Skip to main content

De ce urlă şi gesticulează Dan Negru în emisiuni

 

Dan-Negru-Revelion-2

Publicitate

Prezentator al multor emisiuni de divertisment de la Antena 1 şi al celor 13 ediţii de Revelion din ultimii ani, Dan Negru este cunoscut pentru stilul dinamic şi electrizant în care îşi prezintă show-urile: ţipă, gesticulează larg, este aproape de pragul infarctului sau gata să îşi piardă vocea. Pentru toate acestea, Negru a venit, în sfârşit, cu o explicaţie:

“Totul a plecat de la decorurile mari şi de la proasta sonorizare. Trebuie să recunosc asta. Nu existau boxe în platou. Ţipam pentru că simţeam nevoia să coordonez armatele de vedete, dând din mâini şi ţipând. Mi-am creat stilul ăsta. Nu cred în oamenii care îşi schimbă stilul de la sezon la sezon. Însă zona de quiz e cu mai puţine răcnete.”

Vedeta de la Antena 1 a mai recunoscut, în cadrul interviului acordat PaginademediaTV, că are şi unele frustrări în televiziune, în ciuda unei cariere de succes:

Cea mai mare frustrare a mea: nu am prezentat niciodată un format de anvergură mondială pe piaţa din România. Doar “Vrei să fii miliardar” în Moldova. Am performat în formate care nu sunt pomul lăudat. Dar nu aş fi putut să fiu un prezentator de talent show, de exemplu, pentru că eu plec cu emisiunea după mine. Nu pot să am un discurs cu un juriu în faţă. E bine să îţi cunoşti limitele. Mi-e teamă că aş fi dărâmat formatul. Nu mă regăsesc în zona asta, că nu mă pricep. M-aş regăsi în “Vreau să fiu mare vedetă”, e altă chimie cu copiii.”

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    la ce iti foloseste, ma rog, de esti asa de stresat, ai de cistigat vreun pariu?
  • Horea Horea
    "Va mai putea oare vreodata Dan Negru sa vorbeasca NORMAL (adica fara sa ţipe si sa gesticuleze exagerat) intr-o emisiune de televiziune?"

    Aceasta era intrebarea pe care eu am pus-o, in articolul "Dan Negru vine astăzi la Paginademedia TV" , din ziua de 22.01.2013.

    Din pacate n-am reusit sa urmaresc interviul. Pare-se insa ca moderatorul i-a pus aceasta intrebare din moment ce exista un raspuns SUBIECTIV la nedunerirea mea.
  • anonim anonim
    va rog sa postati audientele serialului suleyman de aseara
  • dsadsa dsadsa
    Voi analizati piata media si oamenii din media dar habar n-aveti ce-i aia limba romana, e o reailtate, nu o intamplare, e a nu stiu cata oara. Ca sa nu mai vorbim de exemple cu un i in loc de 2, 2 i in loc de 3, s.a.m.d. Faceti un training dragi colegi de limba romana si apoi mai vorbim despre barfe media, da?
  • dsadsa dsadsa
    racnete nu ragnete. voi chiar aveti o problema cu limba romana.

Trimite un comentariu

sus