Skip to main content

Naşul TV, Transilvania Live, Look TV şi România TV, în lista posturilor libere la retransmisie. Trinitas nu mai e obligatoriu

 

TELECOMANDA

Publicitate

Posturile Naşul TV, Transilvania Live, Look TV  se numără posturile care au intrat în lista posturilor must carry, ce trebuie retransmise obligatoriu, fără niciun cost, de către toţi cabliştii.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat astăzi lista celor 26 de posturi comerciale, ordonate după audienţă, libere la retransmisie.

Lista va intra în vigoare începând cu 1 februarie, iar companiile de cablu trebuie să facă schimbările în maximum 30 de zile de la această dată.

Ce posturi au ieşit din lista must carry în 2013 faţă de 2012: Trinitas, Mynele, DDTV, Alfa Omega, The Money Channel, Speranţa TV şi Top 1.

Lista posturilor must carry:

  1. Pro TV
  2. Antena 1
  3. Kanal D
  4. Antena 3
  5. Prima TV
  6. Realitatea TV
  7. Naţional TV
  8. B1 TV
  9. România TV
  10. OTV
  11. Antena 2
  12. Favorit TV
  13. Taraf TV
  14. Kiss TV
  15. Euforia
  16. GSP TV
  17. Naţional 24 Plus
  18. U TV
  19. Music Channel
  20. TV Neptun
  21. Naşul TV
  22. Transilvania Live
  23. Look TV
  24. Hit Music
  25. TVH2O
  26. Inedit TV

La lista celor 26 de televiziuni comerciale, se adaugă şi posturile publice TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News şi regionalele postului public, dar şi TV5.

Posturi regionale în lista must carry: West TV (Arad), N1 TV (Bistriţa Năsăud), TV Buzău (Buzău), MDI TV (Dâmboviţa), Antena 1 (Ialomiţa), Axa TV Maramureş, eMaramureş TV, Nord TV (Maramureş), Erdely TV (Mureş), Est TV (Neamţ), TeleMoldova Plus (Neamţ), Olt TV (Olt), Valea Prahovei TV (Prahova), Informaţia TV (Satu Mare), Realitatea TV Banat (Timiş), TVT 89 (Timiş).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • profesor profesor
    Superveste ... ma bucur fff mult ca in sfarsit voi putea vedea si pe RDS ... Nasul TV. Democratia avea nevoie si de o televiziune impotriva puterii pt ca la noi este invers ... majoritatea televiziunilor sunt cu puterea si atunci te intrebi: Unde mai este presa aceea numita si cainele de paza al democratiei???
  • Nache Sorin Nache Sorin
    dar de ce nu este si Travel Mix in lista,ca din cate stiu a intrat in principiul must-carry de la 1 ianuarie?
  • yomama yomama
    Asta inseamna ca PRO-ul cere bani pentru Pro Cinema AcasaTV si MTV...? pff
  • dan dan
    Nenea Felix a dat ordin sa se scoa AcasaTV, ProCINEMA, Sport.ro si MTV. Daca in mod normal nu suntem in stare sa facem audienta , hai sa mai taiem din programe.
  • Andrei Andrei
    Singura explicatie cat de cat plauzibila pe care mi-o pot inchipui e faptul ca managerii unor posturi pentru care prezenta in lista must carry e vitala pur si simplu au uitat ca trebuie sa se declare liberi la retransmisie pana la o anumita data. Vezi posturile religioase, vezi money.ro etc. E drept ca nici CNA-ul nu o fi batut toba catre televiziuni ca se apropie respectiva data.
  • mosh teaca mosh teaca
    uau.si wow.unde-i money.ro??? unde-s succesurile lui Pinalti din asocierea in participatiune cu Tatulici? unde-s planurile marete cu cele doua televiziuni ? ca am vazut TVh2 si toate tampeniile cocotate in pachetul must carry..
    si a doua tema : daca OTV a iesit din calcul..cu ce va fi inlocuit in pachet dna Bunea?
  • zexe zexe
    In sfarsit, Radu Moraru sparge embargoul cablistilor. Ma saturasem sa il urmaresc pe internet.
  • eu eu
    Nu vor sa fie pe lista must carry sau nu au audienta necesara?
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu erau nici pana acum in must carry.
  • alex alex
    astea care sunt in lista , sunt free fara bani , celalte sunt cu bani de aia nu vor sa intre in must carry
  • alex alex
    asta cu obligativitatea e doar asa de ochii lumii , la cablistii din orasele mai mici nu ai sa vezi vreodata toate posturile din must carry introduse in grila de programe
  • Marius Marius
    Chiar au Look TV, TVH2O sau Inedit TV o audienta atat de mare ? Sau in lista asta se inscriu doar anumite tipuri de programe? Fiindca as crede ca History, NGC, MTV sau posturile de desene au cu mult mai multi privitori.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Da, obligatoriu.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu
  • cristi cristi
    Hit Music stiam ca e exclusiv doar la Digi, daca a trecut in lista de must-carry ce inseamna ? ca o sa poata fi receptionat si in alte retele ?

Trimite un comentariu

sus