Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul cu „ţara cu doi preşedinţi”, EVZ cu „Alianţa penalilor din Parlament”

 

adevarul ian

Publicitate

Ziarele centrale au mers astăzi pe subiecte din zona politică. Adevărul are, pe prima pagină, o analiză despre actuala situaţie politică. Somnul lui Crin Antonescu naşte monştri: România, ţara cu doi preşedinţi titrează cotidianul.

Evenimentul zilei a făcut, în deschidere, o trecere în revistă a Alianţei penalilor din Parlament.

România liberă se concentrează pe o analiză de politică externă ce ar putea avea efecte şi în România. David Cameron, primul ministru Marii Britanii, s-a angajat să organizeze un referendum privind relaţia cu Bruxelles, iar România liberă propune Două modele pentru viitorul UE. Cum va juca România?

Ziarul Click! se concentrează astăzi pe noua taxa  introdusă de Guvern: Taxa auto, mult prea mare pentru buzunarele noaste!

Libertatea publică un interviu cu Cătălin Botezatu, care a povestit câteva dintre momentele petrecute în Puşcăria Rahova alături de Miron Cozma: „Miron a împărţit, în arest, sarmalele cu mine”.

Gazeta Sporturilor publică, pe prima pagină, o anchetă despre cum s-a cumpărat o treime de teren de rugby din Vitan cu 6 milioane de euro, la clubul Olimpia0

Naţional: Blat pe Constituţie pentru imunitatea pe viaţă a lui Băsescu.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    Daca se poate, ne puteti spune cum a mers aseara Inima de tigan ? A scos ceva puncte ?

Trimite un comentariu

sus