Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Cine i-a ucis pe români în Algeria? Capital: Mărirea şi decăderea lui Dinu Patriciu

 

Ziarul Adevărul se întreabă, pe prima pagină, “Cine i-a ucis pe români în Algeria?”. Cotidianul generalist scrie în articolul de deschidere că “doi români din Prahova şi-au pierdut viaţa în atacul terorist din Algeria, dar nu se ştie sigur cine e vinovat de moartea lor”.

Publicitate

Evenimentul zilei deschide ediţia de astăzi cu o serie de dezvaluiri despre relaţia importator-distribuitor-Ministerul Sănătăţii, dar şi despre „devalizarea sistemului de sănătate de către oamenii politici din fruntea ministerului şi CNAS-ului”. “Sursa - Medicul de gardă: Fosta Securitate a acaparat piaţa medicamentelor” este titlul de pe prima pagină a ziarului.

Capital titrează pe prima pagină "Mărirea şi decăderea lui Dinu Patriciu". În articolul de deschidere se spune că, potrivit surselor Capital, "majoritatea activelor imobiliare ale omului de afaceri Dinu Patriciu sunt, neoficial, de vânzare. Depozitele bancare au fost mutate din România, iar poziţiile de investiţii sunt în curs de închidere". Prin acest material, Capital vrea să răspundă întrebării "Când şi de ce a pierdut Patriciu titlul de cel mai bogat român?".

Alte titluri din presa de azi:

  • România liberă: Orban: “PSD îşi arogă rolul de partid dominant”
  • Academia Caţavencu: “Felixe, ţi-ai pus fularu’? Că acu-i gata dosaru’!”
  • Gazeta Sporturilor: Zbor în istorie

La Rîşnov, s-a inaugurat sâmbătă trambulina de 90 de metri, prima din România. La o zi distanţă a avut loc o etapă în Cupa Federaţiei Internaţionale de Schi în care a triumfat puştiul-minune de 15 ani.

  • Click!: Andreea Marin a plătit 1.000 de euro ca să iasă pe furiş din aeroport
  • Libertatea: Râgâie ca să scoată diavolul din enoriaşi
  • Naţional: A început Jihadul în Justiţie! - Înspăimântaţi de descinderile procurorilor DNA, judecătorii vor să intre în grevă generală.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu09 radu09
    de remarcat titlul Academiei Catavencu ha ha

Trimite un comentariu

sus