Skip to main content

Cozmin Guşă, la CNA: Nu este nicio îndoială că noi deţinem 80% din Realitatea Media

 

Publicitate

Cozmin Guşă, director editorial la Realitatea Media, a declarat în faţa membrilor CNABluelink Communicazioni, acţionarul principal al Realitatea Media, este deţinut de Strategies Research, companie care aparţine lui Cozmin Guşă şi lui Maricel Păcurariu.

„Suntem la a cincea şi ultima înfăţişare în Cipru, care va fi la finalul acestei luni. Acţionar la Realitatea nu este nici domnul Schwartzenberg, nici familia Vîntu, ci Strategies Research, companie care îmi aparţine mie şi lui Maricel Păcuraru. Ştiu că au fost comunicări masive din partea unora şi altora. Noi avem toate dovezile. Putem să vi le dăm, dar nu le putem înregistra. Nu este nicio îndoială că noi deţinem 80%. ”, a spus Cozmin Guşă membrilor CNA.

Cozmin Guşă s-a prezentat la CNA pentru solicitarea unei licenţe a postului Realitatea Plus.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi Gigi
    daca te-ar da in judecata pentru ce-ai afirmat n-ai fi asa curajos
  • unpicnedumerit unpicnedumerit
    Cum naiba deschide gusa si dana secretara televiziune de milioane de euro,cand ei dau afara 2-3 amarate de la protocol si taie brutal sporul de noapte a celor 20 de oameni care tin emisia noaptea.E adevarat,acest plan de restructurare a facut economii de vreo 1000 de euro.Nesimtitii.
  • gheorghe gheorghe
    Cine este Gusa? Un zero si o sugativa
  • gigikent gigikent
    Dovezi pentru ceea ce sustine domnul Gusa are?Pentru ca eu detin 95% din actiunile Bluelink Communicazioni dar nu pot inregistra dovezile.
    Sa-mi demonstreze ca nu e asa :).

Trimite un comentariu

sus