit a natiunii...mda
  • Vlad Vlad
    Cu olivia paunescu ar face o mare greseala cu ea. Zvonurile ca digi au detronat-o sunt istorie. Deci nu e capabila.
  • geo geo
    in loc sa promoveze o fata din antena la stirile diminetii, sunt atatea prezentatoare frumoase si destepte, vine pauneasca aia, care e de nicaieri, la figurat vorbind. nici cu mihaela calin nu mi-e rusine, i se potriveste melodia "tarancuta, tarancuta", dar in fine...macar e din trust. cine mai intelege ce se petrece in antena...cine?!
  • Hitler Hitler
    Mai ţineţi minte ştirea din "Libertatea", "Frigescu la bal, Badiu la spital"? Uite că a ajuns la spital şi madam Frigescu, zisă Muma-Pădurii. Bine că am scăpat de orătania asta...
  • MirceA MirceA
    http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/gafa-oana-frigescu-andrea-bocelli-234537.html

Trimite un comentariu

sus