Skip to main content

Euforia TV împlineşte mâine şapte ani. Şapte filme în program şi "Campania mândrismelor"

 


Euforia TV, canal deţinut de grupul Intact, împlineşte mâine, pe 15 ianuarie, şapte ani de emisie. Cu această ocazie, postul difuzează şapte filme speciale.

În pielea altuia” , “Cum să ajungi o femeie de succes” , “Obsesia”, ”Kate şi Leopold”, “Jocul aşteptării”, „Plăcerea de a ucide” şi „Înşeală-mă” sunt superproducţiile americane care vor fi difuzate mâine, începând cu ora 12, până după miezul nopţii.

Euforia TV lansează, cu ocazia împlinirii celor şapte ani de existenţă, "Campania mândrismelor".

Florin Nicoară, Channel Manager Euforia TV:

"Mândrismele sunt denumirea generică pentru motivele de mândrie feminină, acele atribute care definesc femeia Euforia, de la sensibilitate şi veselie, de la capriciu la încredere, sau de la răzbunare la ambiţie.

Fiecare săptămână, din noiembrie până în martie, precum şi principalele programe difuzate în această perioadă stau sub semnul unui “mândrism”.

A rezultat astfel o campanie poziţionată la confluenţa dintre brand, telespectator şi conţinut, un mod prin care staţia aduce un tribut tuturor elementelor fascinante care compun universul feminin” .

Printre noutăţile anului 2013 se numără: sezoane noi din Dr House, Suits, Dr Oz, seriale coreene noi, dar şi producţii locale de tip reality show.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lime Lime
    La multi ani, Euforia!
  • SDF SDF
    In 7 ani audienta 0.07 ....

Trimite un comentariu

sus