Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP: În România golan, în Italia artist

 

gazeta

Publicitate

Gazeta Sporturilor deschide ediţia de astăzi cu povestea lui Ştefan Radu, fost dinamovist, în prezent jucător la echipa Lazio, care se declară „contrariat că în ţară fotbaliştii sunt etichetaţi vagabonzi şi ofer contraexemplul Italiei, unde sunt priviţi ca showmani”. În România golan, în Italia artist - titrează Gazeta Sporturilor. Articolul este disponibil doar în print „din respect pentru cei care plătesc 2 ron” pentru ziar.

România liberă publică un interviu cu Cristian Diaconescu, şeful cancelariei prezidenţiale. UE evaluează funcţionarea statului de drept în România - titrează cotidianul.

Revista Capital are pe prima pagină un articol despre Războiul de un miliard de euro: Becali vs Popoviciu. Revista prezintă cum a început conflictul dintre cei doi oameni de afaceri, care sunt momentele-cheie ale războiului şi ce se va întâmpla în continuare cu proiectul Băneasa.

Adevărul deschide ziarul de astăzi cu două subiecte. Ziarul explică De ce se scumpesc iarăşi poliţele RCA - normele de calcul pentru răspunderea civilă auto impun asiguratorilor să acopere total daunele înaintea producerii accidentelor, iar despăgubirea devine urgentă.  În plus, publicaţia are tot pe copertă o trimitere la un articol despre Copiii geniali, priviţi cu ostilitate de statul român.

Alte titluri din presă: 

  • Academia Caţavencu: Cine este mai cu moţ? Parlamentarul hoţ
  • Pro Sport: Miracolul Neşu
  • Evenimentul zilei: Jaf de milioane de euro cu Insula Mare a Brăilei
  • Naţional: Băsescu şi Ponta au bătut palma pentru noul procuror general al României
  • Click!: Bănică jr o înşela pe Andreea Marin încă din 2008?
  • Libertatea: Zâna s-a pus pe slăbit pentru a începe o viaţă nouă

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus