Skip to main content

Interviurile lui Ion Cristoiu încep azi pe B1 TV

 

B1 TV va difuza în această seară, de la ora 21.00, prima ediţie a emisiunii-interviu, moderată de jurnalistul Ion Cristoiu.

Publicitate

Noua emisiune, Interviurile lui Ion Cristoiu, este un talk show ce va avea câte un invitat din diferite domenii, dar cu precădere din zona politică.

Prin discuţiile pe care le va purta cu aceştia, ziaristul Ion Cristoiu şi-a propus să descopere şi latura umană a personalităţii publice.

Invitatul ediţiei din această seară este Liviu Dragnea, personajul care a avut cea mai rapidă ascensiune din politica momentului, de la şefia unui judeţ a ajuns deputat, apoi conducătorul unuia dintre cele mai bogate ministere, dar şi vicepremierul României.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Va rog sa- l întrebati daca știe ca in județul Vaslui, comuna Bacesti unde abia s- a dat aviz de exploatare va duce la 1000 de noi asistati sociali? Este cea mai mare zona apicola din județul nostru. Acesti oameni sunt disperatii.
  • gigi gigi
    succesul,de fapt audienta emisiunii va depinde de invitat,de carisma acestuia,cat despre JAC,zero barat, a imbatrinit urit..
  • magda antoniu magda antoniu
    jurnalist si scriitor remaracabil,c ristoiu m-a dezamagit ca modelator tv.am vazut si cateva interviuri palide -partizanatul politic a devenit evident; ii doresc succes ; o sa ma uit la interviu, dar nu prea cred ca voi rezista sa raman pe acest post...
  • Radu Radu
    Basistul asta de Cristoiu mai apare la TV?

Trimite un comentariu

sus