Skip to main content

ANUNŢ UMANITAR. Un tânăr publicitar aflat în comă are mare nevoie de ajutor

 

Publicitate

CONECTAT LA APARATE. La doar 31 de ani, un accident vascular cerebral l-a adus în comă pe Radu Roman. În termeni medicali, este vorba de o comă indice Glasgow 3.

Tânărul publicitar, care lucrează agenţia de publicitate Starcom, la departamentul media, este, în prezent, conectat la aparate, iar şansa lui depinde şi de un sprijin financiar.

Date despre starea lui de sănătate puteţi citi pe blogul: http://raduroman.blogspot.ro/

Prin intemediul blogului, se poate legătura cu familia tânărului.

Puteţi contribui cu un ajutor în contul de mai jos:

IBAN: RO42RNCB0641006355570001

Banca Comerciala Romana - Centrala
Valuta: RON
Titular: Roman Doinita Daniela

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FLORIN FLORIN
    Mare e dumnezeu , daca te -a ajutat pana acum inseamna ca tine la tine si te va face bine ,doar trebuie sa ai rabdare si incredere in el . Eu sunt alaturi de tine si abia astept sa ne intalnim la Piatra Neamt la o bere
  • AM AM
    Gandul e putere, puterea e in noi, noi suntem alaturi de tine.
  • unom unom
    sanatate. asa e , oameni tineri care sunt la inceputul vietii se trezesc cu tot felul de boli,infarct,accidente cerebrale,etc in timp ce unii il plang pe la tv pe un bosorog de 83 de ani care si-a trait viata din plin si a vrut sa fie ars.
  • Marian Marian
    MULTA SANATATE!!! DOAMNE AJUTA!!!
  • marius marius
    nu prea inteleg ultima parte dar sunt sigur ca esti alaturi de el, asa cum poti.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    ii doresc lui Radu sanatate, sa se faca bine si sa-si creasca baiatul. Dar nu inteleg de ce un om care-si plateste contributiile de sanatate, care face la doar 31 de ani atac cerebral din cauza stresului si a presiunii la care trebuie sa lucreze, DE CE TREBUIE SA PLATEASCA analize si spitalizare, cind e in coma?!?!?!?!?! Asta fara sa mai punel la socoteala spagile la doctori si la asistente, ca nemernicele alea te lasa sa putrezesti in propria mizerie si nu-ti schimba asternuturile pina nu le bagi suta de mii in buzunar.
  • Trafic Pub. Realitatea TV Trafic Pub. Realitatea TV
    Radule, suntem in fiecare zi alaturi de tine si credem cu tarie ca vom mai vorbi multe...te asteptam cu incredere. Daca simti ca te lasa puterile, gandeste-te la Petru. El este minunea care are nevoie de tine. Hai acasa!
  • A A
    Eu am donat...nu il cunosc, dar nici nu trebuie. Un om de 31 de ani, un tata, un sot are nevoie de ajutor.
    Sper sa o faceti cat mai multi. Si mai sper sa se faca bine.
  • reporter reporter
    am toată condescendența despre omul respectiv... și sunt sigur că agenția unde lucrează și care îi plătește asigurările medicale îi oferă tot sprijinul material...

Trimite un comentariu

sus