Skip to main content

Gianina Corondan, Sanda Vişan şi Constantin Trofin – concediaţi din TVR

 

gianina-corondan

Publicitate

În cursul serii de ieri, TVR a publicat lista angajaţilor propuşi pentru restructurare colectivă. Printre cei 627 de viitori şomeri se găsesc şi nume sonore, precum Gianina Corondan, Sanda Vişan, Luminiţa Velciu, Elise Stan sau Constantin Trofin.

Nu lipsesc nici nume grele din cadrul TVR, precum Horia Romanescu, director direcţia programe, care a şi făcut parte dintr-o comisie de evaluare, sau Cezar Ion, director direcţia editorială.

Nici prezentatori tineri ai televiziunii publice nu au scăpat de restructurare, printre cei care au primit preaviz numărându-se Irninis Miricioiu, Andreas Petrescu sau Adriana Titieni.

Jurnalistul Pavel Lucescu nu s-a prezentat la concurs, astfel că figureză şi el pe lista celor disponibilizaţi.

Lipseşte în schimb Adrian Ion Sobaru, electricianul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului. Acesta a obţinut un punctaj slab (42,66), nu a depus contestaţie şi nici nu se află pe lista cazurilor sociale.

Corina Dănilă - caz social

Corina Dănilă a fost un nume tot mai des vehiculat pe listele celor care rămân angajaţi ai televiziunii publice. Fosta prezentatoare, trecută ca realizator emisiuni la TVR 3, a fost considerată caz social: este divorţată şi are un copil minor. În aceeaşi situaţie se află şi alte angajate de la TVR, înscrise pe lista celor 55 de cazuri sociale acceptate de CA.

Angajaţii disponibilizaţi vor primi, conform contractului colectiv de muncă, mai multe salarii compensatorii. Suma totală alocată de TVR pentru cei disponibilizaţi se ridică la 16,5 mil de Lei (aproximativ 4 milioane de euro).

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Sofronie Sofronie
    Referitor la noua organigramă a Televiziunii Române, Ada Meseşan, membru al CA al TVR, a declarat, pe 23 ianuarie, pentru MEDIAFAX, că, "din păcate, acesta nu a fost un proces de restructurare, ci de epurare".

    "Şi procesul în sine de evaluare a angajaţilor TVR a fost viciat, de la început până la sfârşit. Proba cea mai clară: au fost depuse 695 de contestaţii dintre care au fost aprobate - deci s-a recunoscut că s-a greşit în evaluarea angajaţilor - un număr de 350 de contestaţii. Deşi am propus şi în şedinţa de astăzi (23 ianuarie, n.r.) o reluare a procesului de restructurare, propunerea noastră a fost respinsă de majoritatea USL din CA, fără a fi supusă la vot", a spus Ada Meseşan.
  • matei_a matei_a
    Daca orice televiziune ar fi mandra sa-l aiba, sigur o sa-l aiba. Se si bat pe el, sa vezi. Clar.
  • Mada Mada
    Da de ce Almasan e asa de buna? Sau Iuliana Marciuc? Dar Carmen Movileanu?Albertina Ionescu?!!! Toate "fetele bune" au luat note de trecere:D. Si nevasta lui Demeter Andras?! O fi sau nu conflict de interese sa ai sotul consilier al PDG?? Oricum, e profitabil. Nu spun ca unii nu erau slabi (dar aia vor reveni, ca au bani de procese), dar nu a fost o selectie ci o razbunare combinata cu multa spaga. Dar cum Elwis stie numai unde e butonul de la aparat nu e de mirare ce s-a tocana s-a facut acolo.Si oricum isi trimite Felix oamenii sa conduca, asa ca vor gasi pe cine trebuie, nu indezirabili cu ceva coloana vertebrala
  • Mada Mada
    CE??? L-au dat afara pe Traian Andronic? Stie Elwis sau betivul de Demeter ce e ala IATC/ATF ?! Omul asta e un profesionist si cu studii de specialitate, si cu premii. Orice televiziune ar fi mandra sa il aiba si ei il dau afara? De ce, pentru ca nu are pile si nu da spaga??? Rusine sa le fie!
  • Mada Mada
    Las' ca ramane realizatorul Burtea! Si familia Soloc (tata- pensionar chemat inapoi, fiu+nora), Melinestii, Popestii (da, fata lu Petre Popescu,crainicul ala de citea cu Ceausescu), raman si aia de l-au pupat in ...pe Basescu - gen Ramona Avramescu si iubitul ei Costache, reorientati spre alte dosuri - mai raman niste neamuri ,raman si aia cu plicul. Velciu o sa revina ca ii da in judecata si o sa se dea victima politica.Dar Elwis va fi plecat demult in loc caldut cu consilierii lui cu tot. Jenant tot ce si mai ales CUM s-a facut in TVR.
  • matei_a matei_a
    Dupa ce a distrus multe emisiuni si multe Eurovizoane cu comentariile ei de coltu' strazii, in sfarsit am scapat de Geanina. Macar atat.
  • alfred hicicoc alfred hicicoc
    udi alan, de ce vorbesti de rau tvr-ul de unde mananci si tu o painisoara?pai se poate?...hai, acum sterge scuipatul care ti-a curs din gura in timp ce tastai si urca la etajul 4, la divertisment. Mars!
  • dan dan
    Dar Almasanca? Ce pile are Marina Almasan prin TVR de nu o clinteste nimeni de acolo? Sincer as fi preferat sa o vad pe ea data afara si nu pe Gianina Corondan.
  • fost lucrator tvr fost lucrator tvr
    Jenant! Am lucrat cu Elise Stan, am crescut cu emisiunile ei in casa si pot spune - atat cat ma pricep - ca e o profesionista. Inutil sa punctez ca a da afara un om cu o luna inainte de pensie, un om care a lucrat o viata intr o industrie care uneori iti distruge viata personala, un om care si a dedicat buna parte din viata pravaliei,mi se pare de un cinism fara margini. Ok! Sunt reduceri bugetare. Nu i mai dai un ceas la pensionare si doar ii multumesti.
    Si daca lovitura ar fi venit de la vreun adversar de o viata tvr ista as fi zis! Dar vine de la un nene care pe vremea cand Elise facea emisiuni, nici nu stia unde este butonul de la televizor, ca sa nu mai spun ca nici azi cand, in sfarsit a aflat, nu prea are legatura nici cu televiziunea si nici cu managementul. Si l mai cheama si ....Hound Dog )))
  • udi alan udi alan
    Gianina Corondan...Ea poate face inca rating f bun daca are cu cine si cu ce!!! Dar in viermuiala-colcaiala de la TVR, greu. Dar mircea radu, frumuselu' de el??? Dar ala...burtea sau cum l o fi chemand? ...Imaginea TVR-ului este exact imaginea Romaniei ca "sat fara caini", dar mustind de pleosnitze!
  • Dorel Dorel
    Dar unde e lista?
  • adi adi
    waw! elise stan? a realizat si produs emisiunile cu cea mai mare audienta in ultimii ani. cum este posibil?
  • livia pila livia pila
    La revedere! Drum bun si sa nu mai auzim nici de Trofin, nici de Romanescu, nici de Cezar Ion! Indivizii acestia au participat activ la dezastrul din TVR.

Trimite un comentariu

sus