Skip to main content

ANUNŢ ÎN DIRECT. Oana Frigescu pleacă de la Antena 1. Anca Rusu, provizoriu în locul ei

 

Publicitate

Oana Frigescu a anunţat în direct că pleacă de la Antena 1. Anunţul a fost făcut în Observatorul de la ora 16.00, în care prezentatoarea a spus că este ultimul buletin la Antena 1.

Observatorul de la ora 13.00 şi cel de la ora 16.00 vor fi prezentate, provizoriu, de Anca Rusu, amfitrionul Observatorului de weekend de la Antena 1.

Oana Frigescu a lucrat la Antena 1 din anul 2009, de când s-a ocupat de cele două ediţii informative ale postului Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fio fio
    Cica o sa vina alta URATAAAA si antipaticaaaa, Mihaela Calin iar dimineata o sa inntre Olivia Paunescu, aia care a fost REPORTER la protv si apoi prezentatoare de sport la Digi, dar au dat o aia afara ca nu stia sa prezinte( care se ...cu un sefut din Antena) :))) si care da probe la antena de vreo 2 luni !!
  • hahaha hahaha
    ce naiba au avut de sapat la ea? profesionalism zero, prezenta scenica zero, nici macar nu era agreabila pe sticla... sa fim seriosi, nu cred ca e nevoie de sapat la temelie in astfel de cazuri, ci de realism din partea sefilor...
  • sorina sorina
    unele calca peste cadavre, chiar calca.
  • lucian lucian
    frate, acum mai tre' sa zboare si aia de la matinalu' antenei3, ca are dictie, zero barat si fata de tv, minus infinit!! e de comedie, fata!
  • claudiu claudiu
    faza cea mai tare, a fost cand ana de la meteo, ana stancu, i-a inmanat Oanei buchetul de flori spunand "te iubim". cata ipocrizie, cata mizerie umana, cand ea plus mihaela calin plus muppets - Nadina Campean o mancau de fund, mama, mama si de-abia asteptau sa o vada zburata! nu era de tv Oana, sa fim realisti! faza ca tre' sa avem urate la televizor e pentru frustrate, sincer.
  • un roman un roman
    " la un nivel profesional inalt", rad cu lacrimi. ma doare burta.
    daca nici nu ai schimbat cateva vorbe macar cu ea, cum poti sa spui "intr-adevar pare o persoana foarte falsa". bagatori de seama.
  • sasa sasa
    kiko
    cheloo, alt destept:)) pentru cunostinta ta, sa stii ca pluralul la coperta e coperte, a fost dintotdeauna asa, doar ca, mai nou, este acceptata si varianta de plural coperti
  • Loredana Loredana
    ... un om extraordinar, un caracter deosebit... Rar mi-a fost dat sa intalnesc atat bun simt la o persoana. Am lucrat impreuna cu ea si nu i-am gasit niciun defect. Mi-era draga si-mi este...
  • daddy daddy
    Wolves , nu fii rau , nu era asa de urata , insa nu avea nici sare si nici piper .:))) , era draguta pana incepea sa vorbeasca , , eu ce sa zic , cam seamana cu lady a mea , insa a a mea are si sare si piper si ardei iute si busuioc , are de toate :)))
  • wolves wolves
    am vazut si eu emisiunea cu cheloo , eu credeam ca ala e un nimeni , un agramat , un nesimtit , etc , insa atunci m-a uimit , si in sinea mea l-am aplaudat , eu zic Cheloo 10-0 .:)) , apropo , cica miss oana e imaginea uni salon parca , buna gluma , nu ? , la cat e de urata , ma intreb ce fel de salon e ala ..hhmmm.
  • magda magda
    sa fim seriosi , se cam incurca in dinti cand vorbea , nu trebuie o stirista model ci una cu dictie , si sincer , Oana nu avea dictie , si nici cultura , (vezi COPERTEI ) , mai multa cultura la Cheloo , bravo Cheloo 1-0 !!.
  • ERY ERY
    nu stiu cum ati reactiona daca ati fi in locul ei!
  • felicia felicia
    o , ce veste minunata ! , evitam stirile antenei din cauza dintoasei asteia , duca-se ..
  • kiko kiko
    incognito> frigioiu asta e cea mai urita si nesuferita prezentatoare pe care am vazut-o la antene... crezi ca e desteapta? maxim! adu-ti aminte cind il intreba pe impresarul lui andrea bocelli ce ar vrea sa VADA bocelli in romania... sau atunci cand l-a avut pe cheloo in emisiune si cand a facut artistul instructie cu ea. gen, pluralul la coperta e coperti, nu coperte...

    dar daca tu zici ca e desteapta...
  • ado ado
    Bravo Incognito!

Trimite un comentariu

sus