Skip to main content

Marius Tucă la Mircea Badea: Ce s-a întâmplat în cazul Sergiu Nicolaescu n-are nicio legătură cu presa

 

Marius Tucă a vorbit în prima sa ieşire pe TV, după o lungă perioadă de timp, despre cazul Sergiu Nicolaescu.

Publicitate

"Tot ce s-a întâmplat în cazul Sergiu Nicolaescu n-are nicio legătură cu presa şi nimic din ceea ce ar trebui să însemne jurnalistică în România. (...) Mai departe de aici  mai putea să se ajungă la o autopsie sau la o incinerare în direct, care putea să aibă loc cu puţin efort din partea televiziunilor", a spus Marius Tucă în emisiunea În gura presei, realizată de Mircea Badea la Antena3.

Pentru a-şi argumenta această afirmaţie, Marius Tucă a citat un articol din Codul civil .

"Eu am să citesc trei rânduri din Codul civil. Uite ce scrie la Dreptul la viaţa privată, articolul 71 "Nimeni nu poate fi supus vreunori imixtiuni în viaţa intimă personală sau de familie, nici în domiciliul, reşedinţa sau corespondenţa sa, fără consimţământul său".

Marius Tucă: CNA-ul este un organism mort de când s-a stins Ralu Filip

"CNA-ul este un organism mort de când s-a stins Ralu Filip, Dumnezeu să-l ierte, şi mi-e dor de Ralu. Nu mai există acest CNA, a fost doar un instrument politic în mâna ălora care au fost la putere şi s-au folosit de el. Nu mai există acest CNA", a mai spus Mariu Tucă, în emisiune.

Mircea Badea:

"Ideea e că interesul publicului trebuie separat foarte drastic de intersul public. Interesul public ţine de legitimitate, de faptul că publicul este vizat de acea informaţie chiar dacă n-o percepe ca atare. Iar interesul publicului ţine de cele mai multe ori de mahala."

Marius Tucă:

"Nu se mai ţine cont de absolut nimic, nu numai de viaţa privată. Ştii că este interzis să transmiţi imagini cu cineva de pe stradă? Pur şi simplu n-ai voie să transmiţi imagini, n-ai voie să-l înregistrezi, n-ai voie să faci nimic din toate astea."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriekl Gabriekl
    Ziarele nu mai stiu cum sa atraga cititorii sa le cumpere hartiile lor. In speta Jurnalul National incearca prin intermediul poeziilor scrise de dl. Tuca, care de altfel sunt bune, si prin intermediul altor promovari cu martisor, sa atraga cititorii. Ziarele pare ca nu vor mai rezista mult, dupa cum a anuntat si dl. Tuca, ca de la 500 angajati a ajuns la 50.

    Problema respectivilor angajati o reprezinta taxele si impozitele platite la stat, ca de ei in general ma doare in cot. Ei plateau pensiile parintilor si bunicilor nostri. Daca tot concediaza cine mai plateste pensiile batranilor?
  • Radu Radu
    @mad79: mai bine cimpanzeu decat retardat
  • mad79 mad79
    @Radu
    cand pui in balanta 300000 de cimpanzei,cu 150000 de oameni,diferenta nu mai e asa mare sau poate ca e :)
  • matei_a matei_a
    Eu nu inteleg de ce emisiunea lui Badea e tot mai tarziu. incepea la 11, a ajuns spre 11:30 ca se tot lungeste Sinteza si acum cel mai des e spre 12. Asta cu Tuca am impresia ca a fost si mai tarziu.
  • Radu Radu
    Daca tot citesti acest site sau altele care furnizeaza datele de audienta, ar trebui sa stii si cum sta treaba la rating intre Mircea Badea si baiatul ala care ar manca tot timpul. Mircea Badea inregistreaza o audienta de vreo 300.000 de telespectatori, pe cand idolul tau nu trece de 150.000. :)
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    problema nu-i cine-i mai bun, Badea sau Banciu. Ci cum de indraznesc sa vorbeasca despre asemenea subiecte 2 lingai de seama(daca nu-l vedem pe Tuca la TV asta nu inseamna ca Jurnalul national nu-i la fel de mincinos), reprezentanti de seama ai trustului care in fiecare zi incalca acele prevederi citate de Tuca, care mint si dezinformeaza cu nerusinare, in functie de comanda primita. cazul Nicolaescu este mic copil pe langa gogosile debitate zilnic de gadea, badea, ciutacu & invitatii. Probabil ca le este dor de Filip pentru ca pe vremea aceea inca se mai facea presa, dar nu moartea lui a degradat presa, ci patronii (ca vorbim de Voiculescu, Ghita, Vantu, Paunescu- tot un drac).
    Concluzionand, de vina pentru presa de stazi sunt asa zisii ziaristi , impreuna cu patronii lor. Dovada vie a faptului ca non-valoarea nu rezista, chiar daca la un moment dat acestia au tiraje/audiente semnificative.
  • flo flo
    ahahaha mad79, leadership badea in 2012 fata de emisiunile concurente = 99%. inca o data: ahahahahahah
  • Dorel Dorel
    Mai bun pe Naiba, scuza-ma !!!
  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    Cand fumati iarba nu mai postati aici ca sunteti varza !
  • Victor Victor
    Banciu este din ce in ce mai tare si este si mai bun decat Badea in momentul de față!
  • Cezar Cezar
    Saracul de tine! :))
  • mad79 mad79
    am observat ca emisiunea nevertebratului de Badea,incepe din ce in ce mai tarziu,iar daca ar fi sa speculez,atunci as spune ca o cam ia pe coaja de la Banciu!

Trimite un comentariu

sus