Skip to main content

EXCLUSIV. Emisiunea lui Luis Lazarus, scoasă din grila Look TV. Amicalele echipelor româneşti, la postul lui Paskany

 
Luis Lazarus
Luis Lazarus

Publicitate

Luis Lazarus s-a întors din vacanţă, însă nu şi la emisiunea “Pe bune by Luis Lazarus”. Show-ul care ar fi trebuit să revină în acest an la Look TV a fost amânat, conform reprezentanţilor postului, până la o dată care nu a fost precizată. Surse din televiziunea patronată de Arpad Paskany susţin însă că emisiunea iese definitiv din grilă, fiind considerată ca neprofitabilă.

Florentina Ermurache, PR Look TV:

“Nu am nicio informaţie cu privire la emisiunea lui Luis Lazarus. Pot să vă spun că în perioada următoare, Look TV va difuza, în exclusivitate, meciurile amicale ale principalelor echipe de fotbal româneşti”.

Situatia neclară a emisiunii care a debutat spre finalul anului trecut este accentuată şi de declaraţia lui Luis Lazarus, care a precizat pentru paginademedia.ro:

“M-am întors duminică seara din vacanţă, din Thailanda. Nu am ce să vă spun, pentru că nu am fost anunţat oficial. Noi încă suntem în vacanţă. Eu sunt angajat al Clujului şi am un contract negociat direct cu Arpad Paskany, eu vorbesc direct cu el.

Ştiu că din 9 ianuarie au început niste meciuri televizate, dar nu cunosc detalii. Am să îl sun pe Arpy şi am să discut cu el. Oricum, eu am contract până pe 30 iunie şi chiar dacă emisiunea s-ar opri aş face alta. Nu aş avea niciun deficit de imagine sau financiar.”

Lazarus a mai precizat pentru Paginademedia.ro că echipa lui, din care face parte şi Petre Năstase, are contracte negociate separat. De asemenea, prezentatorul a menţionat că nu ştie până la ce dată se întinde vacanţa de iarnă, urmând a relua emisiunea în momentul în care va fi anunţat de conducerea Look TV.

Emisiunea “Pe bune by Luis Lazarus” a debutat pe 19 noiembrie 2012 şi a fost poziţionată ca un late night show, cu începere de la 21.30 şi cu o durată de două ore şi jumătate. La acea vreme, oficialii postului clujean au precizat că îşi doresc ca emisiunea lui Lazarus să fie “blockbusterul grilei de toamnă”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radulescu vasile radulescu vasile
    va rog sa faceti o ancheta sa vedeti cum se fura cuacte false emise de primarie politia pe mana cu infractorii procurorii cer bani daca nu le dai nu ai nici o sansa. nu am vrut sa fur pentru ei ma-au furat ei pe mine cu amenintari cu moartea si abuz de functii.
  • anonim anonim
    A fost Gheorghe Zamfir in prima editie, si multe elite in primele editii... apoi au inceput sa mai introduca si plantele tv... era o emisiune mai quality oricum decat Capatos...
  • cristian cristian
    @ any avea televiziunea lui dar a avut asa mare succes incat sa angajat la alta :)
  • arpy arpy
    rahatu asta avea propria televiziune sau..
  • nebunul HD nebunul HD
    nici o paguba...e plin tv-ul de mizerii...
  • mariana mariana
    o emisiune de kkt. a chemat in emisiune numai nulitati, jigodii si penibili.

Trimite un comentariu

sus